עבור לתוכן

טמפ' גבוהות במעבד.

Featured Replies

פורסם

איפה באמת צריך לשים את הסנסור?

אני לא נגעתי בהיטסינק או המעבד שלי מאז הביקור האחרון שלהמחשב שלי במעבדה, ביקור שבמהלכו התקינו לי סינק חדש (תאמת, כמה שניסיתי, לא הצלחתי להוריד את הסינק מהמעבד :-\)

פורסם

אז מאיפה מדדת טמפ שאתה כל כך בטוח שהלוח משקר ב7 מעלות?

פורסם

מדדתי עם מדחום את הטמפ' בחדר, הדלקתי את המחשב ובדקתי מייד את הטמפ' של המעבד בביוס (לפני שהWIN עלה...) ובגלל שהמחשב הודלק אחרי מנוחה של כמה שעות הטמפ' שלו אמורה להיות זהה לטמפ' החדר...

פורסם

ברגע שאתה מפעיל מכונית אתה חושב שבדקות הראשונות היא בטמפרטורה שבחוץ?

אתה לא  יכול לעשות כאלה השוואות :P

בין הטמפרטורה בחדר לבין המחשב...

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סליחה אחי שאני צוחק אבל הסנסורים של הלוח מודדים את המעבד ואת הצ'יפסט.. שניהם אמורים להיות מעל טמפ החדר בגלל שהם פולטים חום

הם היו בטמפ החדר רק אם הם לא יפלטו חום בכלל, מה שלא יכול לקרות בשום מצד כל עוד הם עובדים (וגם אם 2 שניות וגם אם במנוחה טוטאלית)

פורסם

בכמה כבר הם יכולים להתחמם תוך 3 שניות??? איזה ישום כבד המעבד מריץ עוד לפני העלאת הWIN??? אני התחשבתי ב3 מעלות התחממות והורדתי אותם בחישוב!

אני לא אומר שהטמפ מדויקת, אבל היא לפחות בטווח שגיעה סביר!

זה פשוט לא הגיוני שהמעבד יתחמם ב10 מעלות תוך 3 שניות! במיוחד כשיש קירור טוב. הסנסור לא בודק את הטמפ בתוך הליבה של המעבד, הוא אמור לשבת מחוץ למעבד, אי שם בסמוך לסינק, מה שמעקב את ההתחממות שלו....

פורסם

נוח לך לחשוב שהמדידה שלך נכונה.. תמשיך לחשוב ככה זה לא מפריע לאף אחד

רק שתדע שתחלס שהמדידה שלך אידיוטית לדעתי (סליחה באמת..) וממש לא ריאליסטית

פורסם

למה לא? יש ברך אחרת לבדוק אם הסנסורים מזייפים או לא? (מבלי לסחוב את המחשב למעבדה... אני לא מתכוון לקנות חיישן חיצוני)

פורסם

בלי שני אלה, לא...

פורסם

המעבד יכול להגיע לחום של מאה מעלות בכיף (בלי קירור ובעבודה)

זה סתם דוגמא לחום שהוא מפיק

ואתה חושב שאתה יכול למדוד את זה ע"י זה שתמדוד את הטמפרטורה בחדר???

אתה לא יכול למדוד ככה טמפרטורות של מעבד

תחשוב על זה כמו מנורה...

עד שהיא לא מתחממת היא לא עובדת. (מקווה שהבנת ...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים