עבור לתוכן

תמיכת מחשב במעבד

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי מחשב hp compaq 8200 elite pro ולאחרונה עשיתי לו כמה שידרוגים (כרטיס מסך, SSD, RAM) ועכשיו הזמנתי גם מעבד חדש עם 4 ליבות. סוג המעבד הוא xeon e3 1220 v2, וראיתי שהתושבת שיש לי תואמת. (lga 1155), עד כאן הכל טוב. אבל בדקתי באתר החברה (של המחשב) ולא ראיתי ברשימה של התמיכה שהוא תומך במעבדי קסאון, למרות שהוא תומך באיי 5 ואיי 7 גם עם ארבע ליבות. אשמח לדעת האם זה יתאים או האם יש סיבה שלא יתאים (אולי ערכת שבבים) תודה מראש, מבטיח לעדכן בתוצאות אם תענו לי

פורסם

אם בביוס אין תמיכה במעבד אז בהחלט עלולה להיות בעיה, אל תהיה מופתע אם זה לא יעבוד.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

באמת לא עבד, המחשב עשה 5 צפצופים ולא עלה, אני מחליף ללוח אם שתומך

פורסם

רק שים לב לפני שאתה מזמין שהלוח שיש לך היום יש סיכוי לא קטן שהוא לא תקני בגודל ושיש לו חיבורי ספק כוח מיוחדים. כדאי שתבדוק לפני שתגלה שמה שהזמנת שוב לא מתאים.

פורסם
  • מחבר

ברור אני יודע, התכוונתי שאני מחליף למארז אחר עם ספק כוח חדש. עכשיו יש לי בעיה חדשה, המחשב לא מזהה את כרטיס המסך! אני מנסה את זה עם מעבד i3 2100 ועובד רק הכרטיס מסך המובנה. עידכנתי את הביוס לf13 ( לוח אם gigabyte ga b75m d3v) וזה עדיין לא עובד, יש לך מושג מה צריך לעשות?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהכרטיס מסך עובד (1050 ti) וגם הזיכרונות והמעבד, בדקתי אותם על מחשב אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים