פורסם 2004 ביוני 221 שנים אני תקוע במשחק manhunt. הגעתי לשלב שבו מישהו מחרבן בקראוון וצריך להיכנס לשם כי יש שם רובה סיכות. בקיצור חוץ ממנו יש עוד להרוג 6 אנשים על מנת לפתוח חשמלית את השער (ואז באים עוד שניים), אלא שיש רק 3 painkiller ורק עוד תחמושת אחת לרובה סיכות. מה שאני לא עושה בסוף מנקנקים אותי. איך אני עובר את זה?תודה
פורסם 2004 ביוני 421 שנים אתה דופק להם סיכה בראש ואז הם מתים אחרי פגיעה אחת.ואם נגמרת התחמושת אתה תמיד יכול להתחבא בחושך והתגנב אליהם מאחורה..
פורסם 2004 ביוני 421 שנים אתה דופק ריצה מטורפת לחושךד"א לא ראיתי אף פעם שהם מתים כשמביאים להם סיכה בודדת לראש...
פורסם 2004 ביוני 521 שנים תאמין לי שניסיתי כמה וכמה פעמים... ומה זה משנה, סיכות, מסמרים, יעיל באותה מידה...
פורסם 2004 ביוני 521 שנים זכור לי דווקא שכן הצלחתי... בכל מקרה... האקדח מסמרים הזה זה הנשק הכייייי עלוב במשחק!!
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מחבר אני תקוע בשלב במישחק שנקראdoing timeצריך לבצע הוצאה להורג עם הפטיש ולא ברור לי באיזה אופן אני צריך לעשות את זה. מה שאני לא עושה, הרוצחים ממשיכים להופיע והשער לא נפתח. ההוראות שאני מקבל הם:PERFORM 1 GRUESOME EXECUTION WITH THE HAMMERPERFORM 1 VILOLENT EXECUTION WITH THE HAMMERעם הפטיש הרי אפשר להרוג או בהתגנבות מאחור או בקרב פנים מול פנים. עשיתי את שניהם אך כל הזמן מופיעים לי עוד רוצחים וההוראות של המשחק לא משתנות.icq : 131383840תודה
פורסם 2004 ביוני 921 שנים אוף.... שאלו פה בדיוק אותו דבר לפני כמה זמן ... תעשה חיפוש- עניתי על זה כבר
פורסם 2004 ביוני 921 שנים זכור לי דווקא שכן הצלחתי... בכל מקרה... האקדח מסמרים הזה זה הנשק הכייייי עלוב במשחק!!true... true...ד"א זה המשחק הכי חולני ששיחקתי בו אי פעם... הקטעים עם ההתקפות האדומות והצהובות (במיוחד עם ה- wire) פשוט סאדיסטיות!!
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים coorva - למה פתחת דיון כפול?היה לך דיון זהה שפתחת לפני כמה ימים ושם עזרו לך.איחדתי את 2 הדיונים לדיון אחד.אזהרה ראשונה.
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים אני תקוע בשלב במישחק שנקראdoing timeצריך לבצע הוצאה להורג עם הפטיש ולא ברור לי באיזה אופן אני צריך לעשות את זה. מה שאני לא עושה, הרוצחים ממשיכים להופיע והשער לא נפתח. ההוראות שאני מקבל הם:PERFORM 1 GRUESOME EXECUTION WITH THE HAMMERPERFORM 1 VILOLENT EXECUTION WITH THE HAMMERעם הפטיש הרי אפשר להרוג או בהתגנבות מאחור או בקרב פנים מול פנים. עשיתי את שניהם אך כל הזמן מופיעים לי עוד רוצחים וההוראות של המשחק לא משתנות.icq : 131383840תודהכשאתה מאחורי הרוצח ואתה יכול להביא לו כבר מכה אז תלחץ על הכפתור של העכבר עד שהסימון הלבן מסביב לראש שלו נהיה צהוב ואז אדום (יותר סאדיסטי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.