עבור לתוכן

תסכול...מוות!!!????????

Featured Replies

פורסם

שלום לחבר שיל יש מחשב

intel p4 2.4HT

asus mx 533

g-f4mx

512mb 400mhz

והמחשב שלו דפוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לא פועל טוב......לפעמים מגיע לעומס יתר.... הEXPLORER לוקח 300 MB זיכרון...ועוד פול שטויות ניסית להתקין מחדש ........ניסיתי מס ווינדוזים בדקתי את המעבד....את הזיכרון (עולי עבדו עליו....שכבר עבדו עליו.....(OMC הבני זונות...))

אבל כלום לא משנה מה ניסיתי בהתחלה נראה שזה פועל...ואחרי כמה זמן זה חוזר לאותו המצב.... מה לעשות????

פורסם

קודם כל אני לא יודע מה הקשר לפורום הזה, ואתה יכול לתת בבקשה כותרת עניינית בהתאם לכללי הפורום?!?!

דבר שני, הלוח אם תומך בכלל ב HT?

ואני כמעט בטוח שהבעיה היא מהחומרה, והכרונות ג'נריים והכל אז אני די מבין למה זה קורה...

פורסם

איך שאני שונא את האנשים שאלה שמרכיבים מחשבים עם ידע של נמלה במחשבים.

מי שם 2.4C בלוח שתומך 533 ?!

ברור שהמחשב לא יעבוד כמו שצריך כי השילוב של החומרה הוא לא בין הטובים. (תבדוק אם הכל מחובר כמו שצריך וכו')

פורסם

קןדם כל הלוח הוא לא לוח שעובד עם fbs 800MHz ,

שנית הוא גם לא עובד עם זיכרונות של 400MHZ .

אני לא יודע מי החברה האלה שהרכיבו לו את המחשב אבל אני הייתי חוזר אלייהם במקומו ועושה הרבה מאוד רעש.

המחשב הזה הוא אוסף של חלקים זולים ולא יותר .

אני יכול גם בקלות להסביר לך למה הרכיבו את החלקים האלה ולא אחרים :

1.המעבד הוא הHT הכי זול שאפשר לקנות . והרי הם רוצים לפרסם שהם מוכרים מחשב בטכנולוגית HT .

2.הלוח הוא כן תומך בHT אבל לא ב800FSB .

3.הזיכרונות הכי זולים היום הם ה400MHZ , מאוד קשה להשיג זיכרונות 333MHZ או פחות .

4.GF4.... זול ולא יותר מזה .

זהו מחשב מאוד אופייני למחשבים שמוכרים באינטרנט ב 2 שקל , אני מכיר המון אנשים שקנו מחשבים בזול ובדיוק בגלל סיבות הם בוכים אחרי זה .

אני מנהל חנות מחשבים מסויימת שאני מעדיף לא לפרסם את שמה, את מה שאני אומר אני אומר מנסיון שלי עם לקוחות שאנחנו אמורים לעבוד מולם להסביר להם למה המחשב שאני מציע להם יותר יקר ב1000ש"ח מהמחשב שהציע לה השכן .

מה זול עולה ביוקר .

דוד

פורסם

כן אז הנה, בכל זאת צדקתי...

אבל לכותב ההודעה שמעליי: נכון שהמעבד הוא הכי זול בסדרה אבל הוא לא רע בכלל אחרי הכל, להיפך הוא הדבר הכי נורמאלי

בכל הגרוטאה הזאת!ובקשר לזכרונות, זה חא העניין שה 400MHZ הוא הכי זול אלא שהוא ג'נרי שאני לא יודע מי ייצר אתו וממה

הוא עשוי בכלל, כי יש היום הרבה זכרונות 400MHZ שהם ממש מצויינים ונותנים ביצועים מצויינים!

וזהו כדאי לפנות בחזרה לחנות מחשבים ולנסות לסדר את זה... :-\

פורסם

קרא את חוקי הפורום בדחיפות ונסח כותרת עניינית.

וכדאי שתלמד להתנסח באופן כללי, אי אפשר להבין בכלל מה אתה רוצה מאיתנו.

פורסם

כן אז הנה, בכל זאת צדקתי...

אבל לכותב ההודעה שמעליי: נכון שהמעבד הוא הכי זול בסדרה אבל הוא לא רע בכלל אחרי הכל, להיפך הוא הדבר הכי נורמאלי

בכל הגרוטאה הזאת!ובקשר לזכרונות, זה חא העניין שה 400MHZ הוא הכי זול אלא שהוא ג'נרי שאני לא יודע מי ייצר אתו וממה

הוא עשוי בכלל, כי יש היום הרבה זכרונות 400MHZ שהם ממש מצויינים ונותנים ביצועים מצויינים!

וזהו כדאי לפנות בחזרה לחנות מחשבים ולנסות לסדר את זה... :-\

תראה זה שהזיכרונות הם ג'נריים זאת לא ממש בעיה ,

לרוב האנשים זה בהחלט מספיק ולא אמור לעשות בעיות ,אני יודע על זכרונות של NCP , PQI , TWINMOS שאנחנו עובדים איתם והם לא עושים בעיות .

אני לא יגיד לך שהם מגיעים לרמה של KINGSTON או MICRON אבל הם בסדר .

הבעיה היא גם לא המעבד ,הוא כשלעצמו מצויין , השילוב הוא זה שנוראי !

הלוח לא תומך במעבד הזה בכלל !!

דוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים