עבור לתוכן

google chrome נסגר כל כמה דקות

Featured Replies

פורסם

google chrome נסגר כל כמה דקות,כל הבדיקות והנסיונות וביצוע העצות מהרשת לא עוזרים

כולל הסרה והתקנה מחדש של גוגל כרום

אני מצרף קובץ:

google shutdown.jpg

פורסם

קצת לא ברור מה כן ניסית ומה לא. בכל אופן הדבר הראשון שהייתי מציע זה לנסות לבטל האצת חומרה ועל הדרך לבדוק שהדריוור לכרטיס מסך מעודכן ולא עושה לך בעיות עם תוכנות אחרות. האם זה קורה כשאתה נכנס לדפים מסוימים? כלומר אם אתה יודע מראש שאם תכנס לדף מסוים אז זה ישר יקרוס לך? האם ניסית אולי להתקין גם גרסת בטא או canary כדי לראות אם הבעיה היא ספציפית עם הגרסה הנוכחית? @XEON123

נערך על-ידי N.R

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כל מה שהפורומים המקצועיים הציעו,כמובן גם ביטול האצת החומרה.הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן פיקס.זה קורה בכל האתרים אחרי כ-10 דקות בערך.לפחות לוחצים על RESTORE והוא מחזיר מדוייק.

כנראה אחליף דפדפן,חבל

תודה רבה

פורסם

אני אמנם משתמש רק בפיירפוקס, אבל אני יכול לחשוב על דברים אחרים שיכולים להשפיע על כלל הדפדפנים. בכללי גוגל אוהבת לדחוף דברים אקספרימנטלים לכולם יותר מדפדפדנים אחרים ולא דואגת שלחלק מהאנשים יקרוס כל עוד זה יטיב לרובם.

משער שניסית את הדברים הרגילים של להפעיל את הדפדפן במצב בטוח שזה בלי תוספות. אחרי uninstall למחוק כל זכר לפרופילים הקודמים ומשער ניסית גם עוד דברים.

עכשיו משהו שחשוב לדעת זה אם יש לך במקרה קריסות נוספות עם תוכנות אחרות שלא קשורות לכרום? בנוסף מה הכרטיס מסך שיש לך כרגע? @XEON123

פורסם

את זה ניסית?

Capture.PNG

פורסם
  • מחבר

כמובן שעשיתי את זה ועוד שיטות יותר מתקדמות,אבל לא עוזר.

פתחתי  גם 4 טאבים ב-EDGE ואותם 4 טאבים בגוגל.לאחר כ10 דקות גוגל נעלם וEDGE נשאר

פורסם

משהו אחד שהייתי מנסה זה לחסום את כל הטסטים הניסיונים שכרום עושה גם בגרסה היציבה. יש לך פה לינק עם קצת הסבר. https://www.ghacks.net/2013/04/05/field-trials-in-chrome-how-to-randomize-or-force-them/

אתה צריך את --disable-field-trial-config

@XEON123

נערך על-ידי N.R

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים