עבור לתוכן

STALKER: Oblivion Lost (Pre-Alpha) התרשמות... (7 תמונות) יש עוד תמונות בעמוד 2..

Featured Replies

פורסם

אוקיי שלום לכם.. הגיע לידי גירסאת ה pre-alpha של המשחק הנחמד והמצופה הזה STALKER והחלטתי לרשום פה את התרשמותי הכללית ממנו (מה שאפשר כמובן)

דבר ראשון שנתקלתי בו הייתה טעינת השלב במהירות דיי ממוצעת של משחקים נורמלים.. (חחח לא Farcry) אבל גם לא מהירה משהו.. בכל אופן השלב עלה והתחלתי להסתובב בשלב הקטן יחסית ומת מבחינת אנשים או חיות (חוץ מצעקות של אנשים שנשמעים כאילו איזה מחבש עובר עליהם עכשיו) המשכתי בחיפושי אחרי משהו לעשות בשלב אך ללא הצלחה.. אפילו שיריתי על חביות לא קרה כלום חוץ מקול מתכתי שיצא מהן אפילו לא זזו טיפה.. (אני בטוח שזה ישתנה חח)

דבר אחר שמשך את צומת ליבי יותר מכל היה קולם של הנשקים... קולות מוכרים מאוד שלא חשבתי שאני אתקל בהם שוב.. אותם הקולות של הנשקים מCounter-Strike

שלושת הנשקים שהיו לי עשו את אותן הקולות כמו ה USP,AK,AUG,M4A1 בCS (קצת חבל אבל אפשר להתגבר) דבר שני ששמתי לב זה הדיוק המדהים של הנשק וחוסר המציאות (סביר להניח שיטופל גם..) בכל אופן לירות שלושים כדורים רצוף לתוך נקודה בקוטר של 20 ס"מ נראה לי מוגזם.. בלי הדף בלי כלום

חוץ מזה הגרפיקה ממש ממש יפה והכי חשוב ממש לא כבדה... אני עם המחשב שלי AMD1700+@2000Mhz והכרטיס מסך Radeon9700NP (הרצתי בלי אוברקלוק..) נתן לי תוצאות יפות של כFPS שנע בין כ90 מתי שיש אנשים וחיות סביבי (במפה אחת יש אנשים ועכברושים) ובין 150-230 ללא אנשים ורק מבנים\שמיים.

בקיצור יש עוד הרבה לאן להביא את המשחק הזה עד שנראה אותו על המדפים אך ללא ספק משחק ששווה לחכות לו... אם שחכתי עוד משהו אתם מוזמנים לשאול.. 8)

והנה מקבץ תמונות... תהנו..

מסך טעינה..

3496747.jpg

1206372.jpg

3626935.jpg

תמונה ישר אחרי שהרגו אותי.. המסך הופך לשחור לבן נחמד..

5419080.jpg

1035810.jpg

8575452.jpg

2357328.jpg

פורסם

נראה מצויין... :o

פורסם

מאיפה יש לך את האלפא???

פורסם

יפה מאוד נירא אחלה משחק

אני מקווה שהם יתקנו את הבעיות הקטנות ששמתה לב אליהם

פורסם

הוא קנה אותה...

נו באמת מעניין מאיפה יש לו אותה...

פורסם

כל הזמן אני שומע על המשחק הזה, מישהו יכול להסביר לי קצת על המשחק?

ד"א, תפעיל AA :P

פורסם

בקיצור יש עוד הרבה לאן להביא את המשחק הזה עד שנראה אותו על המדפים אך ללא ספק משחק ששווה לחכות לו... אם שחכתי עוד משהו אתם מוזמנים לשאול.. 8)

ו

אתה מודע לכך שייתן וסביר ביותר שהגרסא שיש לך מייצגת אולי משהו שהיה קיים לפני חצי שנה והודלף מתי שהודלף...

בכל מקרה הדבר האחרון שיש לעשות זה לקבל התרשמות על משחק מגרסת האלפא שלו, ועוד יותר מגרסת הלפני אלפא שלו.. ::)

פורסם
  • מחבר

בסדר אתה צודק אבל כל מה ששמענו עד היום היה בטריילרים ותמונות... עכשיו יכולתי לקחת את זה טיפה יותר רחוק...

לא ידעתי איך המשחק הזה יעבוד עם פילטרים לכן לא ניסיתי ... לא רציתי שיקרה משהו כמו בdoom3 חחח (ב alpha לפחות) שאתה נכנס ומקבל איזה 20 FPS חח

פורסם

אין לי מושג למה אנשים מתלהבים מהמשחק הזה...

אין בו שום דבר מיוחד ו\או חדשני.

פורסם

אין לי מושג למה אנשים מתלהבים מהמשחק הזה...

אין בו שום דבר מיוחד ו\או חדשני.

חוץ מהעובדה שאתה חופשי לגמרי?

שלכל פסיעה שלך יש השפעה?

שהגרפיקה מדהימה?

שהעלילה פיצוץ? (לפי דעתי בכל אופן)

שהוא ריאלסטי בצורה מטורפת?

קרא את זה ואז תגיד לי: (כתבה די שטחית רק שתתרשם שמתי את זה, יש יותר רחבות אם תרצה)

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=29053

פורסם

עוד "חח.." אחד ממך ואני!..אני!...

ד"א 100FPS, בכלל לא ציפיתי לזה! חשבתי שזה יהיה כמו דום וHL שבוקושי זזים!

WOW 100-250! אפילו אני יוכל לשחק.

מישהו יודע מתי יוצא?

Dark Daemon

יש בו פיזיקה מאוד מאוד מציאותית לפי הסרטונים וכנראה שגם AI גאוני, ותוסיף לזה גרפיקה טובה ואולי גם עלילה...

זו לא סיבה למסיבה?!

יכל להיות שזה לא יהיה כזה טוב, בינתיים לפי הביקורת הזאת אפשר לדעת לפחות שהמנוע הגרפי מצוין.

פורסם

חוץ מהעובדה שאתה חופשי לגמרי?

שלכל פסיעה שלך יש השפעה?

שהגרפיקה מדהימה?

שהעלילה פיצוץ? (לפי דעתי בכל אופן)

שהוא ריאלסטי בצורה מטורפת?

אתה אף-פעם לא חופשי לגמרי

כן הא..

ראיתי טובות יותר (דוגמת FC ו- Manhunt)

נחכה ונראה

כנ"ל

פורסם

כל המשחקים האלו אותו הדבר אני לא מבין ממה ההתלהבות.

פורסם

נראה לי שהבט הזאת היא מלפני שנה בערך... אני זוכר שהדליפו לפני שנה ויכול להיות שזה אותו דבר

ולפותח הדיון , יש שם אנשים ? יש קרבות ירי ? או שסתם אפשר רק להסתובב ?

פורסם
  • מחבר

הנה לכם כמה תמונות עם AA/AF מופעלים על המקסימום...X6/X16 הFPS הושפע מעט אבל לא משהו שמפריע לשחק..

תהנו...

4132032.jpg

6975568.jpg

9291349.jpg

6990262.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים