עבור לתוכן

תרגיל שיווקי מבריק

Featured Replies

פורסם

מלמד ופותח עיניים:

פורסם

בעיקר פותח עיניים לגבי הרצון הנואש של כל יוצר תוכן להשיג עוד קליקים.

ראיתי את זה אתמול, זה מלא ב"המקור שלי שאני לא יכול לחשוף נתן לי פרטים ממש מדוייקים שאני צריך לטשטש (שוב כדי לא לחשוף אותו) אבל תאמינו לי, הוידאו הזה הוא בשבילכם, והכותרת היא בכלל לא clickbait"

פורסם

בנוסף, הוא לא חידש כלום ושום דבר. זה בדיוק ככה כל השקה, חוץ מזה שעכשיו לfounders edition יש קירור יקר יותר.

פורסם
  • מחבר

חולק על שכתבת.

הוא מספר שבכוונה משווקים גרסאת founders edition (שבעבר קראו לה בפשטות reference design)

אלא, שהמחירים שבהם היא מושקת אינם אמיתיים - שזה יהיה מוצר שבתאוריה (קרי על הנייר) עולה כך וכך,

אבל רק בשביל להראות בכתבות סקירה של יום ראשון "לכאורה" מחיר טוב וזול, במטרה למנוע תרעומת מצד הקהילה

על שוב פעם מחירים מוגזמים.

אלא שבפועל בכוונתם לפעול כך, שמחיר השוק (קרי המחיר האמיתי) שבו המוצרים הללו ימכרו לצרכנים, יהיה גבוה בכמה מאות דולרים.

זה לא היה בעבר. וזה בהחלט חידוש.

קרי מחיר 700$ לכרטיס 3080 הוא מחיר פיקציה. המוצר הזה במחיר הזה - לא יהיה במלאי זמין במחיר הזה בשום מקום.

והמחיר שבו המוצר כן יהיה זמין לרכישה, יהיה כמה מאות דולרים מעל. התרוץ יהיה "בקושי יתר, זה לא אנחנו נוידיאה אשמים פה בכלל

מה פתאום, זה ככה השוק החופשי - מספסרים המשווקים במחירים כשלנו אין נגיעה בכך, זו בעיה של המשווקים בכלל...תפנו אליהם בתלונות"

אלא, שזה יהיה תוצר מכוון מלמעלה שככה זה יתנהג. זו מצד אחד נבזות, אבל שאפשר לקרוא לה גם "תרגיל שווקי מתוחכם".

זה ללכת מה שנקרא על התחום האפור. קשה יהיה "להוכיח" שזה מכוון, אלא אם מישהו מבפנים ילכלך ויביא ראיות מרשיעות.

האמת גם אני בתור יצרן בתחרות אפס, ובשליטה מונופילטסית, הייתי שוקל לפעול ככה. 

פורסם

1. אתה טועה לגבי founder ו-reference. לפחות בדור הזה מדובר בכרטיסים שונים בעיצוב שונה מהרבה בחינות.

2. בהשקה המחירים אף פעם לא היו ב-msrp.  יש ביקושים גבוהים והמוכרים מנצלים את זה. הוא טוען שזה מכוון ומגיע כבר מ-NV, אני טוען שהוא חרטטן ושזה מגיע מהתחנה האחרונה, המוכר בחנות. שנינו מציגים הוכחות באותה רמת אמינות. בחר אתה למי להאמין.

פורסם
  • מחבר

מן הסתם, לאחר היכרות במשך זמן מספק והבנה שהמגיש אכן מחזיק מידע (שמתברר כאמין ונכון בדיעבד ברמת דיוק מרשימה)

ברורה תשובתי למי אנוכי מאמין. אם תרצה לשמוע פרטים נוספים ועוד מידע על הנושא, בכללו quadro , GDDR6x וכו'... תהנה ביחד איתנו.
נוכל ללמוד למשל, כמה קיזזו מהשבב GA102 בכדי לייצר את rtx3090. קרי מה הוא השבב המלא של ga102:

פורסם

איזו היכרות בדיוק יש לך עם המגיש?

ולהגיד שכרטיס בזמן השקה יעלה יותר מהמחיר המומלץ לצרכן שננקב על ידי היצרן גם אני יכול, וזה יתברר כאמין ונכון ברמת דיוק מרשימה. זה לא אומר שהסיבה למחיר הגבוה הזה קשורה לתיאורית הקונספירציה שלו...

ואיך זה שיש כרטיס עם עוד כמה ליבות ועוד זיכרון מוכיח את הטענה שלו? <--- תוספת:

וכנראה מכוון לשוק העיסקי, או לפחות ליצירת תוכן באופן מובהק (בניגוד ל-3090 שאותו ממתגים ככרטיס גיימניג)

פורסם

מה שהכי יפה זה שאחריי זה אתרים לוקחים את הסרטון שלו וכותבים על זה כתבה וממשיכים להפיץ משהו שיש בדיוק 0 הוכחות עליו וגם ביום טוב הוא לא יותר משמועה.
לדוגמה: https://www.thefpsreview.com/2020/09/13/nvidia-accused-of-limiting-geforce-rtx-30-series-availability-to-inflate-prices/

פורסם

@nec_000 סירטון מעניין מאוד:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים