עבור לתוכן

המלצה לכרטיס קול טוב ב-350 שקל.

Featured Replies

פורסם

כרטיס שייתן סיצועים טובים במחיר סביר, בעיקרון יש שתי כרטיסים שהם הכי דומיננטיים להיבחר

פורטיסימו 7.1 או דיגיפייר 7.1, שניהם מעולים לפי מה שהבנתי, רק העוצמה של הסאב טוענים שהיא נמוכה, זה נכון ? עד כמה זה מורגש? והאם הכרטיס הזה הוא מספיק טוב כדי להשוותו לאודיג'י 2 (אפילו לא ZS)???.

המון תודה!

פורסם

עדיף את הaudigy 2.

יש ב420 שקל בKSP

פורסם

גם אני חושב שה הaudigy 2 יותר טוב

אם אתה רוצה יש איזה ביקורת על דיגיפייר פה או ב pc-spot לפי מה שאני זוכר אמרו שהוא דיי טוב

פורסם

אם אתה גר בחיפה או באזור תקנה מ ksp כי אצלם זה הכי זול, אם אתה עושה משלוח אזעדיף שתקנה במקום קרוב כי זה יצא לך אותו מחיר

פורסם

כדאי לך לקרוא גם כאן ביקורת של האתר על הדיג'יפייר.

פורסם
  • מחבר

לא, אני לא ייקח אותו נראה לי.

קראתי את הביקורת באתר, הוא גם רק 48 KHZ וגם משתמש הרבה במעבד, וגם אני רוצה משהו שייתן שינוי ניכר לאוזן מהכרטיס המובנה שלי.

תודה.

פורסם

השינוי הניכר לאוזן מעולה מכל כרטיס און בורד ששמעתי עד היום.

לגבי ניצול המעבד, באמת מפריע לך שני פריימים פחות במשחק בשביל עוד איכות?

פורסם
  • מחבר

אם אתה אומר, אני בעיקרון מתלבט בין אוגי 2 (לא ZS) ב480 (פנדה) לבין הדיגיפייר, אתה ואמר לא יישמע הבדל גדול, בתכלס מבחינת תקציב הדיגיפייר יושב לי הרבה יותר טוב, פשוט אני לא בטוח לגבי האיכות שלו.

הבנתי שהוא 48KHZ לעומת ה-96-192KHZ של אוגי2 זה אמור להיות משמעותי לא? כמו כן SNR יותר גבוה, דציבלים וכו', עדיף אוגי או הדיגיפייר?

פורסם

השוויתי בין שניהם, יש הבדל בינהם - אם הוא שווה לך 130 שקל, זה בחירה שלך....

אם אתה מחפש כרטיס למשחקים אז קח את האודיג'י, הוא תומך ביותר אפשרויות של משחקים.

פורסם
  • מחבר

אני שואל אם ההבדל הוא ניכר ושווה את התוספת אני לא יכול להגיד כי לא שמעתי.. שמעתי רק אוגי ' ZS והוא נשמע מצויין.

בתכלס אני לא מתלהב מEAXים למיניהם אז לא אכפת לי אני רוצה סראונג במשחקים וסרטים ואיכות טובה במוזיקה.

אגב, ראיתי בפנדה כרטיס של אודיוטראק מאיה 5.1 ב350, מה אתה חושב איך הוא הבנתי שיש להם שם טוב והם טובים , מה אתה חושב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים