פורסם 2004 ביוני 1321 שנים אתה יכול לעשות מדריך לחיבורי מולקס מוארים (למרות שנראה לי שראית כזה בעיברית...)או באמת כבלי IDE מעוגלים עם לדים...
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים מחבר כבלי IDE אם לדים. PLEASE....הייתי עושה בכיף..הבעייה שאין לי כבלים עגולים במחשב אז זה לא יצא טוב...
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים נדב מה קרה לך מה אתה לא מסוגל לעשות כבלים עגולים לבד ולהוסיף להם תאורה ? ;D יאללה לעבודה , תתאמן לקראת הפרוייקט שלנו
פורסם 2004 ביוני 1321 שנים מחבר אוקי, מחוסר הצבעות ומחוסר דברים שיש לי בבית, נבחר המדריך הבא: חיבורי אודיו בקדמת המחשב מקווה להעלות אותו עד סוף השבוע הזה נדב
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים חחחחחחחLOL........ ;Dכמה חבל שאם עושים "ציטוט" אז זה לא כולל ציטוטים של מי שאתה מצטט....... ;D
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מה קשה להבין שהוא מחפש "מוד בשעה" ולהכין מארז שלם מפרספקט זה טיפהההההההה יותררררררררר משעההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים ולהכין מארז שלם מפרספקט זה טיפהההההההה יותררררררררר משעההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! ya think? בכל מקרה, לנדב-חשבת אולי לשים את כל ה"מדריכים בשעה" שלך באסופה אחת ולהגיש אותם ככה לתחרות? (זתומרת, "מוד בשעה" יהיה הרעיון למודינג....) אם אפשר לעשות משהו כזה....
פורסם 2004 ביוני 1421 שנים מצטערררררררררררררררררררררררררררררררשכחתי לגמרי שהוא רוצה לכתוב מדריך על מודינג שאפשר לעשות אותו בפחות משעה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.