עבור לתוכן

"תמותו כבר!"

Featured Replies

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/1/ART/734/426.html

בקישור שלמעלה ישנה עדות מזעזעת של הילדה בת ה-13 שנאנסה לפני פחות מחודש בחולון בעט שהיא חזרה מבילוי עם חברים לקראת 2 לפנות בוקר. 4 בריונים אחזו בה ואנסו אותה באכזריות למרות ההתנגדות והתחנונים שלה להפסיק. אזרח מבוגר שעבר במקום ראה הכל, כך סיפרה, אך לא התערב לעזור לה והמשיך ללכת. אחרי שראתה זאת, אמרה, היא הבינה שלאף אחד לא אכפת, אף אחד לא יעזור לה, ואז הפסיקה להתנגד ולצעוק לעזרה. בהמשך סיפרה שעברו במקום גבר ואישה, הגבר גירש אותם וניסה לרדוף אחרי אחד האנסים והאישה עזרה לה להתלבש. הם רצו להזעיק את המשטרה אך הנערה אמרה שאין טעם כי לדבריה, אף אחד לא יאמין לה ויגידו שהיא אשמה.

הייתכן שגם היא קראה את הכותרות האחרונות בעיתונים בהן עברייני מין קיבלו עונשים קלים ויצאו בעסקאות טיעון מגוכחות רק כי "אין להם עבר פלילי", "הם בני טובים", "עבירה ראשונה" וסיבות מקלות אחרות ומסמרות שיער כמו "הנאשמת ידועה כ...", "הנאשמת לבשה..." ו"הנאשמת הלכה לבדה בשעה...". האם אלו הסיבות המקלות? אז אם לבחורה יצא שם של "נותנת" והיא הלכה ב-3 לפנות בוקר לבד בגן ציבורי כשהיא לבושה בחולצת בטן ומיני פיצפון, זה מקל על נסיבות האונס? זה נותן מעין לגיטימציה לאנוס? מה קורא כאן? הנאשמת פחדה לספר למקורביה על המקרה כי היא באמת פחדה שלא יאמינו לה וישתמשו בנסיבות האונס כהצדקה לאנסים. זהו סימפטום "ראש גזר" מובהק. איפה כל זה יגמר?

• תגובות 49
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עו מקרה מזעזע זה ידוע שמערכת המשפט היא לא מערכת שעושה צדק צדק במקרה הזה הוא אותו צדק שנעשה עם רוצחי נהג המונית לפני 10 שנים שהכניסו את שתי הקטינים ל21 שנות מאסר לחמרות שהיו רק בני 13 כאן צריכים לתת להם לפחות את זה עם לא יותר הנערה הזאת איבדה את החיים שלא ושום נימוק לא יעזור הבגדים לא אומרים שום דבר על הרצונות ואין שום נימוק למעשה הזה.

אני לא מבין איך ההורים יכולים לשכור לילדהם עורכי דין אם זה היה הילד שלי הייתי פשוט הורג אותו.

פורסם

הזוועות שהולכות בארץ הזו זה פשוט מדהים

המדינה פשוט מתפוררת

ואני בכלל לא מבין מה עובר בראש של השופטים האלה וכל החארות למינהם שמחליטים על הסיבות המקלות

אנס זה חלאה שלא מגיע לו לחיות

הוא הרס חיים של ילדה, יותר מזה, עכשיו נשארו לה כל החיים האלה לחיות בפחד, לפי הכתבה נראה לי שהיא מעדיפה לא לחיות

אנסים פשוט לוקחים את החיים של הצעירות האלה

אין מילים

יש מדינות שעל עברינות מין מוציאים להורג או משהו

או שעושים סירוס אבל סירוס ממש

נראה לי דבר אחד שאני יכול לציין לטובה על מדינות ערב (אם אני לא טועה שם זה נהוג)

פורסם

זה פשוט מזוויע...ברצינות לא המשכתי לקרוא כבר

אני מחזק את מה שהילדה אמרה - שימותו!! לחלאות כאלה אסור לתת לחיות בעולם הזה! >:(

פורסם

במדינות ערב העונש לאנס הוא מוות בתלייה גם בתנ"ך זה העונש וזה מה שמגיע להם!!, אבל כמובן שבארץ זה בלתי אפשרי לכן לדעתי סירוס (לא כימי אלה לחתוך אותו) כמה שהוא כואב הוא הפתרון (כמובן שעם תקופתץ מאסר ארוכה מאוד מאוד) תאמינו לי אחרי שיסרסו בשיטתיות אנסים מספר המקרים האלו ירדו בצורה משמעותית רק מהפחד שיחתכו להם אותו.

פורסם

אזרח מבוגר שעבר במקום ראה הכל, כך סיפרה, אך לא התערב לעזור לה והמשיך ללכת.

לפי איך שרשמת את זה זה נשמע כאילו שאת מאשימה את הזקן...

מה ציפית שהזקן הזה יבוא ל4 בריוניים האלה יגיד להם להפסיק והם יפסיקו? הם היו הורגים אותו במכות.

למרות שהוא עדיין אשם בזה שהוא לא קרא למשטרה.

פורסם

במדינות ערב רוצחים את האונסים קוצצים לגנבים את הידיים וכו'...

האם אנחנו רוצים להיות כמו מדינות ערב?

ילדים בני 13 לא אחראים למעשים שלהם,הם לא תקפים למשפט מלא כמו בגירים..ככה זה.

כשילדה בת 13 מתלבשת עם מכנסי דפוק אותי,חוטיני ומחשוף..ובהתחשב בכל התוכניות (EXIT,וכל הג'אנק האחר) שממלאת לצעירים היום את הראש רק בסקס אתם עוד מתפלאים שככה המדינה נראית (וזה לא רק המדינה,זה כל העולם המערבי)

פורסם

במדינות ערב העונש לאנס הוא מוות בתלייה גם בתנ"ך זה העונש וזה מה שמגיע להם!!, אבל כמובן שבארץ זה בלתי אפשרי לכן לדעתי סירוס (לא כימי אלה לחתוך אותו) כמה שהוא כואב הוא הפתרון (כמובן שעם תקופתץ מאסר ארוכה מאוד מאוד) תאמינו לי אחרי שיסרסו בשיטתיות אנסים מספר המקרים האלו ירדו בצורה משמעותית רק מהפחד שיחתכו להם אותו.

במדינות ערב לא מוציאים אותם להורג. עושים להם כריתה פומבית. קיבלתי לא מזמן במייל סרטון של ביצוע גזר דינו של אנס בסעודיה.... לא מחזה מלבב...

פורסם

זה מה שצריך לעשות לאנסים

לחתוך להם את הזין ולדחוף להם אותו לגרון עד שהם יחנקו

פורסם

במדינות ערב רוצחים את האונסים קוצצים לגנבים את הידיים וכו'...

האם אנחנו רוצים להיות כמו מדינות ערב?

ילדים בני 13 לא אחראים למעשים שלהם,הם לא תקפים למשפט מלא כמו בגירים..ככה זה.

כשילדה בת 13 מתלבשת עם מכנסי דפוק אותי,חוטיני ומחשוף..ובהתחשב בכל התוכניות (EXIT,וכל הג'אנק האחר) שממלאת לצעירים היום את הראש רק בסקס אתם עוד מתפלאים שככה המדינה נראית (וזה לא רק המדינה,זה כל העולם המערבי)

לא אנחנו לא רוצים להיות כמו מדינות ערב רק אמרתי שהעונש שלהם לאנסים מקובל עליי בהחלט.

אתה קורא  מה שאתה כותב כאן?? אתה מאשים את הילדה באונס אתה טוען שאם היא לא הייתה מתלבשת ככה אותם ילדים "תמימים" לא היו מבצעים בא אונס מצטער לומר לך אבל לדעתי אתה קצת טמבל.

רק לפי האינפו שלך אני יכול להגיד את זה יש כסף יש אישה חחח אתה לא מכיר דרכים אחרות כנראה להשיג אישה רק כסף וככה אתה מדבר על נשים כרודפות בצע.

פורסם

המערכת המשפטית בישראל ממש דפוקה שהיא מקלה עונשים לאנסים בגלל נסיבות "מקלות".........................

וזה לא רק הקורבנות מרגישות כמו הילדה בת 13 הזאת גם אנסים חושבים שהם יכולו לצאת מזה בקלות.........

פורסם
  • מחבר

רבים מכם מפספסים את הנקודה ואני רק מודה שעוד לא ראיתי תגובה בסגנון "זאת אשמתה שחזרה בלילה הביתה לבד".

זה שהאזרח המבוגר לא התערב ואפילו לא קרא למשטרה, זאת נקודה אחת. מאז 98' קיים בארץ חוק השומרוני הטוב הנקרא בגירסתו היהודית 'לא תעמוד על דם רעך' וזה נוסחו חוק לא תעמוד על דם רעך, התשנ'ח-1998

1. חובת הצלה והושטת עזרה

(א) חובה על אדם להושיט עזרה לאדם הנמצא לנגד עיניו, עקב אירוע פתאומי,

בסכנה חמורה ומיידית לחייו, לשלמות גופו או לבריאותו, כאשר לאל-ידו

להושיט את העזרה, מבלי להסתכן או לסכן את זולתו.

(ב) המודיע לרשויות או המזעיק אדם אחר היכול להושיט את העזרה הנדרשת,

יראוהו כמי שהושיט עזרה לענין חוק זה; בסעיף זה, 'רשויות' - משטרת

ישראל, מגן דוד אדום ושירות הכבאות.

הפלצן הזקן לא פעל לפי הנוהל הזה ומכאן גם ידו בפשע, גם אם בצורה סבילה. צרייך לאתרו ולהענישו.

נקודה שניה, מכנסי "דפוק אותי" ומחשוף הם לא עילה לאונס ולא נסיבה מקלה. גם אם בחורה הולכת ערומה ברחוב לאף אחד אין שום זכות לגעת בה עם האצבע! תסתכלו, אל תגעו, ברור כשמש.

נקודה שלישית: חלק מהאנשים שהגיבו בכתבה התייחסו לשעה המאוחרת בה הילדה חזרה הביתה. נכון שזה לא מקובל "בבית טוב" שילדה תסתובב בשעות כאלו ברחוב אבל בסך הכל זכותו של כל אזרח להסתובב ברחובות עירו (ובכלל) בבטחה, בין אם השעה היא 2 אחה"צ או 2 לפנות בוקר בלי חשש לחייו ולשלמות גופו ורכושו!

זה לא שאחרי רדת החשיכה הרחובות פתאום הופכים להיות רכוש לגיטימי של פושעים, עבריינים, שיכורים ונרקומנים ושאנחנו אלו שצריכים "לדעת את מקומינו" ולהיות בבית בשעות האלו. זאת המדינה שלנו, הערים שלנו שלעיריות שלהם אנחנו משלמים ארנונה וכשם שהם "בתמורה" דואגם לטפל בתשתית, כך הם צריכים גם לתגבר את מערכת אכיפת החוק, משמע, סיורים של משטרה או משמר אזרחי. בין אם אנו חוזרים מבילוי בשעה מאוחרת או בין אם סתם הכלב רוצה בשעה מטורפת לרדת למטה לעשות צרכים (כשהכלב צרייך אז הכלב צרייך!), זכותינו להרגיש בטוחים ומוגנים וכשם שחיילי צה"ל שומרים על המדינה בגבולות הים, היבשה והאויר ומה שביניהם, כך גם המשטרה צריכה לדאוג לבטחונינו ברחובות ערינו! אם אנו מנידים ראש ואומרים "לא מסתובבים בשעות כאלו" אז זה כאילו אנחנו משלימים עם העובדה שיש עבריינות ופשיעה חמורה בערים שלנו ובוחרים להימנע מלצאת מהבית ובעצם הופכים את עצמינו לאסירים בביתינו בשעות מסויימות ביממה.

בבעית הפשיעה צרייך לטפל מהשורש ולא בסימפטומים שלה.

פורסם

נראה לי שהפיתרון הוא להעלות את העונש וכבר מכיתות ח' להתחיל להסביר לילדים על זה....... אבל לא במובן של לא להתסובב בלילות וגם לא במובן אם תעשו את זה נחתוך חכם את ה*** אלא במובן של זה לא בסדר לפגוע באנשים גופנית ומנטלית בצורה הזאת ובלה בלה....... היו לי אולי שני הרצאות בכל החיים שלי שראיתי בבית צפר ועזרו להבין מה רוצים ממני.................................. חבל....

פורסם

הילדות של היום לא צריכות להיסתובב במכנסי "גזרה נמוכה" שמגיעה כמעט עד הכ*ס! וחולצות בטן שחושפות כמעט הכל.

ובלי כל קשר צריך להעניש בחומרה המירבית אנסים. שני הדברים לא קשורים אחד לשני אבל הם נכונים וצודקים.

וגם כאשר שני אלה יקרו עדיין יהיו אנסים בסביבה יהיו מוכנים לסכן את חייהם כדי לספק את יצריהם.

מסקנה לא להביא ילדים לעולם.

פורסם

זה לא משנה אם הנערה הולכת עם מכנס צמוד , גופייה קצרה , איפור ,מחשוף , זאת בשום אופן לא עילה לאנוס או לפגוע בה בשום צורה

אמנם זה מראה שהיא לא תמימה ,אבל זה לא נותן לנערים , כביכול בני אדם , תירוץ לשחרר את היצרים שלהם, אנחנו בני אדם מתורבתים

ולא חיות !! , שישתלטו על היצר שלהם , במקום זה הם שיחררו אותו כמו בעלי חיים , מקומם לא עם החברה בכלל .........

צריך באמת להפוך אותם לדוגמא, זאת בשום אופן לא עבירה קלה, הם הרסו את חייה של נערה מסכנה .

אני מסכים באופן מלא עם Merrymoon .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים