עבור לתוכן

נגמר

Featured Replies

פורסם

לא יודע אם המבצע מתוכנן או שיש באג באתר שלהם אבל כרגע כמעט כל המוצרים עם משלוח חינם כולל מסכים מה שהופך משהו כמו זה:
https://www.newegg.com/global/il-en/p/N82E16824012018?Item=N82E16824012018
למשתלם מאד.

רק רוצה להבהיר שזה לא רשום בשום מקום אבל בצ'קאאוט המשלוח בחינם.

עריכה: זה היה באג במערכת כנראה והיום המשלוחים חזרו למחיר המקורי.

• Moon-Mage changed the title to משלוח חינם בניואג(כולל מסכים!)
פורסם

המחירים בארץ פשוט הזיה. התייעצתי עם מישהו מפולין בנוגע למסך שהוא המליץ. שם הוא קנה ב-850$ (כנראה מדל עצמה ולא איזה אייבורי או KSP) ובארץ אותו מסך עולה מעל 1,200$ אם אני ממיר את המחיר לדולרים.

אני אתן מבט בניואג. אולי שווה לרכוש משהו

פורסם

עכשיו שמתי לב שרשמת לא רק למסכים.

אני יכול לומר לך שבתאריך שפתחתי את הטופיק הזה, על ניידים לא היה משלוח:

אני גם יכול לומר שכמה ימים אחרי, מחירי הניידים שהתעניינתי בהם עלו. אולי זה מקרה, ואולי הם דחפו לשם את המשלוח.

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג לגבי ניידים, אני במקרה הסתכלתי על מסכים וראיתי שאפילו עם 300+ שקל משלוח הם יותר זולים מהארץ ואז בצ'קאאוט ראיתי שאין עלות למשלוח אפילו.

פורסם

לא ברור לי למה בארץ הכל כל כך יקר. כמו שציינתי על מסך שהמליצו לי עליו (למרות שהוא לא היה בתקציב), הפער היה 50% ביחס לפולין.

אם אמזון לא היו שוחטים במשלוחים, הייתי מזמין משם הרבה דברים, אבל משתלם רק לרכוש מוצרים קטנים.

• Moon-Mage changed the title to נגמר
פורסם
ציטוט של law89

לא ברור לי למה בארץ הכל כל כך יקר. כמו שציינתי על מסך שהמליצו לי עליו (למרות שהוא לא היה בתקציב), הפער היה 50% ביחס לפולין.

אם אמזון לא היו שוחטים במשלוחים, הייתי מזמין משם הרבה דברים, אבל משתלם רק לרכוש מוצרים קטנים.

יבואנים ישראליים לרוב רוכשים מלאי מספקים באירופה (בגלל מתח זהה ואיזורי שיווק). יש בארץ דרישות תקינה, אחסון, ומיסוי שאין שם (זה גם קשור לעובדה שהייצור נעשה באירופה ויש סחר חופשי בין מדינות באירופה). וכן, יש להערכתי מרווח רווח גדול יותר בארץ כדי לפצות על אובדן ההכנסות שנוצר בגלל כל הדרישות והבירוקרטיה בארץ.

פורסם

בוא נניח שאתה קונה SSD. מבחינת אחסון הוא כמעט לא תופס מקום. מבחינת תקינה אין שום דבר.

הזמנתי מאמאזון ועם משלוח עד הבית עלה לי חצי ממה שעלה בזמנו ב-KSP (שלא לדבר על הטרחה להגיע אליהם וכו').

גם אם תוסיף מיסוי, זה עדיין פערים פסיכיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים