פורסם 2004 ביוני 1321 שנים מחבר בלופ בלופ חי חי חי מצאתי זה נוזל מה לעשות עם מה שנזל? חח סתם ממה שכתבת הבנתי רק את החלק של קח אצבע לא יותר קצת הסבר? או כיוון או משהו
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים אין לך מה לדאוג. על מי הנתונים מסנדרה-Board Temperature : 14.0°C / 57.2°FCPU Temperature : 27.0°C / 80.6°FPower / Aux Temperature : 90.0°C / 194.0°Fהמעבד על 27 מעלות. לספק אל תתייחס כי אני לא מאמין שיש לך חיישן בספק, והלוח של קריר מאוד.כרטיס מסך תמיד חם, אין לך מה לדאוג אם הוא לא ב-OC.
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים מחבר אז אתה אומר שכדאי לי להוריד אבן מליבי ? אבל עדיין לשים את המאוור הקט על הכרטיס מסך ?עוד כמה דקות אני אצלם תמונות אני אראה הכל
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים מחבר הנה תמונות 1. מאוורים וגופי קרור המאורר הגדול זה מה שהוצאתי מהספק ואני מתכוון לחבר אותו למארז עם הגופי קרור אני לא יודע מה לעשות וגם אין לי משחה טרמית אז זה לא ממש יעזור 2. חלק מן המארז שימו לב ליד המאוור של אינטל יש חורים שאני אני רוצה לשים את המאוור (אם למישהו יש מקום אחר שיגדי) וגם מתחת למאורר יש גוף קרור חום עכשיו הוא די חם מה לעשות ? 3. המאורר שכבר מותקן זה המאוור שרועש עכשיו יש לי בעייה קטנה במיקום שלו הוא ממוקם איפה שהפנאל הקדמי ולא נכנס הרבה אוויר אז אני נאלץ לשים את המחשב על תושבת שיכנס אויר איפה אני יכול לשים אותו ? כי אני לא רוצה שהוא יהיה על תושבת אני רוצה שהוא יהיה על הרפצה.
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים שים את המאווררים והסינקים איפה שהכי צריך קירור......... ד"א- אם אתה שם סינק על מעבד או משהו, רצוי משחה טרמית אבל לא ממש חובה....... אם שני המשטחים נקיים וחלקים לגמרי ואתה מצמיד את הסינק טוב............. ועוד משהו: מור, אתה בטוח שכדאי לו לגעת בסלילים האלה כשהמחשב עובד?!
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים אף פעם חומר טרמי זה לא חובה ולא יקרה שום נזק אם לא יהיהאבל תמיד עדיף שיהיה חומר טרמי זה ישפר את הטמפ ב3-4 מעלות ויחסוך את המגע הישיר של הברזל בגוף המעבדואף אחד לא אמר לו לשלוח ידיים הוא בסך הכל אמר לו להסתכל
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים אבל תמיד עדיף שיהיה חומר טרמי זה ישפר את הטמפ ב3-4 מעלות ויחסוך את המגע הישיר של הברזל בגוף המעבדלא בהכרח...... :-\ואף אחד לא אמר לו לשלוח ידיים הוא בסך הכל אמר לו להסתכלבאמת?תראה, קח אצבע. פתח את המארז. חפש הרבה סלילים וקבלים ומייצבים איפה שהוא ליד החיבור כוח על הלוח אם או ליד המעבד ותיגע באזור ותראה אם הוא חם....
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מחבר לא, לא מבעבע זה קר ... אמ בקשר לספק שכרגע במחשב שלי המאורר שלו מוציא אויר זה בסדר? או שהוא צריך להכניס אוויר לתוך הספק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.