פורסם 2004 ביוני 1121 שנים למי שלא שמע\קרא\ראה משחק האסטרטגיה הזה עומד לצאת בקרוב. הגראפיקה שלו ממש יפה ונראית דומה לשל משחק פעולה, השליטה נוחה ויש לו הרבה פוטנציאל. כמה תמונות שתפסתי מהדמו: (Geforce 4 ti4200, עם קצת הורדת איכות צללים והשתקפויות הוא פועל טוב גם ב1280X1024) את הדמו שכולל מולטיפלייר אפשר להוריד כאן ואולי גם לארגן משחקים ביננו
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים נראה ממש מצויין , רק חבל שאני מזמן לא יכול לשחק במשחקים כאלה (Radeon 9200SE) בקרוב אני יקנה משו נורמלי. אהבתי את השמיים בתמונה הראשונה!
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים באסה אוףף עד שהוריד לי 120מגה המחשב ניתקע פתאום בלי קשר כי העמסתי אליו כמה חלונות אקספולר,משחק,כמה הורדות,אימול,קאזה חח קיצר הרבה ;D
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים משחק מדהים, באמת אחד הטובים ששיחקתי בהם עד עכשיו.אצלי הוא מתחרה ב- C&C:G, Red Alert, Tibirian Sun, WC3.
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים וואישיחקתי רק ב 2 שלבי הלימוד בינתייםאיזו גרפיקה מעולה. אהבתי את השמיים והמים!אני משחק על High 1024 ו 2fsaa 2af וזה נראה טוב מאוד וזז טוב מאוד..אני מאמין שאני יכול על הגדרות טיפה יותר גבוהות אבל אני פשוט לא צריך יותר מזה.מתי יוצא המלא?
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים תורידו את ה multiplayer demo יש מלא שרתים ומשחקים בקבוצות,הרבה טקטיקה ועבודת צוות.חשוב להזכיר שהמשחק כבר הזדהב
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים באסה אוףף עד שהוריד לי 120מגה המחשב ניתקע פתאום בלי קשר כי העמסתי אליו כמה חלונות אקספולר,משחק,כמה הורדות,אימול,קאזה חח קיצר הרבה ;D חחחחח איך אתה לא יודע שזה מתכון בטוח לקריסת המחשב ? ;D אהבתי את המשחק אבל התבאסתי מזה שאי אפשר לבנות בניינים וביצורים ,אני אוהב לבנות בסיס מבוצר כמו פורט נוקס ואז כשאף זבוב לא יכול לחדור לבסיס אני יוצר את צבא יום הדין ומועך את האויבים קראתי גם שיש בעיה עם הכסף המשחק AP שאחרי כמה זמן אין כבר מחסור של כסף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.