עבור לתוכן

פיין קילר- שלב אחרון, איך הורגים את לוציפר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה?

אתם קוראים כל כך מהר עד שהמרחק בלימה שלכם הוא שורה שלמה?

הוא כתב "אני הולך להגיד מה יהיה בסוף..."

טוב לא בדיוק, אבל בערך.

מה לא האמנתם לו אז המשכתם לקרוא?

פורסם

overload, יש נהלים ברורים בעניין הודעת ספויילר ויש לנהוג לפיהם.

ראה לינק רלוונטי בהודעתי הקודמת.

פורסם

סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סליחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים אני אפילו לא ידעתי מה זה ספוילר לפני שאמרתם לי וגרמתם לי להבין סוף סוף מה זה ספויילר. מצטער לא יקרה שוב. מעכשיו אני יודע מה זה אומר ואני אכתוב כל פעם שאני מתכוון לקלקל...

חוץ מזה למה לקלל??? אגב אפשר לראות שכתבתי בברור "אני לא רוצה לקלקל" חוץ מזה ההסבר שלי היה די ארוך אז אפשר להבין שיש כאן ספויילר...

שוב סליחה למי שהרסתי לו. אבל גם עזרתי לאנשים כאן איך לגמור את לוציפר אז זה מתקזז... :)

פורסם

טוב מכיוון שquaker כבר הרס אז אני יוסיף

יש לציין שהם לא גוברים עליו בסוף. שנייה לפני שהמסך מושחר לגמרי, שומעים את הקול שהוא עושה כשהוא נהפך לDemon

ככה שאני מריח פה משחק המשך... ;D

פורסם
  • מחבר

וואלה! חכם אתה...

באמת יכל להיות המשך טוב למשחק.

למשל שלא ירצו אות בגן עדן ;D , הגיוני הוא מלא בנשמות של שדים ומפלצות :P

כשחושבים על זה אם הוא הרג את כל המפלצות במשחק הזה והוא יהרוג את כל מה שיהיה בהמשך בגן עדן...הוא יכל להיות אלוהים!

גדול! :o

פורסם

חח איזה נבואות הולכות פה...

אם כבר אחרי שהוא הרג את כל השדונים הקטנים האלה שעלו עליו בסוף, אלאסטור (הבוס לפני לוציפר) יראה שהוא סוסון ואז הוא ימנה אותו למנהיג צבא שלו ואז זה יהפוך ל

AngelKiller - Hell's got a leader

ואז בשלב האחרון הוא נלחם נגד אלוהים וואי זה כזה שווה

פורסם

חחח איזה דמיון מפותח....

אולי הוא סתם יחזור לעולם החיים...

פורסם
  • מחבר

Dark Daemon

אתה הבא בתור...

;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים