עבור לתוכן

משהו ממש לא בסדר עם האייפוד שלי :'( עזרה!

Featured Replies

פורסם

הנה הבעיה שלי, אם למישהו יש עצות:

אחרי שלא נגעתי בפוד כחודשיים, החלטתי (היום) שאהגיע הזמן לפרמט את מחשבי, רציתי להשתמש בפוד כדרך לגבות חלק מהמידע שלא נכנס על דיסק.

מכיוון שאיפשרתי שימוש בפוד כהרד דיסק חיצוני, פשוט גררתי את הקבצים לתוכו. ברגע שעזבתי אותם המחשב נתקע וכשהוא חזר לעשתונותיו הוא הודיע שיש לסיים את התוכנית (התקייה של האייפוד), ושהמידע אבד - בסדר, עם זה אני יכול לחיות, עדיין יש לי אותו על המחשב. הבעיה היא שאייפודי אני חושש, מת.

טוב, לא לגמרי מת, על המסך מופיע הסמל של do not disconect אבל הוא לא מהבהב, וכל שאר הדברים שאמורים לזוז על המסך גם הם לא זזים.

ניתקתי אותו וחיברתי אותו שוב, אבל למרות שאני יכול להרגיש את החום של הדיסק כשהוא פועל, המחשב ואייטונס לא מזהים אותו - כאילו הוא לא שם!

אני מודאג מאוד ואם יש לכם עצה, בבקשה תעזרו!

תודה

יונתן.

נ.ב

האם יש תמיכה לאייפוד בארץ?

עריכה: הפוד כרגע לא מחובר למחשב הפייר ווייר (שיש לי), אלא לחשמל דרך הממיר שלו, אבל הוא עדיין ממש רותח.

פורסם

יש לך אחריות? כי תזדקק לה............

פורסם

למה להבהיל את הבן אדם?

לכל בעיה יש פיתרון. :)

ניסית לעשות Reset לאייפוד?

בגלל שלא השתמשת בו הסוללה שלו התרוקנה ככל הנראה (אי שימוש באייפוד במשך 3 שבועות...סביבות מרוקן את הסוללה).

פורסם
  • מחבר

אם בreset הכונה היא לללחוץ על ארבעת הכפתורים בו-זמנית, אז כן.

הוא לא מגיב לשום דבר שאני עושה.

פורסם
  • מחבר

*מצחקק באושר* *sigh of relif*

הוא פועל!!

אני לא יודע איך, אבל ניתקתי אותו מהחשמל, וכשהיסתכלתי עליו שוב אחרי חמש דקות הוא היה פשוא כבוי! הדלקתי אותו והוא אמר שהוא צריך חיבור למקור כוח, חיברתי אותו והפלא ופלא - הוא פועל!

פורסם

שמח לשמוע שהסתדר לטובה. :)

מה הפאניקה יש פורום ;D

פורסם

כמה זמן יש לך את האייפוד? יש מצב שזה פגם שבכללי יש לאייפוד?

פורסם
  • מחבר

יש לי אותו כמעט שנה אני חושב, קצת פחות.

אני לא חושב שזה משהו כללי אפילו שיש לי זיכרון מעורפל מאוד (ומודחק מאוד סביר להניח) שדבר כזה קרה לי פעם ושהפיתרון היה בערך אותו הדבר - הוא פשוט חזר לעבוד אחרי כמה זמן.

פורסם

זה פשוט אי-שימוש נכון באייפוד.

לי קרה פעם שהתוכנה של העברת השירים נתקעה, אחרי שניתקתי את האייפוד כאילו לא היו שם שירים בכלל, לאחר מכן חיברתי מחדש וזה סינקרז את האייפוד והכל חזר. כך שהכל בתוכנה :)

פורסם

האייפוד זה כמו מחשב קטן.. גם הוא יכול להתקע לפעמים וגם התוכנה שלו יכולה להתבלבל לפעמים (טוב שזה לא וינדווס.. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים