עבור לתוכן

טוב אני לוקח את הלוג'יטק Z680 ויש לי שאלה חשובה מאד!!

Featured Replies

פורסם

טוב בלה בלה בלה אני יקח את הלוג'יטק ותודה רבה לעוזרים!

והנה השאלה:

ההורים שלי תמיד מתלוננים על הרעש שיוצא מהחדר שלי (ואז אומרים להנמיך) אז יש אפשרות לחסום את הצליל שלא יצא מהחדר? גומיות על הדלת והמשקוף אולי?

יש לי דלת מעץ הכי פשוטה שיש אז חשבתי אולי להדביק על המשקוף גומיות וגם על הדלת גומיות וכשאני סוגר את הדלת הגומיות לוחצות אחת על השנייה. זה יעזור?

תודה רבה לעוזרים!!

פורסם

לדעתי ה680 יהיה מעל ומעבר למספיקים.

חבל לבזבז כל כך הרבה על מערכת למחשב (דעתי!!)

אגב במחיר של הקליפס אתה יכול להרכיב מערכת "אמיתית" לא רעה בכלל.

פורסם

Z680 או את הgigaworks

אני מעוד אוהב את הצליל של הlogitech (יש לי Z560 שאלה אותם רמקולים) והZ680 אמורים להיות יותר איכותיים.

קח את הZ680 ותהנה מהם מעוד.

פורסם

אני לא יודע אם זה נחשב הקפצה כי הבנדם ערך את ההודעה שלו ואני מגיב למה שהוא שואל עכשיו...

נראה לי שאם אתה רוצה איכות סאוונד ממש ברמה אז שווה לך ללכת על אוזניות איכותיות כמו הסנהייסר HI END או הaudio-technica ATH-A700\900

אתה גם מקבל איכות סאוונד הרבה יותר טובה מרמקולים וגם לאמא שלך הייה שקט בבית (אלא אם אתה לוקח אוזניות פתוחות..)

פורסם

אכן, למקרים של אמא עצבנית (או אחרי שתקבל את ה680, שכנים עצבניים) פשוט לוקחים את הסט אוזניות ונהנים לבד, ל680 יש יציאת אוזניות על הפאנל ככה שאין בעיה.

אתה יכול לקנות אוזניות בתקציב שמתחיל ב60-70 ועד 200 דולר...

פורסם
  • מחבר

זה אוזניות סראונד שתומכות בדולבי וכל השיט? יש באס שמשתווה לסאב בעל ה- 188 וואט?

לא P:

תענו לי בבקשה על איך לחסום את הצליל שיוצא מהחדר >:

פורסם

אתה יכול לשים מזרנים על כל הקירות ;D

פורסם

קירות אקוסטים ודלת אקוסטית, שיבלעו את הצליל... lol

פורסם

זה לא רק מהדלת...

בשביל לאטום את החדר תצטרך הרבה השקעה והרבה מזגן, חדר אטום לרעש הוא לרוב גם חם מהרגיל.

בפשטות, שים קרטונים של ביצים על כל הקירות והדלת, גומיות על הדלת ופחות או יותר "זהו".

פורסם

אמרת שאתה יכול לקחת את הKLIPSCH שהם עולים בסביבות ה5000 שח. אני מניח מזה שיש לך את ה5000 שקל האלה להוציא על מארכת קול מעולה.

הZ680 עולים 2500 וזה משאיר לך עוד הרבה כסף לכרטיס קול טוב ואוזניות מעולות ואפילו מגבר לאוזניות לא רע בכלל.

פורסם
  • מחבר

עזבו אני קונה AUDIGY2 ZS ואת ה- Z680 ואת שאר הכסף שם בבנק...

אמא שלי החליטה שילד בגילי צריך להתחיל לשלם על עצמו -_-'

YEY אני הראשון בכפר סבא בן 15 וחצי שצריך לשלם על עצמו... גם כן אמא -_-'

פורסם

נראה לי שאתה הילד הראשון שיש לו 3000 שקל...

וגם רק שתדע , אם לא הסתכלת בביקורות , ללוג'יטק האלה יש בעיה של היסינג , כלומר כאשר אתה לא שומע כלום ברמקולים (יכול ליהיות שזה גם אם אתה שומע) ואתה שם על ווליום גבוהה אתה תשמע זמזום מעצבן כמו ברמקולים ג'נריים , שלפי ביקורת שראיתי אי אפשר להתעלם מהרעש הזה...

פורסם

גם אם תהיי בבונקר לא תוכל לחסום את הצלילים מהמערכת הזאת.  ;D

צפה לביקור ממני כשהם יהיו אצלך, אני חייב לשמוע אותם - ברגע שיהיו לי 2500 פנויים אני אקנה אותם.

;D ;D ;D

דרך אגב, אתה לא צריך כרטיס קול מתקדם בשביל המערכת, מספיק משהו פשוט - רק שתהיי יציאה דיגיטלית.

פורסם

אני היחיד שחושב שב3000 שקל אפשר לקנות מגבר ורמקולים אמיתים שיתחברו למחשב?

פורסם

מגבר ורמקולים אמיתיים ב3000 נראה לי זה רק "קולנוע ביתי בקופסה" אלא אם אתה מדבר אל מארכת של 2 רמקולים ומגבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים