עבור לתוכן

קירור להארד דיסק במחיר מצחיק???

Featured Replies

פורסם

השאלה היא האם אתה צריך בכלל קירור להארד דיסק? לדעתי זה ממש לא נחוץ וזה סתם ביזבוז של 155 שקל. זה לא יאיץ את ההארד דיסק שלך בכלל ואני יכול למצוא לך דברים ליתרמו לקירור של המחשב ב155 הרבה יותר טובים למתרת הקירור של המחשב.

פורסם

אין שום סיבה שבעולם שהרדיסק יצטרך קירור מכל סוג שהוא, גם מגירה וגם הלבשה..

ברגע שיש זרימת אוויר טובה במארז זה מספיק לגמרי

כל המוצרים האלה הם יותר לפוזה, אין בזה שום דבר רע.. אם המוצר מוצא חן בעינייך תתחדש!

פורסם

לא מדוייק, מומלץ להארד דיסק של 10K להשתמש בקירור כי הם נוטים להתחמם, וכן גם לשרתים שנמצאים בחוות שרתים

בגלל החום הרב שבדרך כלל יש בסביבה הנ'ל.

פורסם

פחחחח ...בכמה חוות שרתים הייתה בחיים שלך !??!?!

שניה אני יענה על זה 0.

בחוות שרתים יש מיזוג שמקרר את החדר ל 18 מעלות לא צריך שומדבר חוצ ממגירות מאווררים שידחפו את האויר לציוד וגם זה בלחץ חוצמזה למחשבים ספציפי זה כבר לא הכי עקרוני ......כי משמם המאוור הכי קטן שיש במחשב מכניס אוויר ב 18 מעלות ....

פורסם

פחחחח ...בכמה חוות שרתים הייתה בחיים שלך !??!?!

שניה אני יענה על זה 0.

או לזילזול !!!! הייתי ביותר חוות שרתים ממה שאתה ראית פורנו על המחשב שלך !

יש חוות שרתים פרטיות\קטנות\של מוסדות כמו בתי ספר שלא מקוררות במזגנים !!!!

ואז אם יש מידע רגיש בהארד דיסק מסויים דואגים לקרר אותו !!!

יש גם שרתים ביתיים שמחזיקים 2-3 מחשבים ואם לא רוצים רעש של 384 מאווררים שמים קירור כזה...

פורסם

לא מזלזל פשוט מתקן מה שאתה אומר :). חוות שרתים זה משהו גדול לכל בית ספר וכאלה דברים יש חדר תקשורות או חדר תקשורת+שרת. בשביל חוות שרתים צריך הרבה מאד דברים כדי להחזיק אחת שלא לכל בית ספר או עסק יש.

אז בכל מקרה תלוי מה ההגדרה של חות שרתים שלך :)

אבל בכל מקרה אני לא ראיתי אף שרת ששם קירור על ההרדיסק סקאזי המהיר שלו ....

פורסם

לא נראה לי שהארד-דיסק שלי יתנגד לדבר כזה ... הוא עובד 24/7 וכשאני מוציא אותו הוא כל כך חם שאפשר להשתמש בו בתור מחבט להכנת חביתות

בכל אופן אולי להארד-דיסק הבא שלי שיהיה לפחות 200 גי'גה אני יקנה דבר כזה , אני מודע לזה שזה הרוב פוזה אבל בכל זאת יש לזה כמה יתרונות וזה משפר קצת את אורך

החיים של הארד-דיסק

פורסם

אם זה ישפר את אורך החיים של הדיסק... אני לא בטוח

אל תנסה לשכנע את עצמך שזה טוב, אם האביזר נראה לך פשוט תקנה אותו

אני קניתי את הפאנל נקסוס עוד לפני שבכלל התעסקתי באוברקלוקינג והטמפ היו חשובות לי פשוט הוא נראה לי אחלה מכשיר (:

רק בתקופה יותר מאוחרת התחלתי להשתמש בפאנל והוא עזר לי מאוד (עד שהתקלקל..)

פורסם

שמע אין ספק שזה יכול לתרום לאורך החיים אבל במחיר של 150שקל אתה יכול לשנות הרבה מאד מבחינת הקירור במארז שיהיה הרבה יותר משמעותי!

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות,ואם כבר בקירור עסקינן אז על איזה מארז אתם ממליצים עד ה- 500 ש"ח לא יותר?

פורסם

תנסה קודם לא לזרוק את הכסף שלך ולנסות לקרר את המחשב בלי לשפוך כמויות של כסף. סדר את הכבלים למצב אופטימלי וקנה מאווררים שקטים\חזקים תלוי מה אתה מעדיף.

ואולי גם קירור למעבד אם אתה צריך ורוצה. מארז ב500 שקל סתם לפניי שניסית להפיק תועלת ממה שיש לך עכשיו זה מטומטם

פורסם

עקרונית שאלה על מארזים קשורה לפורום חומרה אחרת וציוד הקפי אבל אם כבר שאלת

פול טאוור המלצה שלי - סופא טאלנט אלומיניום

מידי טאוור המצלמה שלי - אנטק סופר לאן בוי

שניהם עולם 500 שקל ללא ספק אפשר להשיג ב ksp.co.il \ pandas.co.il

פורסם

Supertalent Aluminium CA-601UFY Yellow

בפנדה ב517 שקל

אפרופו קירור הארדיסקים

http://www.spirecoolers.com/hdd.asp?prodid=17

מה דעתכם על זה ב 50 ש"ח ב KSP?

לפי דעתי משתלם, גם קירור טוב וג זול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים