עבור לתוכן

קידוח חור למאורר בעזרת מקדחה

Featured Replies

פורסם

פשוט צריך מקדח מיוחד למתכת

פורסם

פשוט צריך מקדח מיוחד למתכת

זה וקדיחה נכונה ולא צריכה להיות בעיה מיוחדת

זה לא שאתה קודח בבטון מזוין..... כולה פח 1 מ"מ של מארז....

פורסם

אחים שלי, אולי בשבילכם זה קל, אבל למי שכמונו (לא ממש מיומן בכלים האלה) זה קשה מאוד.

והאיכות של המקדח לא ממש קשורה לזה לפי דעתי, אני גם ניסיתי לעשות את זה ולי היה מקדח מאוד יקר ואיכותי שמתאים למתכת וכו' ובכל זאת התקשתי מאוד לעשות את החורים. הם יצאו לי לא מסודרים, החלקתי הרבה על הדלת ושרטתי אותה (עם המקדח הכוונה), אז בקיצור: מי שלא מיומן (כמוני) יתקשה מאוד לעשות את החור בעזרת המקדח.

דרך אגב, אם תשימו לב במדריך הבן אדם עושה את החור בעזרת מכונה ולא בעזרת מקדח רגיל, שעם המכונה זה יותר קל בהרבההההה.

פורסם

ואתה חושב שדרמל זה מכשיר קסם שאתה ישר תעשה איתו חורים עגולים מצוינים ?

ועם מקדח זה ממש ממש פשוט , אתה פשוט מתחיל לקדוח ולוחץ על המקדחה מלמעלה

ובקשר לבריחה של המקדח , תשים נייר דבק על המארז בכדי שלא ישרט

פורסם

אחי, עם דרמל זה יהיה קצת, קצת קשה בהתחלה אבל הרבה יותר מהיר וקל מלעשות את החור עם מקדח.

ודרמל יעלה עוד מעט רק 100 ש"ח, כך שההוצאה הכספית לא תהיה גבוהה בכלל ועדיף לקנות אותו ולעשות את החור למאוורר איתו.

פורסם

טוב בסדר נראה איך אתה תסתדר עם הדרמל של מהפעם ה1 שאין לך ניסיון ותעשה חור ותראה לכולם

פורסם

והאיכות של המקדח לא ממש קשורה לזה לפי דעתי, אני גם ניסיתי לעשות את זה ולי היה מקדח מאוד יקר ואיכותי שמתאים למתכת וכו' ובכל זאת התקשתי מאוד לעשות את החורים.

בשביל זה הסברנו איך לעשות: תן מכה קטנה עם סיכה או משהו, ככה שיהיה שקע או אפילו חור ממש קטן, ואז המקדח לא יברח.

ואתה בטוח שהמקדח התאים למתכת?

בכל מקרה, למה אתה חושב שדרמל יהיה יותר קל? להיפך-הוא מסתובב יותר מהר, מה שאומר שהוא גם יכול לברוח יותר בקלות. ואתה בעצמך אמרת שההתחלה תהיה קשה - ומה חשבת, שעם מקדחה זה קל ישר מההתחלה? כל דבר חדש שאתה עושה יהיה יותר קשה בפעמים הראשונות ואח"כ, עם הנסיון, אתה מקבל גם בטחון וגם ידע והולך לך יותר בקלות.

פורסם

ניסיתי לקדוח וויתרתי,

זה בלתי אפשרי הוא פשוט לא קודח, הוא שורט אותו ועושה איזה בור קטן זה הכל.

זה לא רציני בכלל ועוד לחשוב שרציתי לעשות הרבה כאלה זה עניין של שעות.

בקיצור אני מחכה למבצע של הדרמל

עשית שקעים לפני שקדחת (כמו שהצעתי לך קודם)? אם כן אז כנראה הייתה צריך ללחוץ קצת יותר חזק (במידה וניסית לקדוח עם מקדח מתאים- זה עם הקצה החד...) או לעשות שקעים יותר גדולים, סריטה קטנה לא נחשבת... אתה צריך לעסות ממש שקע...

אם לא שמעת לעצה, אז חבל... בהצלחה עם הדרמל...

פורסם

אחי, בסוף "עשיתי" (אבא שלי עשה) את החור לא עם דרמל ולא עם מקדחה.

אבא שלי אילתר מכשיר זמני, שעובד בדיוק כמו מקדח כוס ובעזרתו הוא עשה חור מאוד מדוייק למאוורר 120MM.

לא יודע בדיוק איך הוא בנה את המכשיר הזמני הזה (לא הייתי איתו) וגם אין לי כוח לנסות ולהבין איך הוא עשה את זה בכלל, אז בגלל זה לא ביקשתי ממנו יותר פרטים על מה שהוא בנה.

פורסם

כייף לך :);)

פורסם

אני עשיתי חור בחלון שלי בעזרת קידוח במעגל - אומנם זו מלכה קצת קשה לשמור על איזון הקידוח ולאחר מכן שיוף, נראה לי כי אדם של קדח מימיו ולא בעל נסיון יוכל לעשות זאת. אבל אם אתה רוצה לנשות הייתי ממליץ לקנות ראש קידוח למתכת (די זול בטמבוריות) לשרטט את המעגל ולהתחיל לקדוח, שים לב שיהיה צורך לשייף את זה אחרי.לצורך כך רני ממליץ דרמל כך ששוב הגענו לעניין הדרמל שלא רצית - אני ממליץ קנה דרמל זול של WOLF ותתחיל לעבוד - תעשה איתו מליון דברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים