עבור לתוכן

איך CLUB3D בכרטיסי מסך?

Featured Replies

פורסם

אני בעליו הגאה של 9800PRO מחברת Sapphire והוא עובד אחלה בלי שום בעיות

תראה אם ההבדל קטן משהו כמו 50 + - אז שווה אולי להשקיע בשביל חברה עם מוניטין גדול יותר אבל כמו שאמרו לך במיוחד ב ATi זה לא משנה כל כך

אפשרות נוספת זה לקנות את הכרטיס של החברה שנותנת אחריות יותר גדולה , אם אני לא טועה CLUB3D מביאים אחריות של 3 שנים כך שזה יתרון לא קטן במיוחד אם

אתה עושה OC

פורסם

אפשרות נוספת זה לקנות את הכרטיס של החברה שנותנת אחריות יותר גדולה , אם אני לא טועה CLUB3D מביאים אחריות של 3 שנים כך שזה יתרון לא קטן במיוחד אם

אתה עושה OC

ועוד אומרים שOC מבטל אחריות... ;D ::)

פורסם

אומרים גם שאף אחד לא צריך לדעת שעשית oc ברוב המקרים אין לא אפשרות לדעת אם עשית oc או לא והם מחליפים לך

יש לי מלא חברים ששרפו חלקים והחליפו להם בלי שאלות ואילו קיבלו פיצוי !

פורסם
  • מחבר
אני בעלים גאה של 9600PRO מחברת CLUB-3D, אחלה חברה

איך האיכות תמונה? תמונה חדה וברורה?

אני מתלבט אם לא עדיף לקחת RADEON 9600SE אבל של חברה יותר ידועה פשוט.

פורסם

קניתי עכשיו 9200?VIVO של CLUB3D ובינתיים הוא עובד סבבה, יש לי רק שתי טענות עליו -

1. הCD של הדרייברים שקיבלתי איתו זה לא הCD שאתה אמור לקבל עם כרטיס VIVO של ATI שיש בו את ATIDVD וATI MEDIA CENTER אלא הסט הפשוט של הדרייברים + WINDVD4 וPOWER DIRECTOR, שאמנם הן תוכנות מקבילות, אבל עדיין, הייתי מצפה לקבל את הבאנדל המקורי.

2. יש איזה קטע משונה עם הרזולוציה של המסך כשאני מדליק את המחשב בזמן שהטלויזיה מחוברת לכרטיס אבל הבעיה נעלמת ברגע שהוינדוס עולה - ככה שזה לא קריטי (אני בדיוק מתכוון לשאול על זה שאלה כאן, ואני לא בטוח שזו בעיה ספציפית דווקא של הכרטיס הזה).

בחרתי בכרטיס שלהם משתי סיבות, הראשונה - הוא היה הכי זול, השניה, כנס לאתר שלהם - www.club-3d.nl , הוא אתר מאד יפה ומושקע, יותר משל רוב החברות, ולפי הניסיון שלי אתר שנראה טוב ומושקע אומר הרבה על רמת הרצינות של החברה ועל המוכנות שלה להשקיע בלקוח ולהיפך.

זה בד"כ טוב כמסננת ראשונית כשמתלבטים בין מוצרים של חברות שונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים