פורסם 2004 ביוני 1021 שנים אני רגיל לראות נושאים של בגרויות לפני מועד של בגרות, אבל הפעם לא ראיתי משום מה : האם לוקחים את אזרחות בכזה easy ? שיהיה בהצלחה לכולם ! אני עכשיו עושה חזרות אחרונות לפני .....
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים OMGSTFUN00B! כולם יודעים שבאזרחות אתה יכול לאבד נקודות יקרות על שטויות; מנסיון! :
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים יש לחץ... יש... אחרי שכל השנה ישבתי על 90... מגישה אותי על 80 ואני פוחד מהתקלות בבגרות שני זיהוים לא נכונים, וכבר כמעט עשרים נקודות פחות
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים כל הצוות עושה את הבגרות הזאת??אני ניגש לזה בפעם השנייה. למדתי במשך כל השנה לזה, עוד לא למדתי לבחינה ממש.אולי כשאני יחזור מהעיר באיזה 12...
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים יש לחץ... אבל לא גדול במיוחד כשישבתי על ממוצע של 47 כל השנה... אין לי מה לדאוג
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים אני רגוע...היה לי את זה שנה שעברה, הבצפר הפריקי שלי החליט להפוך הכל...ספרות ואזרחות ולשון בי"א וכל השאר בי"ב...
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים אין מה להלחץ מבגרות לא כל כך חשובה כמו אזרחות או תנך שהמקסימום שהם יעשו זה יורידו קצת את הממוצע בתעודת בגרות...אם למדתם טוב,ואתם לא פקעות לחץ תמידיות..אין סיבה מיוחדת להילחץ,קחו באיזי (וזכרו,לאום תרבותי זה מושתת על מורשת,מדינת העם היהודי זה להגדיל את הקשר עם יהודי התפוצות ומדינת היהודים זה להבטיח את הרוב היהודי והצביון היהודי בארץ)וזהו,הגישות זה המפתח לנפילה,שם יכולים ליפול אז שם שימו לב.
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים דווקא הגישות זה אחד הנושאים היותר קלים לדעתי... :-\חוץ מזה אין מה להיות לחוץ סה"כ עוד מבחן קחו את זה בקלות....חוץ מזה תמיד יש שנה הבאה.. וגם אני מוגש על ציון מגן 80 אז אני דיי מסודר
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים חברה אני כבר עברתי את כל זה (והצבא) ואני אומר לכם שהכל שטויות ואל תנפחו את זה מעל למה שמגיע לזה. פשוט תחרשו את החומר ולפני המבחן קחו רדבול עם וודקה (סתם, בלי וודקה ) ופשוט תעשו את הכי טוב שאתם יכולים לעשות. זה כל מה שאפשר לעשות בנושא, וזה יקרה אם תתכוננו או לו אז כדאי שתתכוננו. אני מאחל לכל מי שיש לו בגרויות בקרוב בהצלחה מכל הלב. אוהב אותכם ושרק תעברו בהצלחה.
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים איך הייתה הבגרות?הייתה קלה יחסית לדעתי, לפי הידוע לי זיהיתי הכל נכון, רק חבל שהמגן 75.
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים אוףףף הם ממש הטעו בשאלה הראשונה שאלו לפי איזה עיקרון היה אפשר לעצור את האסירים האפגנים, ואני כמו כולם רשמנו עיקרון הדמוקרטיה המתגוננת. מה שהתברר שחצי שעה לפני סוף המבחן האחראי על בחינות הבגרות עבר ואמר לשנות את העיקרון לזכות, כמובן שסיימתי רבע שעה לפני שהוא נכנס אז סתם ירדו לי נקודות
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים כל המבחן המסריח הזה הלך לי מזה מסריחבשאלה 14 שאלו מה המדיניות או שאלה 11 לא זוכר אני בכלל עניתי מדינת היהודים שזו גישה ושאלה 1 אמרתי חופש החירות במקום הזכות להליך הוגן...בקיצןר מלא טעויות ושטויות על חרטא ממש לא יודע מה לעשות נראה לי אני עושה מועד ב מסריח איך לא בא לי יאללה בא לי כבר להתחיל לעבודבגרות מסריחה .........נמאס לי כבראני שונא ללמוד ??? :'(
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים אוףףף הם ממש הטעו בשאלה הראשונה שאלו לפי איזה עיקרון היה אפשר לעצור את האסירים האפגנים, ואני כמו כולם רשמנו עיקרון הדמוקרטיה המתגוננת. מה שהתברר שחצי שעה לפני סוף המבחן האחראי על בחינות הבגרות עבר ואמר לשנות את העיקרון לזכות, כמובן שסיימתי רבע שעה לפני שהוא נכנס אז סתם ירדו לי נקודות וואלה?? ההימור הלך ;D לא אמרו לנו כלום על שינוי
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים מזל שבמבחן התבלבלתי וכתבתי זכות כל השטויות על מעצר מנהלי וביטחון התושבים וכו וכו היה מבחן קליל יש לי 90+ בטוח. פשוט עוד לא ראיתי בגרות כזאת קלה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.