עבור לתוכן

מחשב חדש, הפעלה ראשונה, תקוע במסך bios

Featured Replies

פורסם

הפעלה ראשונה של מחשב חדש שהגיע מהחנות, הותקנה מערכת הפעלה. עולה למסך ה- bios ומפה אני צריך את עזרתכם. למה לא נכנס למערכת הפעלה? ההגיון אומר בגלל ה- boot sequence אבל אין לי מושג איך לשנות אותו ואם זו בכלל הבעיה. אודה לעזרתכם.

תודה .

20201117_204702.jpg

פורסם

התמונת מסך שהעלאת לא ממש אומרת לי משהו , 

האם ה-BIOS מזהה את הדיסק קשיח שלך ? 

בלוח - האם הדיסק קשיח מחובר ב-SATA ל-SLOT 1 ? במידה ולא , נתק את הדיסק קשיח וחבר אותו לסלוט SATA 1 ( במידה ומדובר בכונן C ) 

( לא משנה אם מדובר ב-SSD או ב-HDD ) 

בהצלחה

פורסם
  • מחבר
ציטוט של cmicky86

התמונת מסך שהעלאת לא ממש אומרת לי משהו , 

האם ה-BIOS מזהה את הדיסק קשיח שלך ? 

בלוח - האם הדיסק קשיח מחובר ב-SATA ל-SLOT 1 ? במידה ולא , נתק את הדיסק קשיח וחבר אותו לסלוט SATA 1 ( במידה ומדובר בכונן C ) 

( לא משנה אם מדובר ב-SSD או ב-HDD ) 

בהצלחה

נראה כאילו ה- BIOS לא מזהה את הדיסק הקשיח אבל אני לא בטוח בזה (תחת boot sequence לא כתוב כלום פרט ל- windows boot manager)

אם אני לוחץ על ה- boot sequence אז הוא נכנס למסך שלו. לחיצה שם על windows boot manager  מעלה לי הודעה של no bootable device found.

בקשר לדיסק קשיח, יש לי SSD אחד שמוצמד ללוח האם (אני מניח שעליו הותקנה מערכת ההפעלה) ו- HDD שלפי מה שאני רואה מחובר לסלוט 0 ב- SATA.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
ציטוט של raamkal

נראה כאילו ה- BIOS לא מזהה את הדיסק הקשיח אבל אני לא בטוח בזה (תחת boot sequence לא כתוב כלום פרט ל- Windows boot manager)

אם אני לוחץ על ה- boot sequence אז הוא נכנס למסך שלו. לחיצה שם על Windows boot manager  מעלה לי הודעה של no bootable device found.

בקשר לדיסק קשיח, יש לי SSD אחד שמוצמד ללוח האם (אני מניח שעליו הותקנה מערכת ההפעלה) ו- HDD שלפי מה שאני רואה מחובר לסלוט 0 ב- SATA.

אהה , האם זה הכונן שיש לך ?

https://kbimg.dell.com/library/KB/DELL_ORGANIZATIONAL_GROUPS/DELL_GLOBAL/Content%20Team/M_2%20Keys.jpg

( פלוס מינוס ) ,

אם הלוח לא מזהה , צריך לבדוק ,

1. תנסה כונן SSD אחר

2. תנסה לחבר את הכונן שלך למחשב אחר

3. תנסה לבצע איפוס ל-BIOS ( ג'ימפור )

4. תנסה להריץ דיסק התקנה של WIN 10 ותראה אם ההתקנה של WINDOWS מזהה את הכונן SSD שלך

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים