פורסם 2004 ביוני 921 שנים שלום,כשאני מדליק את המחשב יש רעש חזק מאוד שהולך ונעלם תוך כמה דקות, אך עדיין קיים רעש.הבעיה היא שעכשיו למחשב יש התקפים: מידי פעם, לעיתים קרובות, המחשב שוב עושה רעש חזק כזה, ממש כמו התנעה של אופנוע, בהפסקים, רק חלש יותר, ואז זה נעלם ושוב חוזר.באמת נמאס לי כבר מהרעש הזה,אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד..אני חושב שזה בא מהמעבד...אבל אני כלל לא בטוחאני יכול לציין שהרמתי את הקליפסים של המאוורר של המעבד והחזרתי בחזרה, בלי לפרק..האם זה מסוכן, וצריך למרוח עכשיו משחה טרמית או שזה לא קשור?בתודה, עידן
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים פתח את המחשב ותנסה לבדוק מאיפה הרעש בא , אם אתה לא מצליח אז תתחיל לפרק מאווררים עד שתמצא את מקור הרעשובקשר למשחה טרמית זה תלוי אם ניתקת אותה מהמעבד ואם הטמפרטורה עלתה ... תבדוק את הטמפרטורה של המעבד ואז תדע אם צריך אותי משחה טרמית
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים תיראה, ממה שקראתי כאן ומהניסיון שלי הרעש הזה בא מהספק כח, מה שאתה צריך לעשות זה כזה דבר, תפרק את הספק כח מהמארז לגמרי, תפתח את הספק כח ותנקה את המאוורר שלו עם לחץ אוויר או עם פן של מספרה או משהו שמוציא אוויר בצורה חזקה, אם זאת הבעיה אז תגיד לי וגם אם לא... זאת עבודה דיי מעצבנת כי אז צריך לחבר את כל הכבלים מחדש אחרי שפירקת את הספק... ואם זאת הבעיה אז זה ביגלל שהצטבר מלא אבק על המאוורר...
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים יכול להיות שחוטי חשמל מתנגשים אם אחד המאווררים כל הזמן, תנסה להזיז אותם קצת ואם זה בא מהמאוורר של הספק תנסה למשוך אותם קצת.
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים אצלי הייתה בעיה דומה אבל זה היה מהמאוורר של הכרטיס מסך..שימנתי אותו וזה נעלם.
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים יכול להיות שהבעיה בא מחוטים שנוגעים במאוורריםקרה לי גם פעם שזה בא מההארד דיסק (זה נראה לי יכול להיות בגלל שאתה אומר שזה בא בהתקפים)תבדוק גם שהמחשב לא מונח על שום כבל כי יכול להיות שהוא רועד כשהוא חושב וכו... ואז הוא נוגע ברצפה במין ויברציותאם זה לא אחד מהנ"ל תפרק את המארז ותבדוק מאיפה זה מגיעותעדכן ...
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים משחה טרמית לא קשורה לרעש.אבל אם הזזת את הסינק של המאוורר יכול להיות שאתה צריך לנקות את המעבד והסינק ולמרוח מחדש, אבל זה ישפיע לך רק על חום, לא על רעש.תנסה, כמו שאמרו לך פה, לבדוק מאיזה חלק של המחשב בא הרעש-הארדיסק, מאוורר כלשהו, כונן אופטי (למשל צורב, CD וכו')......אם זה ממשהו שקשור למאוורר, תנסה לבדוק אם באמת משהו מפריע לתנועה שלו ומתנגש בכנפיים או משהו, אם המאוורר שבור וכו'. אם זה בא מהרדיסק או משהו כזה, זה כבר סיפור אחר......
פורסם 2004 ביוני 1221 שנים הייתה לי בעיה זהה......המחשב נדלק נתקע במסך של פנטיום 4 ועשה רעשים של דפיקות חזקות לאללהעשיתי קיסטרט ונדלק רגיל.....קיצר ההארד דיסק שלי היה דפוק לגמריייייייייייי ועוד היה חדש......היה לי ווסטרן דיגיטל 80 גיגה.....היה אחריות החליפו לי בחדש ולמזלי הצליחו להציל את המידע שהיה למרות שההארדיסיק היה דפוק לגמרי היה לי שם את כל המוזיקה שלי!!!!!אם יש לך אותו הארד דיסק אז תבדוק אותו.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.