פורסם 2004 ביוני 1621 שנים איפה באמת צריך לשים את הסנסור?אני לא נגעתי בהיטסינק או המעבד שלי מאז הביקור האחרון שלהמחשב שלי במעבדה, ביקור שבמהלכו התקינו לי סינק חדש (תאמת, כמה שניסיתי, לא הצלחתי להוריד את הסינק מהמעבד :-\)
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים מדדתי עם מדחום את הטמפ' בחדר, הדלקתי את המחשב ובדקתי מייד את הטמפ' של המעבד בביוס (לפני שהWIN עלה...) ובגלל שהמחשב הודלק אחרי מנוחה של כמה שעות הטמפ' שלו אמורה להיות זהה לטמפ' החדר...
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים ברגע שאתה מפעיל מכונית אתה חושב שבדקות הראשונות היא בטמפרטורה שבחוץ? אתה לא יכול לעשות כאלה השוואות בין הטמפרטורה בחדר לבין המחשב...
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחסליחה אחי שאני צוחק אבל הסנסורים של הלוח מודדים את המעבד ואת הצ'יפסט.. שניהם אמורים להיות מעל טמפ החדר בגלל שהם פולטים חוםהם היו בטמפ החדר רק אם הם לא יפלטו חום בכלל, מה שלא יכול לקרות בשום מצד כל עוד הם עובדים (וגם אם 2 שניות וגם אם במנוחה טוטאלית)
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים בכמה כבר הם יכולים להתחמם תוך 3 שניות??? איזה ישום כבד המעבד מריץ עוד לפני העלאת הWIN??? אני התחשבתי ב3 מעלות התחממות והורדתי אותם בחישוב!אני לא אומר שהטמפ מדויקת, אבל היא לפחות בטווח שגיעה סביר!זה פשוט לא הגיוני שהמעבד יתחמם ב10 מעלות תוך 3 שניות! במיוחד כשיש קירור טוב. הסנסור לא בודק את הטמפ בתוך הליבה של המעבד, הוא אמור לשבת מחוץ למעבד, אי שם בסמוך לסינק, מה שמעקב את ההתחממות שלו....
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים נוח לך לחשוב שהמדידה שלך נכונה.. תמשיך לחשוב ככה זה לא מפריע לאף אחדרק שתדע שתחלס שהמדידה שלך אידיוטית לדעתי (סליחה באמת..) וממש לא ריאליסטית
פורסם 2004 ביוני 1821 שנים למה לא? יש ברך אחרת לבדוק אם הסנסורים מזייפים או לא? (מבלי לסחוב את המחשב למעבדה... אני לא מתכוון לקנות חיישן חיצוני)
פורסם 2004 ביוני 2021 שנים המעבד יכול להגיע לחום של מאה מעלות בכיף (בלי קירור ובעבודה)זה סתם דוגמא לחום שהוא מפיקואתה חושב שאתה יכול למדוד את זה ע"י זה שתמדוד את הטמפרטורה בחדר???אתה לא יכול למדוד ככה טמפרטורות של מעבדתחשוב על זה כמו מנורה...עד שהיא לא מתחממת היא לא עובדת. (מקווה שהבנת ...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.