עבור לתוכן

תקוע ב- manhunt צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אני תקוע במשחק manhunt. הגעתי לשלב שבו מישהו מחרבן בקראוון וצריך להיכנס לשם כי יש שם רובה סיכות. בקיצור חוץ ממנו יש עוד להרוג 6 אנשים על מנת לפתוח חשמלית את השער (ואז באים עוד שניים), אלא שיש רק 3 painkiller ורק עוד תחמושת אחת לרובה סיכות. מה שאני לא עושה בסוף מנקנקים אותי. איך אני עובר את זה?

תודה

פורסם

אתה דופק להם סיכה בראש ואז הם מתים אחרי פגיעה אחת.

ואם נגמרת התחמושת אתה תמיד יכול להתחבא בחושך והתגנב אליהם מאחורה..

פורסם

בידיוק ! זה קטע ממש ממש קל !

פורסם

אתה דופק ריצה מטורפת לחושך

ד"א לא ראיתי אף פעם שהם מתים כשמביאים להם סיכה בודדת לראש...

פורסם

That's called Headshot

פורסם

זה 2, וזה מסמרים

פורסם

תבדוק ותראה שמספיק אחד לפני שאתה מתווכח..

nails בשבילך....מה זה משנה?

פורסם

תאמין לי שניסיתי כמה וכמה פעמים... ומה זה משנה, סיכות, מסמרים, יעיל באותה מידה...

פורסם

זכור לי דווקא שכן הצלחתי... בכל מקרה... האקדח מסמרים הזה זה הנשק הכייייי עלוב במשחק!!

פורסם
  • מחבר

אני תקוע בשלב במישחק שנקרא

doing time

צריך לבצע הוצאה להורג עם הפטיש ולא ברור לי באיזה אופן אני צריך לעשות את זה. מה שאני לא עושה, הרוצחים ממשיכים להופיע והשער לא נפתח.

ההוראות שאני מקבל הם:

PERFORM 1 GRUESOME EXECUTION WITH THE HAMMER

PERFORM 1 VILOLENT EXECUTION WITH THE HAMMER

עם הפטיש הרי אפשר להרוג או בהתגנבות מאחור או בקרב פנים מול פנים. עשיתי את שניהם אך כל הזמן מופיעים לי עוד רוצחים וההוראות של המשחק לא משתנות.

תודה

פורסם

אוף.... שאלו פה בדיוק אותו דבר לפני כמה זמן ... תעשה חיפוש- עניתי על זה כבר

פורסם

זכור לי דווקא שכן הצלחתי... בכל מקרה... האקדח מסמרים הזה זה הנשק הכייייי עלוב במשחק!!

true... true...

ד"א זה המשחק הכי חולני ששיחקתי בו אי פעם... הקטעים עם ההתקפות האדומות והצהובות (במיוחד עם ה- wire) פשוט סאדיסטיות!!

פורסם

coorva - למה פתחת דיון כפול?

היה לך דיון זהה שפתחת לפני כמה ימים ושם עזרו לך.

איחדתי את 2 הדיונים לדיון אחד.

אזהרה ראשונה.

פורסם

אני תקוע בשלב במישחק שנקרא

doing time

צריך לבצע הוצאה להורג עם הפטיש ולא ברור לי באיזה אופן אני צריך לעשות את זה. מה שאני לא עושה, הרוצחים ממשיכים להופיע והשער לא נפתח.

ההוראות שאני מקבל הם:

PERFORM 1 GRUESOME EXECUTION WITH THE HAMMER

PERFORM 1 VILOLENT  EXECUTION WITH THE HAMMER

עם הפטיש הרי אפשר להרוג או בהתגנבות מאחור או בקרב פנים מול פנים. עשיתי את שניהם אך כל הזמן מופיעים לי עוד רוצחים וההוראות של המשחק לא משתנות.

תודה

כשאתה מאחורי הרוצח ואתה יכול להביא לו כבר מכה אז תלחץ על הכפתור של העכבר עד שהסימון הלבן מסביב לראש שלו נהיה צהוב ואז אדום (יותר סאדיסטי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים