פורסם 2020 בספטמבר 215 שנים אני מתקין דרך usb וכל פעם בסוף ההתקנה זה פשוט נכנס ללופ מחדש של ההתקנה גם הוצאת הדיסק או קי או שינוי הבוט בbios לא עוזר , וכשאני משתמש בhdd הוא מתקין בלי בעיה.
פורסם 2020 בספטמבר 215 שנים אחרי הפעם הראשונה אתה אמור להוציא את הדיסק און קי, אחרת זה יכנס ללופ כל הזמן. ותשנה את ה BOOT OPTION PRIORITIES באפשרות הראשונה תשים את הכונן SSD
פורסם 2020 בספטמבר 215 שנים מחבר ציטוט של elyaz אחרי הפעם הראשונה אתה אמור להוציא את הדיסק און קי, אחרת זה יכנס ללופ כל הזמן. ותשנה את ה BOOT OPTION PRIORITIES באפשרות הראשונה תשים את הכונן SSD הוצאתי וגם שיניתי את הבוט option כמה פעמים
פורסם 2020 בספטמבר 215 שנים מחבר ציטוט של outlook תשנה את STORAGE ל UEFI ותוסיף את הכונן בBOOT OPTION PRIORITIES שמחתי כבר כמה פעמים בכל מיני וריאציות ועדיין נאדה
פורסם 2020 בספטמבר 225 שנים מחבר ציטוט של outlook תשנה את הLEGACY בSTORAGE שורה 7 בתמונה שלך עשיתי ועדיין לא עובד וזה מראה כאילו כן מותקן המערכת על הכונן
פורסם 2020 בספטמבר 225 שנים עכשיו תמחק את המחיצות ותנסה להתקין שוב נערך 2020 בספטמבר 225 שנים על-ידי outlook
פורסם 2020 בספטמבר 225 שנים יש מצב שהלוח שלך משתף משאבים של M.2 יחד עם הפורטים של ה-SATA. נסה לבצע התקנה כאשר הפורטים של ה-SATA לא תפוסים. בנוסף צריך לבדוק אם הדיסק מפורמט כ-GPT או MBR, אפשר לבדוק זאת דרך ה-CMD בפקודה: diskpart< list disk נערך 2020 בספטמבר 225 שנים על-ידי urib
פורסם 2020 בספטמבר 225 שנים מחבר ציטוט של urib יש מצב שהלוח שלך משתף משאבים של M.2 יחד עם הפורטים של ה-SATA. נסה לבצע התקנה כאשר הפורטים של ה-SATA לא תפוסים. בנוסף צריך לבדוק אם הדיסק מפורמט כ-GPT או MBR, אפשר לבדוק זאת דרך ה-CMD בפקודה: diskpart< list disk ואיך אני מבצע התקנה כאשר הsata לא תפוסים?
פורסם 2020 בספטמבר 225 שנים SSD מחובר לממשק M.2 תבצע התקנה נקייה דרך דיסק USB... אם WIN עלתה באופן תקין דרך SSD החדש, רק אז תחבר את הדיסקים הנוספים ל-SATA. לגבי GPT תדאג שהביוס במצב של... UEFI boot mode נערך 2020 בספטמבר 225 שנים על-ידי urib
פורסם 2020 בספטמבר 225 שנים מחבר ציטוט של urib SSD מחובר לממשק M.2 תבצע התקנה נקייה דרך דיסק USB... אם WIN עלתה באופן תקין דרך SSD החדש, רק אז תחבר את הדיסקים הנוספים ל-SATA. לגבי GPT תדאג שהביוס במצב של... UEFI boot mode הssd הכונן היחידי שמחובר , ואיך אני עושה uefi boot mode. והשתמשתי עכשיו באותו דיסק און קי לפרמט לפטופ דרך הכונן ssd שלו וואו פחות מ15 שניות להפעיל את המערכת , לא ידעתי שיש דבר כזה
פורסם 2020 בספטמבר 225 שנים ציטוט של Ohad Citron הssd הכונן היחידי שמחובר , ואיך אני עושה uefi boot mode. לפי התמונה של הביוס זה כבר בסדר.
פורסם 2020 בספטמבר 235 שנים מחבר ציטוט של urib לפי התמונה של הביוס זה כבר בסדר. כן הרמתי ידיים , אני גם ככה עוד מעט מחליף מעבד ולוח אם אז גם אקנה כונן ssd m.2 לא של Samsung כמובן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.