עבור לתוכן

THE SUFFERING משחק חדש.

Featured Replies

פורסם

חברה במילה אחת משחק סוס!

חבל על הזמן! יש לו אווירה ממש מפחידה וגם המשחק מאוד "מבוגר" התכנים שלו ממש טובים ורציניים.

משחק אימה מאוד מומלץ. רק דבר אחד ביאס אותי במשחק - האוייבים שהם נראים די דבילים והם לא כאלה חכמים אבל למי איכפת!

אתה משחק מישהו שרצח (ככה האשימו אותו בבית מישפט) את אישתו והילדים ואתה נכנס לכלא שמור כאשר משהו קורה ואתה מוצא את עצמך במרחץ דמים מטורף! יש בו הרבה אלמנטים של סרט אימה כמו שמישהו פיתאום מקבל חרב לראש בפיתאומיות ויש כזה צליל מצמרר. באמצע המשחק יש לו כל מני פלאשבקים על העבר וכל הזמן מישהו לוחש לך באוזן. אקיצר עברתי את השלב הראשון ובינתיים הוא נראה מאוד מבטיח!

מומלץ לכל אוהבי אלמנט האימה ובכלל לכל אלה שאוהבים לקלל את המחשב שלהם לעיתים תכופות...

פורסם

נשמע מפחיד מדי בשבילי... אני מעדיף משחקים רגועים כמו Rayman... :P

תודה על הביקורת!

פורסם

אתה יכול להגיד על המשחק שהוא טוב וגורם לך להמשיך לשחק או שאלו שאתה מתלהב בהתחלה אבל ישר מתחשק למחוק? מה מיוחד בו?

פורסם

הגרפיקה של המשחק חביבה ביותר , חוץ מזה התיאורים על המשחק נשמעים לא רעים...(אין לי את המשחק , אני מבסס את זה על פי תמונות שראיתי)

פורסם

יש איתו בעיה עם מעבדי Athlon Thunderbird ככל הנראה,

לפי מה שהבנתי ממישהו זה לא רק אצלי, זה קרה לעוד 3 אנשים עם מעבד כזה.

המשחק פשוט לא רץ - דאבל קליק, כלום לא קורה. (וכן, ניסיתי את כל הדברים בעולם. דרייברים, 4 התקנות במקום אחר כל פעם ועוד דברים שיצאו קצת מהחוקים) כולל הsetup.

בכל מקרה, לכל מי שמתלהב, לפי מה שהבנתי המשחק נהיה מפחיד באמת רק משלב 12, אז תתכוננו

פורסם

נשמע מפחיד מדי בשבילי... אני מעדיף משחקים רגועים כמו Rayman...  :P

תודה על הביקורת!

חחחחחחחחחחחח זה היה טוב....

פורסם

Got the game!

We will see how scary this game is...

פורסם

יש לי את המשחק

לא מתתי עליו אבל עדיין עדיף מלשחק משחקים ישנים כמו HITMAN 3 וTHIEF 3 (סתם צוחק ;D)

חביב חביב חביב....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים