עבור לתוכן

כאשר גם לשכנים יש רשת אלחוטית והכרטיס רשת שלך קולט אותה (אומנם לא מתחבר אליה),

Featured Replies

פורסם

כיצד אפשר להגן ליתר ביטחון מפני פריצה? (לא שאני חושב שיש לי שכנים האקרים... אבל בכל זאת)

פורסם

128 bit wep encryption

תפעיל את זה ותהיה מסודר

אתה יכול גם לבטל את הSSID broadcast

אבל שמעתי שלא מומלץ ולא צריך

פורסם

כשיש לשכנים שלך רשת אלחוטית אז הגיע הזמן להפסיק לפרנס את נטויז'ן ;D

פורסם

תפעיל MAC FILTERS בראוטר שלך בדרך כלל זה אמור להספיק

פורסם

כשיש לשכנים שלך רשת אלחוטית אז הגיע הזמן להפסיק לפרנס את נטויז'ן ;D

צודק לחלוטין ;D ;D

פורסם

WEP זה בעייתי. הוא בסה"כ מצפין את המידע ברשת עם סיסמא, ואדם עם ידע (לא ממש בסיסי אבל גם לא מתקדם מידי) ותוכנות מתאימות יכול בקלות לפרוץ את הסיסמא הזאת.

MAC Filters, כמו ש-RedOctober אמר, זה כבר הרבה יותר טוב. מכיוון שמדובר על רשת ביתית עם מספר קטן של מחשבים קבועים בבית שלך, הכי בטוח יהיה להגביל את הרשת לכתובות ה-MAC של המחשבים שלך בלבד. הכתובות האלה לא ניתנות לשינוי, ככה שאף מחשב אחר חוץ מאלה שבבית שלך לא יוכל להיכנס לרשת. השיטה הזאת לא מתאימה רק לרשתות ציבוריות, שם אנשים רבים עם מחשבים ניידים צריכים גישה לרשת ואי אפשר כל פעם להוסיף כתובת MAC חדשה לרשימת הכתובות המאושרות.

אבל, הכי טוב: אם אפשר תפעיל את שניהם. :)

RazorJunior, adlanm, על ה"עצות" החכמות האלה אפשר לוותר. תודה.

פורסם

MAC? לא ניתן לשינוי? ;D

אפשר גם אפשר.

הכי בטוח זה כמו שנאמר להפעיל MAC Filter וגם WEP. אין פתרון מושלם, אבל בצורה כזו רק אדם מיומן מאוד יוכל לחטט לך ברשת, ולא סביר שסתם שכנים חטטנים יצליחו להכנס.

פורסם

MAC? לא ניתן לשינוי?  ;D

אפשר גם אפשר.

כן, הכל אפשר... :)

אבל לא בצורה כ"כ קונבנציונלית ולא מבחינת המשתמש הביתי...

פורסם

הכי בטוח זה כמו שנאמר להפעיל MAC Filter וגם WEP. אין פתרון מושלם, אבל בצורה כזו רק אדם מיומן מאוד יוכל לחטט לך ברשת, ולא סביר שסתם שכנים חטטנים יצליחו להכנס.

well, מכיוון שרוב חברי הפורום פה לא גרים אחד ליד השני בשכנות מספיקה, אני חושב שהוא יהיה בטוח ;)......

פורסם

למה שלא תשחקו במשחקי רשת ביחד ? היתי מת שיהיה לי איזה שכן כזה

חבר שלי הוריד כבל רשת מהחלון לשכן שלו וכך הם שיחקו כל הזמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים