עבור לתוכן

Overclock radeon 9600 pro

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מספר דברים לגבי Overclock radeon 9600 pro.

1. לאיזה מהירות CORE אני יכול לצפות להגיע?

2. לאיזה מהירות MEMORY אני יכול לצפות להגיע?

3. האם קירור באמת נחוץ לכרטיס הגרפי אם בכלל צריך להוסיף משהו....

תודה מראש נמרוד

פורסם

1)אני הגעתי ל 478mhz אבל יש כאלו שהגיעו גם למעל 500 :o

2)356 אצלי,גבוה מאד!

3)9600 הם כרטיסים שלא מתחממים כל כך אז אפשר לחמם אתם קצת,אבל כדאי שהמחשב יהיה מאוורר לפחות.

פורסם
  • מחבר

טוב להלן תוצאות ללא קירור מיוחד לכרטיס:

CORE-510

MEMORY-340

הלוואי ויכולתי לעלות עוד קצת את ה- זיכרון  ???

עובד ללא בעיות ומריץ 3D MARK בלי להיתקע.  ;D

אבל אין לי מד טמפרטורה עליו....

פורסם

ידעתי שאין מצב שתעבור את התוצאה של הזיכרונות שלי,אין עליה!

אבל לפחות בליבה עברת אותי,זה בגלל הקירור הדפוק שקיבלתי איתי >:(

פורסם
  • מחבר

איזה כרטיס יש לך - של איזה חברה...

מה התוצאות שלך ב-3D MARK 03?

האים עשית איזה MOD?

איזה תוכנה אתה משתמש ל -OVERCLOCK?

פורסם

איזה כרטיסים בדיוק יש לכם? איזה זיכרונות והאם זה קירור סטוק או לא?

פורסם
  • מחבר

קירור סטוק

SAPPHIRE אני חושב....

היש תוכנה שתגיד לי במדויק את היצרן וסוג הזכרונות או שאני צריך לפרק את הכרטיס?

פורסם

לי יש גיגהבייט 9600פרו עם VIVO , קירור סטוק.

550 בליבה , 350בזיכרונות(עם סינקים מאלומיניום שהוצאו מספק כוח)

4520נקודות ב3dmark03

פורסם

את השם של הזכרונות כתוב על הזכרונות של הכרטיס מסך. ולסטינגר אני חייב להגיד שיש לך תוצאה מעוד מכובדת!

אני אם סיילנסר ובלי סינקים לראם מגיע ל4500 נקודות (9600XT) ושההיו לי זכרונות וVMOD (מת לעשות אבל אין לי את הידע ואת הכלים)

אני מקווה לסגור 5 אלף. לא נראה לי אם קירור אוויר אבל יש למה לקוות לא?

פורסם
  • מחבר

את השם של הזכרונות כתוב על הזכרונות של הכרטיס מסך. ולסטינגר אני חייב להגיד שיש לך תוצאה מעוד מכובדת!

אני אם סיילנסר ובלי סינקים לראם מגיע ל4500 נקודות (9600XT) ושההיו לי זכרונות וVMOD (מת לעשות אבל אין לי את הידע ואת הכלים)

אני מקווה לסגור 5 אלף. לא נראה לי אם קירור אוויר אבל יש למה לקוות לא?

האים הסילנסר תרם משהו?

איזה כרטיס?

מה הערכים לזכרון וליבה?

פורסם

אם קירור סטוק הגעתי ל550 לליבה ו700 לזכרונות (שזה בעצם 350 בדואל..) ול4325 נקודות ב3D מרק ועכשיו אני מגיע ל580\350 (4500 נקודות ב3D מרק) אם הסיילנסר ואני לא יכול להגיע לעוד בגלל שצריך עוד מתח

(תיכנון VMOD לחופש ועוד כמה מודים) ולזכרונות עוד אין לי קירור. אני מת לtweakmonster אבל לא ממש בא לי להוציא 150 שקל על סינקים... נראה כבר מה אני יעשה.. כנראה יקנה שני קיטים של TT ויסגור עניין.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הנ"ל כבר מתיישן ואני לא חושב שכדאי להשקיע בו כסף ע"מ לסחוט עוד קצת ב- 3D MARK - הכרטיסים היותר חדשים יכנראה יביאו להורדת מחירי 9800PRO ו XT - אז עדיף לחסוך בשבילם ולקבל קפיצת מגרדה יותר משמעותית.

פורסם

תשמע פשוט חבל הכרטיס הזה רציתי לקנות אותו והוספתי עוד 100 שקל והבאתי אף איקס 5900 אקס טי ואני מקבל בלי אובר קלוק 5096 ב3dmark 03

אז תנסה להחליף את הכרטיס שלך

פורסם

יש לי 9700 לא פרו , של הרקולס עם קירור סטוק, ובלי סינקים על הזיכרונות, לכמה נראה לכם שאני יוכל להגיע? ויש לי מארז מאוד מאוד מקורר....

פורסם

תשמע פשוט חבל הכרטיס הזה רציתי לקנות אותו והוספתי עוד 100 שקל והבאתי אף איקס 5900 אקס טי ואני מקבל בלי אובר קלוק 5096 ב3dmark 03

אז תנסה להחליף את הכרטיס שלך

למה לי להחליף אותו? קניתי אותו בין הראשונים בארץ (שלא היה 5900XT ו9800P עלה 2300 שקל, אחח הימים הטובים ;)) והוא מספק אותי מעוד. מריץ מה שאתם רוצים חלק.

למה לעזאזל שאני יחליף אותו עכשיו? אני יחליף עוד שנה-שנתיים שאני באמת יצתרך. עכשיו זה סתם ביזבוז, כאילו בישביל מה? עוד 500 נקודות ב3D מרק...?

ולזה אם ה9700 פשוט תתחיל להאיץ אותו לאט לאט ככה כל פעם 5 לליבה ו5 לזכרונות וכל פעם כזאת תריץ 3D מרק ותרשום את התוצאות. מתי שתתחיל לראות ארטאיפקטים תרד קצת ותראה לכמה הכרטיס שלך יכול להגיע אם הקירור הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים