פורסם 2020 בספטמבר 295 שנים שלום, שכחתי את סיסמת הכניסה לווינדוס. יש דרך לעקוף את הסיסמה ולגשת לקבצים שנמצאים על גבי הדיסק הקשיח? יש קבצים שחשובים לי שמאוחסנים בדיסק. אשמח לעזרה, תודה
פורסם 2020 בספטמבר 295 שנים היי הדרך הקלה ביותר, בהנחה שלא הצפנת את הכונן אלא רק שכחת את סיסמת החלונות, היא לשים את הכונן במחשב אחר ולחלץ את החומר לכונן אחר. אפשר גם לאפס את הסיסמה, אם היא של משתמש מקומי.
פורסם 2020 בספטמבר 305 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 היי הדרך הקלה ביותר, בהנחה שלא הצפנת את הכונן אלא רק שכחת את סיסמת החלונות, היא לשים את הכונן במחשב אחר ולחלץ את החומר לכונן אחר. אפשר גם לאפס את הסיסמה, אם היא של משתמש מקומי. ואם בכונן הזה מותקנת מערכת הפעלה, זה משנה? המחשב לא ינסה להעלות את מערכת ההפעלה דרך הכונן עם הסיסמה הלא ידועה?
פורסם 2020 בספטמבר 305 שנים ציטוט של oneq ואם בכונן הזה מותקנת מערכת הפעלה, זה משנה? המחשב לא ינסה להעלות את מערכת ההפעלה דרך הכונן עם הסיסמה הלא ידועה? המחשב יעלה מכונן שתגדיר לו לעלות ממנו. אם כבר יש בו כונן עם מערכת ההפעלה והוא וגדר בביוס ככונן העליה של המחשב, גם אם תוסיף 5 כוננים עם מערכת הפעלה, זה לא ישנה. נערך 2020 בספטמבר 305 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2020 בספטמבר 305 שנים אני הייתי דווקא מעלה אחת מהפצות הלינוקס לשלל סוגיהן בUSB. אבל כמובן שזה תלו ברמת ההבנה בלינוקס
פורסם 2020 בספטמבר 305 שנים ציטוט של af db creid אני הייתי דווקא מעלה אחת מהפצות הלינוקס לשלל סוגיהן בUSB. אבל כמובן שזה תלו ברמת ההבנה בלינוקס נכון . אחלה רעיון ! וממש אין צורך להבין כלום .... תוריד אובונטו, נראה כמו חלונות לכל דבר ועניין .... https://www.omgubuntu.co.uk/2019/10/ubuntu-20-04-release-features יש קישור להורדה ממש לקראת סוף העמוד ....
פורסם 2020 באוקטובר 15 שנים אני הייתי מציע לאפס את הסיסמא עם הכלי הזה זה כלי שצריך להוריד ויורד בקובץ ISO וצורבים אותו עם תוכנת רופוס על דיסק אונקי ולהעלות אותו בבוט זה כלי ממש טוב גם בעברית וגם אפשר באמצעותו לגלות את הסיסמא ולא לאפס בהצלחה נערך 2020 באוקטובר 15 שנים על-ידי דניאל בנגייב
פורסם 2020 באוקטובר 15 שנים ציטוט של דניאל בנגייב אני הייתי מציע לאפס את הסיסמא עם הכלי הזה זה כלי שצריך להוריד ויורד בקובץ ISO וצורבים אותו עם תוכנת רופוס על דיסק אונקי ולהעלות אותו בבוט זה כלי ממש טוב גם בעברית וגם אפשר באמצעותו לגלות את הסיסמא ולא לאפס בהצלחה הקישור ל"הזה" לא עובד ....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.