עבור לתוכן

מפרט 4K עד 4500| ללא מסך וכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

היי!

אז לצערי לאחר יותר מ11 שנים הלוח אם שלי התחיל להראות סימני גסיסה בצורה של ריסטרים פתאומיים עד ששבק חיים...

רוצה להזמין מחשב חדש אך לא יודע אם מה שבניתי אוברקיל או בסדר

השימושים שלי פעם היו גיימינג, היום זה 99% צפייה ביוטיוב ומוזיקה, ברזולוציית 4K. כלומר המחשב לא צריך להיות בעל יכולת עיבוד מרשימה, אבל אני כן אוהב שיש לי את הטכנולוגיה האחרונה וכאשר אני כן צריך משהו מהמחשב שלי אני אוהב שהוא רץ...

יש לי כרטיס GTX 970 שאני מתכנן להשאר איתו, למרות שתכני 4K לא רצים איתו הכי חלק שיש...אחליט אם בעתיד ארצה לשדרג את הכרטיס (במיוחד בגלל הסיטואציה שקיימת כרגע בשוק)

יש לי כוננים קשיחים וSSD קטן, אבל אני כן רוצה להשתרדרג לNVME. 

מתלבט בין הWD BLACK SN750  לSN850  החדש... 500GB/1TB אולי כרגע אבנה את המפרט ללא NVME ואחכה להורדת מחירים.

כרגע מה שבניתי הוא:

מעבד: 1459 ₪ - * אספקה לא סדירה * - AMD Six Core Ryzen 5 5600X Up To 4.6Ghz AM4 BOX
קירור אוויר למעבד: 156 ₪ - Be quiet! PURE ROCK
לוח אם: 634 ₪ - ASUS PRIME B550-PLUS
זכרון: 350 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Crucial Ballistix-ELITE DDR4 3200Mhz CL16
ספק כוח: 429 ₪ - * מבצע * - ANTEC 750W EA750G PRO 80+ GOLD Modular WHITE 7 Years Warranty
מארז: 580 ₪ - Fractal Design Meshify C Tempered Glass Blackout

מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 3608 ₪ 

זה ללא NVME

מעבד - האם ה5600X יותר מדי? 

אם אני חושב קדימה לעוד 10 שנים, האם שווה כבר להשקיע ב5800X?

לוח האם-  ראיתי שיש גרסת גיימינג עם כרטיס קול קצת יותר איכותי, האם זה יהיה רלוונטי עבורי בשביל האזנה למוזיקה?

ספק כוח- סתם בחרתי, אם יש אופציה אחרת טובה יותר אני אשמח לשמוע

מארז- אני די סגור עליו אלא אם כן יש פה למישהו ניסיון אחר איתו

תודה רבה על העזרה!

אני לא תקוע על חנות ספציפית, אבל הבנתי שבSTARTPC יש צפי להרכבת מחשב של יותר מחודש..

ואם אני רוצה להרכיב לבד אז אין אחריות על המוצרים (!!!!!!!!!) ממתי זה ככה? אני תמיד הייתי מרכיב לעצמי מחשבים והכל באחריות...

פורסם

המפרט שלך נראה בסדר גמור, אני אישית הייתי לוקח לוח אם אחר וקונה בKSP(מחירים זולים יותר ושירות משמעותית מהיר יותר).

הייתי לוקח משהו בסגנון הזה מKSP, אבל אין את המארז שרצית.
אם אתה מרכיב לבד פשוט תקנה את המארז מאיפה שנוח לך, אם אתה צריך הרכבה אז תראה אם יש להם משהו אחר שמתאים לך ואם גם זה אין אז תקנה בstart, זה רק כמה מאות שקלים.image.thumb.png.e84e69638e274861c1b31976e2aa1c89.png

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Moon-Mage

המפרט שלך נראה בסדר גמור, אני אישית הייתי לוקח לוח אם אחר וקונה בKSP(מחירים זולים יותר ושירות משמעותית מהיר יותר).

הייתי לוקח משהו בסגנון הזה מKSP, אבל אין את המארז שרצית.
אם אתה מרכיב לבד פשוט תקנה את המארז מאיפה שנוח לך, אם אתה צריך הרכבה אז תראה אם יש להם משהו אחר שמתאים לך ואם גם זה אין אז תקנה בstart, זה רק כמה מאות שקלים.image.thumb.png.e84e69638e274861c1b31976e2aa1c89.png

תודה על המענה המהיר!

מאיזו סיבה אתה ממליץ יותר על לוח אם מיקרו/ג'יגאביט ולא אסוס?? אם זה בשביל לחסוך זה לא הכיוון...

פורסם

לרוב המשתמשים אין צורך בלוח יקר יותר, אבל האמת היא שאם לא אכפת לך מהשני גרוש זה לא באמת משנה לפה או לפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים