פורסם 2021 ביוני 54 שנים כך על פי מייקרוסופט. https://www.microsoft.com/en-us/windows/event אז אם עד עכשיו לא שידרגתם / לא הצלחתם לשדרג לבילד האחרות ( 21H1 ), לא נורא. כי לפי כל הסימנים, הגירסה החדשה שונה משמעותית מעדכון שיגרתי שהכרנו עד עכשיו.
פורסם 2021 ביוני 64 שנים מחבר מבחינתי, היה כדאי. לא הייתה מושלמת, אבל טובה יותר מ - 7, ואני בכוונה לא מחשיב את מה שהיה ביניהן. חבל שאספו מידע ודרסו פרטיות, אבל מי לא עושה זאת בימינו ?
פורסם 2021 ביוני 64 שנים לא נראה לי שמדובר במערכת הפעלה חדשה לגמרי לרוב יהיו שינויים ב GUI היו פייצרים במערכות הפעלה קודמות של WINDOWS 10 כמו TABS שפתאום נעלם או WINDOWS 10X שהחליטו לסיים בטח יקחו הכל ויחברו למערכת הפעלה הזאת אבל תכלס ה"מנוע" מבוסס על WIN10 אולי יותר טוב אבל לרוב אותו מנוע
פורסם 2021 ביוני 64 שנים מה הטעם להכריז על WINDOWS11 שרק עוד שבועיים וחצי יוציאו בכלל או FSR של AMD כדי להתיש אותנו!
פורסם 2021 ביוני 64 שנים מחבר ציטוט של aviv00 מה הטעם להכריז על WINDOWS11 שרק עוד שבועיים וחצי יוציאו בכלל או FSR של AMD כדי להתיש אותנו! ציטוט של A-10 אם עד עכשיו לא שידרגתם / לא הצלחתם לשדרג לבילד האחרות ( 21H1 ), זה ^^^^ הטעם. ויש הבדל בין הכרזה של חברה / יצרן לבין אמירת דברים באוויר ...
פורסם 2021 ביוני 114 שנים מחבר כן, אמרו. כמו עוד הרבה דברים. אבל ... זה עדיין יכול להיקרא חלונות 10, רק שהמהות תהיה שונה בהרבה מסתם עדכון שוטף, כך לפחות נטען באתרים. נחיה ונראה.
פורסם 2021 ביוני 114 שנים ציטוט של A-10 כן, אמרו. כמו עוד הרבה דברים. אבל ... זה עדיין יכול להיקרא חלונות 10, רק שהמהות תהיה שונה בהרבה מסתם עדכון שוטף, כך לפחות נטען באתרים. נחיה ונראה. אני רוצה לרכוש סיריאל ולכן שואל את עצמי אם להמתין כי יוציאו משהו חדש
פורסם 2021 ביוני 114 שנים ציטוט של A-10 נדע יותר פרטים ב - 24 לחודש .... אני אתקין בינתיים ללא סיריאל. אני חושב שיש משהו כמו שבועיים עד שמתחילות לקפוץ הודעות בנוגע לסיריאל
פורסם 2021 ביוני 124 שנים ציטוט של Jabberwock הבילד האחרון Win10_21H1_Hebrew_x64.iso תודה. התקנתי כבר. מוזר, הנייד סוחב משהו כמו 3 שעות בלבד עם סוללה של 4-Cell / 80WH. ובסך הכל התקנתי וינדאוס ודרייבים, לא איזה גיימינג.
פורסם 2021 ביוני 124 שנים ציטוט של law89 הנייד סוחב משהו כמו 3 שעות בלבד בדוק צריכת חשמל ומצב סוללה עם AIDA64 Extreme יכול להיות שמשהו ברקע מונע מלהיכנס למצב חיסכון בחשמל. במצב מנוחה ניצול CPU לא יהיה יותר מ-5%.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.