עבור לתוכן

2600 מובייל שנמכר למטרות אוברקלוק ל 3800 ?

Featured Replies

פורסם

אם תסתכלו באתר שלהם

תראה שהם מוכרים אותו מעבד ללא OC

אני חושב שהם מוכרים תמעבד הזה שהוא כבר ב

OC

פורסם

יצא לחבר שלי לדבר עם פנדה בקשר לשני המוביילים 2600 שהם מוכרים.

המוצרים זהים לחלוטין, ההבדל היחידי ביניהם הוא שהמעבדים שפנדה מוכרים וטוענים שעובדים ב 3800 הם מעבדים שפנדה בדקו תחת האוברקלוק הזה, ובטוחים ביציבות המעבד ב 200*12.5 @ 1.77v.

אפשר לאמר שאנחנו בעצם משלמים 90 שקל תוספת בגלל שהם בדקו יציבות מעבד, אין להם שום התחייבות למהירות זאת, שלא נדבר על אחריות, גניבה לאור יום.

פורסם

תגידו ה-2500+ מוביל שלהם פתוח כי אצלי משום ה שאני משנה מכפלה המחשב לא עולה :P

משהו מוזר חשבתי שזה אמור להיות פתוח לא?? ???

פורסם

תגידו ה-2500+ מוביל שלהם פתוח כי אצלי משום ה שאני משנה מכפלה המחשב לא עולה  :P

משהו מוזר חשבתי שזה אמור להיות פתוח לא??  ???

יכול להיות שהוא לא עולה בגלל הקומבינציה מתח/מכפלה/FSB כלומר העלת מכפלה והשארת את FSB שהתאים למכפלה נמוכה יותר ובמתח מקורי.

כל מעבדי המובייל אמורים להיות עם מכפלה פתוחה. תנסה להוריד FSB כך שהמהירות הכוללת תהיה 1800 מגה הרץ כמו במקור ותבדוק האם זה עובד.

בקשר לשאלת האחריות על המהירות - לדעתי סתם בזבוז כסף!

א. פנדס רק מבטיחים שבדקו את המעבד במהירות הזאת - הם בטח לא יכולים להתחייב שגם אתה תגיע למהירות כזאת.(זה תלוי בשאר החומרה אצלך)

ב. כל מעבדי המובייל הינם מעבדים מסדרות יצור טובות יותר שיכולים לעבוד במתחים נמוכים ולכן מוצלחים מאוד לאובר קלוקינג - לא צריך לשלם תוספת מחיר כדי שיגידו לך שהמעבד הזה טוב לאובר קלוקינג.

ג. ה 2500+ מובייל הוא מעבד זהה ועולה הרבה פחות. ה 2600+ מגיע עם מהירות מעט גבוהה יותר אבל אין לזה כל משמעות כאשר המכפלה פתוחה ואתה מתכננן אובר קלוקינג בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

אם תסתכלו באתר שלהם

תראה שהם מוכרים אותו מעבד ללא OC

אני חושב שהם מוכרים תמעבד הזה שהוא כבר ב

OC

חחחחחח WTF ? איך בדיוק הם מוכרים מעבד באוברקלוקינג שבא בלי לוח אם?

DANMAN לדעתי זאת בכלל לא גניבה.. אתה משלם 100 שקל על זה שבדקו יציבות ב 3800 זה לגיטימי לגמרי

פורסם

צריך להתקשר לפנדה ולשאול אותם באיזה חומרה הם הגיעו לתוצאה הזאת

פורסם
  • מחבר

אני לא רואה שום סיבה שחומרה תגביל אותך להגיע לבאס 200

פורסם

אני לא רואה שום סיבה לשלם 90 שקל יותר על מעבד שבעצם הוא יד שניה (או חצי שניה). אז הם ניסו אותו והגיעו ל- 2500MHz (בעצם מאיפה אני יכול לדעת שאני קונה מעבד mobile 2600+ אחר שהוא לא מעבד שהם בדקו ולא הגיעו איתו לתוצאות טובות?) הם סך הכל שוחקים את הכרטיס... איך הם כבר הבטיחו שהוא פועל יציב על 2500MHz? בעזרת בנצ'מארקים? אז זה מעבד יד שניה כבר

פורסם

קודם כל אני רוצה להגיד שנגמר להם המלאי של המעבדים.

זה לא נכון להגיד שזה יד שניה כי זה בא מהחנות עם אחריות, לכל המעבדים עושים בדיקה לפני שהם נשלחים לחנויות אז מה כל המעבדים הם יד שניה ? :-\ אז לפי התיאוריה שלך אחרי שםנדה עושים את האוברקלוק המעבדים כבר יד 3 o_O.

לדעתי הם מבטיחים שהוא יגיע למהירות הזאת כי אחרת מה הקטע בלמכור אחד כזה?.

פורסם

כל הקטע בלקנות מעבד לאוברקלוק זה לדעת שלא קרעו לו כבר את הצורה ולא שחקו אותו נואשות

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחח נו באמתתתתת יד שניה?

תעשה לי טובה.. רוב מי שקונה מחשב בזיגזג משלם את התוספת לבדיקות מעבדה

שכוללות בנצ'מרקים, מאמץ וכו..

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=946

אז מה כל הלקוחות האלה קונים מחשב יד שניה?

ומה עם החברות מחשבים השכונתיות שמתקינות לך מערכת הפעלה ומבצעות בדיקות בסיסיות בסנדרה?

בגלל שעשו לו אוברקלוק ובדקו יציבות זה לא הופך את המעבד ליד שניה, אלה למעבד שהאיכות והאמינות שלו נבדקו בקפידה

זאת דעתי האישית בכל אופן אני רק הצגתי את המוצר פה ושאלתי מה דעתכם.. אני אישית חושב שהדיל הזה משתלם

מי שנראה לו שיתחדש, אני אישית עם בארטון 2500 (לא מובייל) ומרוצה ממנו לא חושב להחליף בזמן הקרוב

יום טוף אנשים וקחו הכל בקלות.. אתם יותר מידי קטנוניים

פורסם

יעזור מאד, היות שרכיבים אלקטרוניים עובדים מהר יותר בטמפרטורות נמוכות, וזו הסיבה לקרורים המטורפים הנ"ל. אחרת היו שמים קרור פשוט שישאיר את המעבד ב- 30-40 מעלות.

לקרור יש שתי מטרות:

1. שהרכיב לא ישרף - כאן מספיק קרור שידאג להשאיר את המעבד מתחת לטמפרטורת המקסימום שלו בכל מצב, וזה חובה.

2. לשמור אותו בטמפרטורה כזאת שביצועי המערכת יגיעו למהירות הנדרשת, וכאן כל המרבה הרי זה משובח.

בוא אני אוסיף את ה 3

3. רכיבים מוליכים שאתה מוריד אותם לטמפ' נמוכה מאוד (מתחת לאפס והרבה) נהפכים למוליכי על במקרה שלנו - סיליקון מזוהם ולמוליך על כמעט אין התנגדות אז ככה שהוא עובד טיפל'ה יותר מהר

פורסם

אם זכור לי היה קטע דומה אם 9800SE מי שרצה את הכרטיס מסך שעבר בדיקה שילם יותר אבל הוא ידע שהכרטיס שהוא יקבל יהפוך ל-9800\9800פרו

מאה אחוז ובלי חששות... אותו הדבר פה אבל פה!! אבל הם צריכים לקחת פחות כסף רק 40-50ש"ח יותר לא 100 כי זה מוגזם אל בדקה וזהו :P

פורסם

מה זה סטפינג ? :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים