עבור לתוכן

נתקעתי בTHIEF 3, מישהו יכול לעזור? *הסתדרתי* אם מישהו צריך עזרה שייכתוב

Featured Replies

פורסם

נתקעתי בקטע שאני צריך לפרוץ לספריה של הKEEPERS, אחרי שנועלים לי את כל הGLYHPS, ואחרי שנפגשתי עם הקבוצה המורדת בבית הקברות..

מישהו יודע איך אני ממשיך מכאן?

פורסם
  • מחבר

לא משנה, הסתדרתי...   ::)

אם מישהו צריך עזרה שרק יכתוב

פורסם

חחח אני נתקעתי בשלב הראשון

אני צריך להתגנב לטירה ולגנוב משהו מהכספת...חיסלתי את כולם ועכשיו אני צריך למצוא איזה מתג (משהו עם איזה לפיד lionheart ) כדי לפתוח את הדלת הראשונה לכספת

אמרו לי שאני צריך למצוא איזה מישהו אבל אני לא מוצא אותו והמפה לא מובנת ! למה לא יכולו להגניב איזה פאלם עם GPS מהעתיד אה ?

בקיצור מה אני עושה אז ?

פורסם

הרגת את כולם?

יא אללה איזה פארש...

בכל מקרה לך להתחלה. (לאיפה שהתחלת) וקח חץ מים. וכבה את האש בתוך הראש של האריה שם....

פורסם

כיבתי אותו כבר בהתחלה...

פורסם

אז הבעיה שלך היא לא עם הלפיד ראש ההאריה.

מה שאתה צריך זה ללכת לחדר של הדוכס ההוא (החדר שנמצא הכי בסוף בקומה ה2) ושם להזיז את הלפיד הכבוי שנמצא ליד השולחן כתיבה שליד המיטה.

אז הדלת של הכספת תיפתח...

ושוב. למה הרגת את כולם???? איזה פארש

פורסם

טוב תודה אני יבדוק את זה

ולהרוג את כולם זאת שיטה מקומנדוס , קודם הורגים את כולם , ואז מבצעים את כל מה שצריך כשהדרך נקיה ;D

אתה יודע כמה זמן הסתובבתי בטירה הזאת ? לפחות שעה וחצי אם היתי צריך להתחמק מהם כל פעם מחדש זה היה סיוט

פורסם

אז את המפטרלים אפשר להמם ולשים בצד....

פורסם

האמת שגם אני התחלתי לשחק בו ואינסטינקטיבית הרגתי את כולם (גם אני רגיל מקומנדוס... קודם מנקים את השטח ואז עושים את מה שצריך ;D) אחרי שעשיתי את זה (כמובן די בקלות - בקומדנדוס זה די קשה...), הבנתי שמשהו לא בסדר אצלי והמשחק הזה לא מתאים לי. עכשיו אני משחק ב-Perimeter ונהנה מכל רגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים