עבור לתוכן

החריטה הראשונה שלי :)

Featured Replies

פורסם

היום סוף סוף עשיתי את החריטה הראשונה שלי!

אבל לצערי שכחתי לצלם תמונות תוך כדי..אחרת הייתי עושה מזה עוד פרק במודינג בשעה...

החריטה היתה מאוד פשוטה, הפרספקס לקוח מקופסה של דיסקים, והחריטה נעשתה בעזרת מלחם וסיכה, כמו שהדגמתי בפרק 2 של מודינג בשעה.

כל החריטה לקחה בערך 15 דקות, והיא יכלה לצאת יותר מדויקת :)

עוד לא הספקתי ללטש את הקצוות אז זה עוד לא נראה משהו משהו...  ;D

אבל שטויות, תגובות בכיף

upload_158716.jpg

ד"א, שווה לראות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70619.msg609864#msg609864 -> סוף הדף

נדב :D

פורסם

נדב אתה כישרון, פשוט אחלה ובמיוחד לחריטה 1 :)

אני כבר מצפה בקוצר רוח לעשות איתך איזה משהו גדול בחופש .........

פורסם

איך עשית את החלקים העבים בעזרת הסיכה?

אה ו.... יפה מאוד!!! ;D

פורסם

ממש מעולה בשביל חריטה ראשונה!

קבל ח"ח!

פורסם
  • מחבר

איך עשית את החלקים העבים בעזרת הסיכה?

איזה חלקים עבים?

פורסם

הוא מתכוון אני חושב לסוגריים של ה-HW

איך באמת עשית אותם?

פורסם
  • מחבר

אהה חח.. פשוט עשיתי בתוכם כמה קווים אלכסונים...לא משהו מיוחד :)

פורסם

פשוט כישרון ;)

פורסם

ממש יפה!

כל הכבוד...

פורסם

תן לנו קצת יותר פרטים על איך עשיתה את זה

פורסם

ביצוע מרשים!!!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על התגובות :)

הנה הסבר על החריטה:

את החריטה עשיתי עם שיטה שאני אישית מאוד אוהבת. היא טובה לכאלה שאין להם דרמל או כלי אחר לחיתוך/חריטה

ע"י חיבור מחט או סיכה קטנה לראש המלחם, אנו יוצרים בעצם גום חימום קטן ודק מאוד, וגם חם מאוד, שמתיך את הפלסטיק בקלות ובדייקנות.

בין אם אתם רוצים לעשות חריטה או חיתוך - הכל תלוי בעומק שבו תשימו את הסיכה.

השיטה הזו - שלא כמו בדרמל מאוד איטית. היא נותנת זמן מחשבה רב גם לתיקון טעויות וגם תיקון לפני ביצוע נזק גדול יותר כמו שיכול היה לקרות עם מכשיר רוטורי. החריטה יוצאת בצורה מעולה, עם דיוק רב מאוד ועומק משביע רצון. שימו לב שכאן השתמשתי בפרספקס מאוד מאוד דק, רק מילימטר וחצי או שניים (מקופסה של דיסקים) אך עדיין החריטה יצאה זוהרת מאוד.

טיפ קטן, כמו שהרבה אמרו לפני, את הלוגו הדפסתי בכתב מראה, מכאן נובע שהחריטה עצמה היא בצידו השני של הפרספקס, והצד החלק פונה לכיוון עיני הצופה. החריטה כך יוצאת הרבה יותר יפה והרבה יותר בוהקת.

אני יענה על שאלות בשמחה, ואולי יכין מדריך חריטה בפרק הבא של מודינג בשעה :)

עריכה: אוקי החלטתי שהפרק הבא של מודינג בשעה יהיה חריטה על פרספקס בעזרת מלחם וסיכה. אני מקווה לפרסם אותו היום בערב או משהו.

הבקשה היחידה שלי זה שתשלחו לי סמלים/תמונות (לינקים או באייסי 131835961) שאותם אני יעשה

נדב

פורסם

לא אמרת שהמדריך הבא יהיה איך להעביר חיבורים של אודיו לקידמת המארז?

פורסם

!!! שקט !!!

אל תקשיב לו

קודם מדריך חריטה , רבה יותר מעניין לראות איך לעשות חריטה עם סיכה מאשר להעביר חיבורי אודיו קדימה

פורסם
  • מחבר

כן צודק...אבל זה כנראה יהיה שבוע הבא כי עוד לא יצא לי לקנות את הטרמינלים... אני מקווה להיות באריהב השבוע ולקנות כמה

תמיד יש פרק 4 :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים