פורסם 2002 באפריל 1223 שנים טינטין מזיין.אבל אם חושבים על זה, SPY VS. SPY זה הדבר הכי מגניב בכל הזמניםאת זה אני לא מכיר יש תמונות ? ;D
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים ממלכות נשכחות: טרילוגיית מונשיי כל השלושה: מסע האופל באיי-מונשיי. מכשפי האופל. באר האופל. ההרפרים: ים החרבה. צללאלף(אם אתם רוצים בעברית...) קסם אדום. השמש השחורה: חמישיית הצבעים המעבר הירוק. הלגיון האדום. והמכשפה הצהובה, את השאר אני אומר לעצמי שאני יקרא אותם מחר כבר שלוש שנים(מהיום שקניתי אותם). גם רייבנלופט: ערפד הערפילים. אביר השושנה השחורה. ריקוד המתים. סדרה די טובה במיוחד ספרים 1,2 ו3 (מה שרשמתי פה). הרפתקה אינסופית התחלתי לקרוא לא מזמן: עד עכשיו קראתי את: אסירת אלדרווד ודרקון המוות. וכמובן כל הספרים בשלושת הסדרות בסדרת רומח הדרקון: רשומות רומח הדרקון(כולל דרקוני להבת קיץ). אגדות רומח הדרקון(הסדרה על רייסטלין וקרמון למי שלא קרא אי פעם את הספרים). ושישיית המפגשים. ונסיים עם ג.ר.ר טולקין: כל הספרים כולל הרפתקאות טום בומבדיל. אני אוהב לקרוא!!!!!!!!!
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים קראת את The Silmarillion?חתיכת ש-י-ע-מ-ו-םזה גם מה ששמעתי, רציתי לוודא שזה אכן כך :-[
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים זה ספר גדול למעמיקים בנושא.זה מעיין ספר היסטוריה של הארץ התיכונה.אני אהבתי אותו מאוד.ידעתם שסאורון פעם היה לצד כוחות הטוב אך כשאבי האלים יצר את בני האדם ובני האדם השחיתו את עמל כפיו על המישור הגשמי סאורון החליט להשמיד את גזע בני האדם, אך שאר האלים הגבילו את כוחותיו אז סאורון השמיד אותם ובנשימתם האחרונה שלחו אותו למישור הגשמיאך הם לא הספיקו ליטול את כוחותיו לחלוטין.(הוא תכנן להשמיד את בני האדם על ידי עיוות גזע האלפים והפיכתם לאורקים.)
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים לא, לא ידעתי, אני כנראה אשיג את הספר הזה אחרי שאני אסיים עם מדריך הטרמפיסט ששוכב אצלי על המדף כבר יותר מדי זמן...
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים ולמה את אומרת דברים כאלה על דיון? :'( סדרה טובה!ד"א גם אני ספרOהוליקסדרה מופלאה, אין ויכוח, רק שהספר הראשון טוב בכמה דרגות מההמשכים - לטעמי כמובן.אהבתי את הביטוי ספרOהוליק][/q]אוף, התברברתי לגמרי עם הציטוטים..... סורי חחחחחעזבי הכל טוב!ד"א אגב שכחתי את "מחר כפול שלוש" וחוד המחט"
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים These are the best :Sphere - by Michael Crichton *****Paradox - by John Meaney *****The RockArea 51Area 51: The RepllyArea 51: The MissionArea 51: The SphinxArea 51: The GrailAtlantisAtlantis: Bermuda TriangleAtlantis: Devil's SeaPsychic WarriorPsychic Warrior: Project AuraAll of them by Robert Doherty aka Greg Donegan aka Joe Dalton aka Bob McGuire *****Lord of the Rings + Hobit + Tom Bombadil = by J.R.R Tolkien *****Piknik on the Side - Strugatski Brothers *****and others...
פורסם 2002 באפריל 1323 שנים The Hitchhiker's Guide to the GalaxyBattlefield EarthEnder's GameHyperionChildhood's Endזה בערך מכסה את הכי אהובים שלי, לפי סדר יורד (כמובן שכולם בגירסה הלא מתורגמת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.