פורסם 2004 ביוני 1021 שנים נימאס לי מהמראה הרגיל והמשעמם של המשחק ואני רוצה איזה מוד נחמד או כמה מודים שישנו את הכל... לא מודים קטנים של מכוניות אלה משהו גדול שישנה מכוניות,עוד מפות,אזורים,ויהיה יותר מהנה תודה
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים חפש GTA 3 REAL MOD או משהו כזה... זה משנה את כל המכוניות ומוסיף את פסל החירות
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים תעשה חיפוש...נראה לי שהיה איזה תראד שגם הגבתי בו ונתנו שם כל מני שמות של מודים ממש אבל ממש טובים.
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים הנה אחי קישור למוד הכי טוב שיצא ל GTA 3 REALGTAhttp://www.doupal.cz/realgta/download.htmהמודלים שמה מאוד מפורטים ויפים.אם אתה מחפש עוד מודים יש את האתר www.gta3.net יש שמה מללללאא מודים לGTA 3 ו VICE CITYתהנה
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים אתה מתכוון ל GTA 3 או ל GTA vice city ? כי זה שני דברים די שונים ...המודים עובדים על הויס סיטי ואם אתה מדבר עם GTA 3 אז אתה חייב קודם לנסות את ויס סיטי הוא הרבה יותר טוב מ 3
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים בתקנתי את הריל מוד אל גיטיאיי 3 רגיל ואני רואה את כל המכוניות דפוק חלקם שקופות בכלל... מה זה יכול להיות?? ניסיתי אם AA וניסיתי בלי AA עדיין הבעיה נישארת :-\אני אם קטליסט 4.5 ניסיתי 4.4 ו-4.3 ו-4.2 עדיין הבעיה נישארת :-X
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים המודים האלה מלאים בבאגים ושוב אם לא שחקת בכלל ב Vice city אז תשחק בוא ישר שוב מוד לא משתווה לזה
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים תוקן היה צריך מחוק שני קבצים מתיקיית מודלים של המשחקים שני קבצים שמתחילים ב-TXD אחרי שמוחקים את זה הכל עובד מעולה והכל ניראה טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.