עבור לתוכן

פינגים,מה יותר טוב גדול יותר או קטן יותר? ובאיזה מידות משתמשים כדי למדוד אותם?

Featured Replies

פורסם

מה שאני מנסה לשאול הוא האם ההבדל היחיד בין המהירויות השונות שבפס הרחב הוא אך ורק כמות המידע המרבית שיכולה לעבור בזמן נתון?.

במידה ומדובר על "פס-רחב" באותה טכנולוגיה אז כן, ההבדל היחיד בין המהירויות הוא כמות המידה שעוברת בשניה.

אבל אל תשכח שיש כל מיני סוגים של "פס רחב".. ADSL, כבלים, קישור לוויני, סיבים אופטיים, אטרנט... וביניהם זמן הפינג שונה.

Fkl0ster, אין לי לינק אבל תשאל יותר ספציפי אולי אני אוכל לעזור...

חיבור במודם היא טכנולוגיה מיושנת(או בוא נקרא לה שונה) מADSL (אנלוגי מול דיגיטלי ועוד הרבה משתנים) ומה לעשות, פעם בנו את זה עם כזה פינג, והיום התקדמנו לפינג יותר טוב ;)

אתה מסכים איתי שיש הבדל טכנולוגי בין מודם 56K למודם ADSL....

פורסם

לטכנולוגיה אין כמעט השפעה על זמן הפינג

בשני המקרים האלקטרונים נעים על גבי חוטי חוט נחושת במהירות 2/3 ממהירות האור.

אומנם קצב השליחה גדול יותר (נגיד עד פי 50) אבל רוב הזמן שמנדד בפינג איננו זמן השידור אלה הזמן שלוקח לאלקטרונים לנוע על הכבלים על למטרה (זמן השהייה)

מה שמפשיע זה המרחק בין היעד למקור, במקרה של אינטרנט שעובד על רשת פיזית (כבלים/ADSL/וכו) המרחק כמובן יהיה שונה מלווין אבל הפיזי לא תמיד קצר יותר.

בקיצור, ההבדל זניח.

פורסם
  • מחבר

אז להחבילות המתקדמות יותר (מבחינת מהירות) שבזק מציעה לנו יש רק שימוש אחד? - הורדת קבצים?,ככה שאם יש לי אינטרנט של 500 קסל"ש ו1500 קסל"ש עם אותה מהירות העלאה אני לא ארגיש בשום הבדל אם אני לא מוריד קבצים גדולים?.

פורסם

מבחינת פינגים ההבדל יהיה זניח כל עוד אתה לא מעמיס יותר מידי על האינטרנט

ברגע שאתה מעמיס ועושה פינג, הזמן שלוקח לך להוציא את החבילה ממך גדל ואיתו זמן הפינג

החבילות זה לא רק להורדת קבצים, יש לא מעט אתרים שיעלו מהר יותר עם רוחב פס גדול יותר, בגלל שהדף שלהם גדול.

לדוגמא הדף הראשי של האתר הזה הוא כ-100-150KByte, בחבילה מהירה יותר הוא יעלה מהר יותר

פורסם
  • מחבר

יפה הסברת,אבל אם כך אילו אתרים צריכים רוחב פס גדול יותר?.

פורסם

עכשיו תסבירו לי איך יכול להיות שלי יש מגה וחצי ADSL של נזק בינלאומי ויש לי לסרבר משחקים פינג 50 ולמישו שאני מכיר לאותו סרבר שיש לו 750 כבלים של ברק יש פינג 0......................???

פורסם

אין כזה דבר פינג 0! ברשת פנימית הפינג הוא כמה מילי שניות (פחות מ-10) בכל מקרה שליחה של packet אולי זניחה אבל עדיין לוקחת זמן.

מה שהוא רואה זה פשוט שגיאה בתוכנה, שיריץ start -> run -> ping ip ויקבל תוצאות מדוייקות יותר.

פורסם

יכול להיות שיש לו פינג 0 בגלל שהוא השרת..

פורסם

בכללי לכבלים 750 יש פינגים דיי נמוכים לי לדוגמה יש את זה וב CS אני מקבל פינגים של 10-30 תלוי הסרבר

זה גם תלוי במרחק ממך למרכזיה של בזק וכו'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים