עבור לתוכן

עזרה | רעש חזק במחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

כשאני מדליק את המחשב יש רעש חזק מאוד שהולך ונעלם תוך כמה דקות, אך עדיין קיים רעש.

הבעיה היא שעכשיו למחשב יש התקפים: מידי פעם, לעיתים קרובות, המחשב שוב עושה רעש חזק כזה, ממש כמו התנעה של אופנוע, בהפסקים, רק חלש יותר, ואז זה נעלם ושוב חוזר.

באמת נמאס לי כבר מהרעש הזה,

אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח מאוד..

אני חושב שזה בא מהמעבד...אבל אני כלל לא בטוח

אני יכול לציין שהרמתי את הקליפסים של המאוורר של המעבד והחזרתי בחזרה, בלי לפרק..

האם זה מסוכן, וצריך למרוח עכשיו משחה טרמית או שזה לא קשור?

בתודה, עידן

פורסם

פתח את המחשב ותנסה לבדוק מאיפה הרעש בא , אם אתה לא מצליח אז תתחיל לפרק מאווררים עד שתמצא את מקור הרעש

ובקשר למשחה טרמית זה תלוי אם ניתקת אותה מהמעבד ואם הטמפרטורה עלתה ... תבדוק את הטמפרטורה של המעבד ואז תדע אם צריך אותי משחה טרמית

פורסם

תיראה, ממה שקראתי כאן ומהניסיון שלי הרעש הזה בא מהספק כח, מה שאתה צריך לעשות זה כזה דבר, תפרק את הספק כח מהמארז לגמרי, תפתח את הספק כח ותנקה את המאוורר שלו עם לחץ אוויר או עם פן של מספרה או משהו שמוציא אוויר בצורה חזקה, אם זאת הבעיה אז תגיד לי וגם אם לא... זאת עבודה דיי מעצבנת כי אז צריך לחבר את כל הכבלים מחדש אחרי שפירקת את הספק... ואם זאת הבעיה אז זה ביגלל שהצטבר מלא אבק על המאוורר...

פורסם

מה המפרט שלך?

לא צריך למרוח משחה מחדש

פורסם

יכול להיות שחוטי חשמל מתנגשים אם אחד המאווררים כל הזמן, תנסה להזיז אותם קצת ואם זה בא מהמאוורר של הספק תנסה למשוך אותם קצת.

פורסם

אצלי הייתה בעיה דומה אבל זה היה מהמאוורר של הכרטיס מסך..

שימנתי אותו וזה נעלם.

פורסם

יכול להיות שהבעיה בא מחוטים שנוגעים במאווררים

קרה לי גם פעם שזה בא מההארד דיסק (זה נראה לי יכול להיות בגלל שאתה אומר שזה בא בהתקפים)

תבדוק גם שהמחשב לא מונח על שום כבל כי יכול להיות שהוא רועד כשהוא חושב וכו... ואז הוא נוגע ברצפה במין ויברציות

אם זה לא אחד מהנ"ל תפרק את המארז ותבדוק מאיפה זה מגיע

ותעדכן ...

פורסם

משחה טרמית לא קשורה לרעש.

אבל אם הזזת את הסינק של המאוורר יכול להיות שאתה צריך לנקות את המעבד והסינק ולמרוח מחדש, אבל זה ישפיע לך רק על חום, לא על רעש.

תנסה, כמו שאמרו לך פה, לבדוק מאיזה חלק של המחשב בא הרעש-הארדיסק, מאוורר כלשהו, כונן אופטי (למשל צורב, CD וכו')......

אם זה ממשהו שקשור למאוורר, תנסה לבדוק אם באמת משהו מפריע לתנועה שלו ומתנגש בכנפיים או משהו, אם המאוורר שבור וכו'.

אם זה בא מהרדיסק או משהו כזה, זה כבר סיפור אחר......

פורסם

הייתה לי בעיה זהה......

המחשב נדלק נתקע במסך של פנטיום 4 ועשה רעשים של דפיקות חזקות לאללה

עשיתי קיסטרט ונדלק רגיל.....

קיצר ההארד דיסק שלי היה דפוק לגמריייייייייייי ועוד היה חדש......

היה לי ווסטרן דיגיטל 80 גיגה.....

היה אחריות החליפו לי בחדש ולמזלי הצליחו להציל את המידע שהיה למרות שההארדיסיק היה דפוק לגמרי

היה לי שם את כל המוזיקה שלי!!!!!

אם יש לך אותו הארד דיסק אז תבדוק אותו.......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים