פורסם 2004 ביוני 1021 שנים אוקיי אז ככהקניתי ראטור אלחוטי של EDIMAX.אני מצליח לגלוש איתו בחיבורים רגיליםאבל אני לא יודע איך בדיוק אני אמור להגדיר את הראוטר ואת המחשב שיסתנכרנו.דבר ראשון הוא מבקש ESSID שאני לא ממש בטוח מה זה (הבנתי שזה SSID=Workgroup אבל זה לא עובד...)את הערוץ שמתי גם בכרטיס האלחוטי וגם בראוטר (שאגב הוא מובנה במחשבי נייד)בראטור יש לי גם כמה מצבים שאני לא יודע באיזה מהם אני אמור לבחורAPStation-ad hocStation-InfrastructureAP-Brige Point to pointAP-Brige Point to multi pointAP-Brige WDSואני לא ממש יודע באיזה אני אמור להישתמשאו איך אני מממש את ההגדרות האלה על המחשב הנייד שלידגם של הראטור הואEdimac Br-6104WBכול עזרה תתקבל בברכה.
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים מחבר קיבלתיאבל הפירוט הוא יותר על הקמת הרשת הרגילה ולא האלחוטיתרשום שם ממש בקצרהשהESSID צריך להיות זהה ושהערוץ צריך להיות זההו....זהו.
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים אתה צריך לעבוד בשיטת ה APאתה צריך להגדיר את אותו ערוץ ואת אותו שם SSID גם במחשב וגם בראוטרכמו כן שים לב שיש ב סקיוריטי קודיםאתה צריך להגדיר את הקודים ,כך שתהיה התאמה בין המחשב הנייד לראוטר.גם לי יש את אותו ראוטר, רק שעוד לא קניתי את המחשב נייד שרציתי עם הרשת האלחוטית אז אני לא ממש יכול כרגע לומר לך שזה עובד ב 100 אחוז אבל זה הכיוון
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים מחבר מישהו יוכל להסביר לי בבקשה מה זה ה SSID??ואיפה אני אמור להגדיר את זה ב XP??
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים אתה בעיקרון לא צריך לעבוד קשההכרטיס רשת האלחוטי בא עם סידיאתה מכניס את הסידי והוא מתקין כל מיני דברים ובסוף ההתקנה הוא מכבה את המחשב מדליק ואז מראה לך את שמות התחנות האל חוטיות שהוא מזהה(SSID)את שם התחנה אתה מגדיר בראוטר
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים מחבר אבל זה לא ככה...הסידי הוא גלובלי של עוד 20 מוצרים שלהם מה שכן שייך למוצר זה ה User Manualאז בכול זאת אני צריך לעבוד קשה... :-[ושובשאלת המיליוןמה זה SSID \ESSID ? (לא להתקמצן בפירוט)ואיך אני מגדיר את זה ב XP?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.