פורסם 2004 ביוני 1321 שנים גם לי יש בעיה כמעט זהה לחלוטין אבל לי יש 3 מחשבים שכולם גולשים ומחוברים ברשת וגם אצלי אני נתקע בדיוק באותו הקטע שניסיתי להקים רשת אבל במקום זה הוא נתקע לי ב Workgroup ולא רושם לי את המחשב עצמו. שניים מהמחשבים אצלי ב XP ו1 ב98 ה98 וXP מחוברים בינהם אבל המחשב שלי נשאר בדד ולא מצליח להיתחבר לרשת וניסיתי להשוות הגדרות בין המחשבים- ללא הועיל ועברתי כבר לבד על כול השלבים של הפורום.. אז אם יש לכם רעיון לעזרה אני אשמח !!! :
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים הכנת את הדיסק להגדרת הרשת במחשב שעובד ברשת עם אקס פי, והתקנת אותו בשני עם האקס פי?במחשב שלא משתף קבצים מותקן פיירוול? אם כן תגדיר אותו כמו שצריך..
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר בשני המחשבים של ה XP מותקן פיירוולאבל אני לא חושב שהבעיה היא בזיהוי שברשתאלה שהמחשב עצמו לא מזהה את עצמו בברשת...כלומר החיבורים תקינים כי אני גולש עם המחשבים בביתעם כולם...אבל כשאני מסנה להקים רשת באותו מחשב הוא לא מוצא את עצמו
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר המחשב השני שלי מחובר ברשת ויש לו פיירוול ככה שזה לא נראה לי כול כך הגיוני :-\אבל מה יש לי להפסיד...אז ניסיתי אבל הוא עדיין לא מוצא את עצמו ברשת...
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר אני לא בטוח שאני מבין למה אתה מתכוון ???הוא מקבל פינג מהכרטיס רשת ומ127.0.0.1אם לזה אתה מתכוון...
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים בדיוק.. התכוונתי ל ping 127.0.0.1אמ..... לא ענית לי עלהכנת את הדיסק להגדרת הרשת במחשב שעובד ברשת עם אקס פי, והתקנת אותו בשני עם האקס פי?
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר שוב אני לא בטוח לחלוטין שהבנתי אותך...יש לי גם את היד הכחולה הזאתי מתחת לכונן אבל לפני הבחירת כונן הוא לא מזהה את המחשב (שלי) כשאני רוצה להקים רשת
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מקש ימני על שכנים ברשת--> מאפיינים--> איקון קטן בצורה של בית שרשום הגדרת רשת ביתית.....
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר זה אחד הדברים הראשונים שנסיתי לעשות : הוא רושם שהכול בסדר אבל כנראה שזה לא בסדר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.