עבור לתוכן

יש דבר כזה מאוורר 120MM עם 105CFM? ב-COMP IL טוענים שיש

Featured Replies

פורסם

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNVAR12122&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698

תקראו את הפרטים בלינק שהבאתי על המאוורר, כתוב שלמאוורר יש 105CFM. זה יכול להיות?

זה נשמע לי מאוד לא הגיוני. בדקתי כבר את ה-CFM של המון מאווררים ששייכים לחברות טובות והכי הרבה ראיתי אחד שמגיע עד 87CFM והוא די יקר, אבל המאוורר הזה מגיע עד 105CFM ונמכר רק ב-55 ש"ח??!?!?!?!?!

פורסם

יכול להיות.

אם טורנדו 80 מגיע ל119 :o אז יש סיכוי

פורסם
  • מחבר

אבל אחי, טורנדו לא עולה 90 ש"ח בערך?

והמאוורר הזה עולה רק 55 ש"ח. בבקשה תענו לי תשובה שהיא נכונה ומבוססת.

אני קניתי שני מאווררים מהחנות הזאת, 120MM שעולים 35 ש"ח. המוכר ניסה לשכנע אותי לקנות שני מאווררים כמו אלה שהבאתי בלינק, אבל חשבתי הוא מנסה לעבוד עליי (כי חשבתי כל מאווררים שעולים מתחת ל-60 הם ג'נריים עם אותה מהירות) אז לקחתי את הג'נריים שעולים 35 ש"ח. אני עכישיו ממש מתחרט על זה.

פורסם

יש לך על מה להתחרט אני מאמין שהם מגיעים ל 105CFM גם אם הם לא של חברה מוכרת

אם תשים לב המחיר הרגיל הוא 78 שקל וה55 זה רק במבצע..

פורסם
  • מחבר

אחי, המאווררים לא במבצע. הם סתם מנסים למשוך יותר את הקונים בזה שהם גורמים להם להאמין שיש ירידה גדולה במחיר.

מחיר המאוורר הזה הוא כך כבר חודשיים-שלוש.

ואחי, מאיפה אתה יודע שהם מסוגלים להגיע למהירות כזאת? מישהוא פה קנה פעם מאוורר כזה? אני לא רוצה לקנות ולבזבז את הכסף שלי כך סתם.

פורסם

COMP IL לא יכתבו סתם..

תבין אחי שיש מאוררים ללא חברה מוכרת שיגיעו לתוצאות של מאוררים חזקים,

זה שהוא מיוצר באפגניסטן ע"י קבוצת ילדים בני 6 לא הופך אותו למאורר גרוע

גם אם זה המחיר הרגיל שלו 55 שקל זה בסדר גמור למאורר חזק לא מחברה טובה

קח לדוגמא היום את הסמארט פאן 80מ"מ, מאורר חזק מחברה טובה עולה 50-60 שקל

פורסם
  • מחבר

אחי, הם כבר שלוש חודשים שמים את "המבצע" הזה, אחרי שלוש חודשים שעדיין יש את המבצע אז אפשר כבר להבין שזה בכלל לא מבצע וזה המחיר הרגיל.

אני אתקשר למוכר שם, ואני אשאל אותו על המאוורר. תודה על העזרה.

פורסם

בסדר כבר אמרתי בהודעה הקודמת שגם אם זה המחיר הרגיל שלו (55 ש"ח) אני לא רואה פה משהו מיוחד הוא לא אמור לעלות יותר כל עוד הוא לא בא מיצרן מוכר..

פורסם

אז זזה שתואם לתמונה אז זה הגיוני מאוד כי החברה הזאתי היא דיי מוכרת

פורסם

דיי מוכרת? לא הייתי אומר...

אולי היא לא מהאנונימיות לגמרי אבל לא הייתי אומר שהיא חברה מוכרת שיכולה "לדפוק מחיר" בגלל המותג

פורסם

לא כל דבר זוול זבל וכל דבר יקר זהב , אתה יכול לקנות דבר יקר והוא יהיה דפוק וכנ"ל אתה יכול לקנות מוצר זוול והוא יהיה אחלה של מוצר .

55 ש"ח זה בסדר , ואין פה שום קונספירציה לנסות ולדפוק את הקונים ולעבוד עליהם .

פורסם
  • מחבר

טוב, תודה על העזרה.

דיברתי עם המוכר של COMP IL והוא הבטיח לי שהמאוורר באמת פועל על 105CFM.

אבל אני לא קונה אותו מסיבה אחת: רעש-45DBA. גם כך יש לי עוד 4 מאווררים 80MM ומאוורר 120MM ג'נריים, והמארז מאוד רועש, ואני לא צריך עוד רעש.

אני פתחתי פה בפורום תרד על נושא אחר ושם המליצו לי על המאוורר הזה:

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2010

אומנם יש לו רק 75CFM, אבל כמות הרעש שלו מאוד נמוכה: רק 21DBA. והמחיר שלו כמעט דומה למחיר של המאוורר הראשון שהבאתי אליו לינק, רק 67 ש"ח.

אז תודה על העזרה, אני כנראה הולך על ה-TT.

פורסם

רמת הרעש היחסית גבוהה למהירות יחסית נמוכה יכולה לאשר שהמאוורר עובד חזק אבל מצד שני ללא שליטה עליו לא הייתי מכניס אותו למחשב שלי הוא יעשה רעש של מטוס.

פורסם

לך על הטאונבירד הוא מצויין יפה טוב ושקט בטירוף.. תתחדש

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים