עבור לתוכן

מחשב נייד - נטו עבודה - עולם הדיגיטל - תקציב 5.5K

Featured Replies

פורסם

אהלן,

המחשב הנייד שלי מתחיל להראות סימני גסיסה. Dell latittude e7450 שירת אותי נאמנה מספר שנים,  אך הבטריה הלכה והוא מתחמם, נראה לי פשוט אעביר אותו לאחיין שלי (מישהו מכיר טכנאי ניידים טוב במקרה בירושלים?:)

לעניינו, אני מחפש מחשב לעבודה. אני מתכוונן ולומד לקראת פיתוח אתרים והשיווק , HTML, CSS , JS וכל מה שקשור בפיתוח אתרים, פוטושופ קל, עבודה קצת עם שרתים, הרבה עם הדפדפן (כמה דפדפנים פתוחים במקביל)
הרבה עבודה מחוץ לבית, מבתי קפה, חללים פתוחים (שבעזרת האל יפתחו כבר !!). 

1. המשקל לא מהווה עבורי בעיה.
2. אני מחפש מחשב בגודל בינוני, היינו - לא הכי גדול, אבל לא מהממש קטנים והקומפקטים. אני צריך מחשב שיכול להיות עמדת עבודה לכל דבר ועניין ולא רק ללסגור עבודות או להתעדכן.
3. גודל הבטריה לא מהווה עבורי פקטור כל כך דרמטי - כל עוד אני יכול לעבוד ממנו כ-4 שעות ללא מטען, זה מספיק. לרוב המטען יהיה עליי ואני אהיה קרוב לשקע.
4. כל השיט של המסכי מגע והטביעות אצבע לא כל כך מושך אותי. אם זה קיים בדגם סבבה אם זה מעלה את המחיר שאפשר להשקיע אותו בדגם יותר מוצלח - מעדיף.
5. אני חושב שאני צריך וינדואס 10, מצלמה, כונן SSD ומינימום 16 גיגה ראם - אבל מה אני יודע חח. 

מעבר לכך, מצפה למחשב מהיר, תותח, עומד בלחצים, לא מתחמם שיספק את הסחורה. אוליי בעתיד גם אעבור לתקופה קצרה לחו"ל לאיזה שנה ואעבוד משם.
מתכנן לקנות מארץ, עקרונית יכול מאילת - בקרוב.

במידה ושכחתי לציין משהו אשמח אם תתקנו אותי. 

תודה לכולם, רק בריאות ואושר

פורסם

היי

ברוך הבא לפורום !  :)

תראה

המבחר בארץ, לא משהו.

יש לטיטוד מהסדרה החדשה והבסיסית במחיר 5600 ש"ח.

יש כמובן יותר. זה עם מסך 15.6.

עם מסך 14 - אין גם את זה.

הכי טוב כרגע זה להמתין.

אין לי מושג כמה.

או לחפש בחו"ל, עם כל מה שזה אומר ( אחריות, מקלדת וכו' ).

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה התגובה.

המבחר בארץ כרגע הוא לא משהו בגלל המצב? יש חוסר?

פורסם
ציטוט של Itamar Ben

המבחר בארץ כרגע הוא לא משהו בגלל המצב? יש חוסר?

כן, זה ההסבר שמופיע גם בכמה אתרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים