עבור לתוכן

מחשב לתכנות ומשחקים ב-7K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

7000, עדיף פחות, אבל אפשר לנצל הכל אם זה שווה את זה.

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

בעיקר ישמש לפיתוח תוכנה, בדרך כלל עם כמה מכונות וירטואליות (אז צריך כמות נכבדת של זיכרון). צריך תמיכה ב-TensorFlow.

משחקים כדוגמת Call of Duty, Far Cry, Doom.

3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

לא.

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

יש לי כבר כונן דיסק קשיח, אז לא צריך. אבל אני רוצה כונן SSD נוסף של טרה.

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 

לא באופן מיוחד.

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

לא. אשמח לאסתטיקה של אורות וכאלה, אבל זה לא מאוד חשוב.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

אין צורך במערכת הפעלה או אופיס. אם ההרכבה מהחנות בחינם אז עדיף.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אין העדפה לחנות. מעדיף לאסוף את המחשב בעצמי, אז שיהיה באזור המרכז.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט מועד קצר מעת הקניה)?

בתקופה הקרובה. יכול לחכות לדברים אם יש סיבה טובה.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire) או ביצוע אוברקלוקינג?

לא.

11. האם ישנו ציוד היקפי קיים שיחובר? אם כן, איזה? (תחנת עגינה אם מחשבים ניידים \ מסך כזה או אחר)

מסך 27" 2K 144Hz של LG.

יש לי אפשרות לקנות רכיבים מהחנות של עובדי אינטל. אז אני יכול לקנות מעבדי אינטל בזול יותר. אולי גם זיכרונות ו-SSD שווה לקנות משם. אצרף מחירים אם תגידו לי מה שווה לבדוק.

פורסם

מעבד: 1435 ₪ - * חדש * - AMD Six Core Ryzen 5 5600X Up To 4.6Ghz AM4 BOX
קירור אוויר למעבד: 109 ₪ - * חדש * - CoolerMaster Hyper 212 SPECTRUM RGB
לוח אם: 514 ₪ - GIGABYTE B550M DS3H
זכרון: 586 ₪ - * מבצע * - 32G (2x16G) XPG DDR4 3200Mhz CL16 GAMMIX D30 BLACK
כרטיס מסך: 2729 ₪ - * חדש הרכבת מחשב * - ZOTAC GeForce RTX3070 8G D6 Up To 1725Mhz Twin Edge
דיסק קשיח: 479 ₪ - * מבצע * - A-Data 1T SWORDFISH PCIE M.2 Read 1800MB/s Write 1200MB/s 5 Years
ספק כוח: 399 ₪ - GIGABYTE G750H 750W GOLD MODULAR 3 YEAR
מארז: 362 ₪ - Antec NX800

מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 6613 ₪ 

לאינטל אין כל כך מה להציע לך חוץ מSSD אולי כרגע, אף מעבד שלהם לא ממש רלוונטי(לפחות בתקציב גבוה).

קיבלת מקסימום אורות ומקסימום ביצועים לתקציב, אם יש לך שאלות אתה מוזמן.

פורסם
  • מחבר

@Moon-Mage ממש תודה על המפרט. מה לגבי הכתבה הזו? אמנם זה בהקשר של גיימינג בלבד, אבל כתוב שם שקשה להצדיק את ההפרש לעומת ה-10600K, ואני באותו מחיר כנראה יכול להשיג גם מעבדים טובים יותר של אינטל, נגיד ה-10700K. עדיין אתה חושב שלאינטל אין מה להציע לי?

פורסם

תראה אם אתה מצליח לקבל את ה10700K בהרבה פחות מה5600X יכול להיות שישתלם, ההפרש לא יהיה משמעותי בכל מקרה וממה שהבנתי לא נותנים באינטל לקנות את הK אלא רק את המעבד הרגיל שלא הייתי לוקח אלא אם הוא ממש זול ואין תקציב.

פורסם
  • מחבר

באמת אין את ה-10700K, אבל יש את ה-i9-9900K ב-235 דולר, את i9-9900KF ב-220 דולר ואת i9-10850K ב-270 דולר (אחרי מיסים והכל). מה אתה אומר?

פורסם

במחיר הזה נראה לי שבהחלט יש על מה לדבר ואתה יכול להרכיב לך מחשב על בסיס I9 9900KF שיצא זול יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים