עבור לתוכן

גנבי קוד המקור של HL2 ניתפסו!

Featured Replies

פורסם

wtf you talking about?! kkriger is GPU randered and not only that, it's DX9 randering. and kkriger got hugh textures, the game takes 500+mb of pure ram.

כמובן שגם ה- GPU מאומצת מאוד, אבל הטקסטורות כולן מרונדרות לפי קבצי טקסט וקוד מקור.

• תגובות 47
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי כמה דברים להגיד

1)תאמינו לי שאין שום קשר בין ההאקרים לדחייה של מועד ההשקה

2)תאמינו לי שגם אם הם ניצלו את המצב להודיע על דחיית ההשקה הם היו יכולים לעשות זאת בלי שום סיבה

3)לכול מי שאמר שהם חזירים קפיטליסטים רודפי כסף וכד' תגידו לי אם הייתם עושים משחק בסדר גודל של כזה ומשלמים הרבה כסף לעובדים הייתם מחלקים לכם חינם וחוץ מזה כל מטרת המשחק היא שהם ירוויחו כסף על זה

4) באמת טמטום מצדם לאבד ככה את הקוד מקור זה כמעט כאילו עשו זאת בכוונה

5)אחים שלי מגיע להאקרים האלה גניבה זה גניבה גם אם כוונתם הייתה טובה את זה כל שופט יאמר לכם

6) למי שאמר שתפסו אותם בגלל שנהגו בטמטום תאמינו לי שהיום יש מלא שיטות לתפוס אותך כי פריצה מסוג זה משאירה המון סימנים

7)אני אישית נורא אהבתי את cs אבל את hl קצת פחות (נתקעתי בנקודה אחת ולא יכולתי להמשיך)

8)לגבי כל האנשים שטענו שבגלל המשחק הם קנו מחשבים חדשים וכד' תעשו להם טובה ודי אם הבולשיט אפשר לחשוב

גם אם זה נכון ממילא תכף רוב המשחקים יעבדו רק אם מחשבים מסוג כזה

נ"ב

אחים שלי רק שתדעו שכל תאריכי ההוצאה של משחקים וכד זה תאריך משוער! ולכן מזהו יכול להשתבש או שהם לא הספיקו לעשות מה שהם רצו וכד'

פורסם

כמובן שגם ה- GPU מאומצת מאוד, אבל הטקסטורות כולן מרונדרות לפי קבצי טקסט וקוד מקור.

[ltr]what's ur point? obviously the textures are created by the CPU, but then it's loaded into the ram and from there into the video card memory. what you see on the screen is pure GPU randerring.[/ltr]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים