פורסם 2004 ביוני 1021 שנים יש לי לוח של TOTEM מדגם - TM-P2LX Ver:1.3 הBIOS הקיים שלי הוא - Award Modular BIOS v4.51PGהID של הביוס הקיים הוא 04/17/1998-i440LX-W977TF-2A69JTJBCמצאתי עדכון בשבילו ב http://wims.rainbow-software.org/index.php?start=200&count=100אבל אני לא מוצא תוכנה לעדכון הBIOS אין לי שום דיסק או חוברת שקיבלתי עם הלוח אםוהבנתי שהחברה קבר לא קיימת אני לא מוצא אתר שקשור אליהםאז איך אני מעדכן את הביוס ???תודהLIRIK
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים אתה צריך AWDFLASH.EXE , awardbios flash utilityחפש בגוגל או ב www.filesearching.com אבל לא בטוח שזה יתאים ללוח אם שלךאם היה לך לוח של חברה ידועה אז היה יותר קלחוץ מזה גם צריך דיסקט אתחול שמיועד לעדכון ביוס וזה הכי טוב בתחום:www.abitfaq.it/Files/drdflash.exe
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים מחבר תודה רבה על התגובה המהירהעכשיו יש לי את כל מה שאני צריך כדי לבצע את העדכון אבל אני עדיין פוחד שהעדכון לא ייצא טוב .יש דרך לגבות את הביוס הישן למקרה שהחדש לא טוב או לא מתאים?
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים כשתעלה את התוכנה היא תציע לך לגבות, אבל אם משהו לא ילך הגיבויי הזה לא ממש מועיל לך כי הלוח בכלל לא נדלק.ובכלל לא רצויי לעדכן ביוס מדיסקט.לך לאיזור המדריכים וקרא את המדריך לעדכון ביוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.