עבור לתוכן

B550

Featured Replies

פורסם

היות ולגבי מפרט מחשב שלם לא ענו לי🥺 אני מנסה לברר כמה דברים.

האם למעבד 3900x צריך לוח אם x570 או שדי ב b550 ? אני לא מתכוון לעשות oc. בעיקר רינדורים.

ואם אכן b550 האם יש המלצה על חברה ודגם ספציפים שהוכח כטוב.

המליצו לי באתר אחר על b550 aorus elite בזמן שאני חשבתי על x570 asrock steel legend או שאולי עדיף b550 aorus pro? 

הזכרונות שאני מתכוון להשתמש ב 2*16 3600mhz.

וכרטיס מ. כנראה 3080.

תודה רבה לעונים.

פורסם

אולי שווה לחכות למעבדים החדשים של AMD

פורסם
  • מחבר

מתי אמורים לצאת?

פורסם

הB550 אמור לספק אותך והauros pro מצוין.
לפי AMD גם הכרטיסי מסך וגם המעבדים החדשים שלהם אמורים להגיע השנה, מתי בדיוק? כנראה שלא בחודשיים הקרובים.

פורסם
  • מחבר

יש הבדל רציני בינו לבין הaorus elite? )חוץ מ 150 שח( ומה זה ב pro יש 2 דגמים רגיל ax וac?

ותודה רבה על התגובות. מעריך מאד.

פורסם
ציטוט של אריק פרלס

יש הבדל רציני בינו לבין הaorus elite? )חוץ מ 150 שח( ומה זה ב pro יש 2 דגמים רגיל ax וac?

ותודה רבה על התגובות. מעריך מאד.

הaorus elite משמעותית יותר גרוע, ההבדל המרכזי הוא במערכת החשמלית ובקירור שלה דבר שיכול לבוא לידי ביטוי ביציבות המערכת בעומס כבד ובביצועים שהמעבד ייתן.
אם אתה רוצה המלצה קונקרטית ללוח אם תגיד מאיפה אתה קונה ומה התקציב.

פורסם
ציטוט של אריק פרלס

היות ולגבי מפרט מחשב שלם לא ענו לי🥺 אני מנסה לברר כמה דברים.

האם למעבד 3900x צריך לוח אם X570 או שדי ב B550 ? אני לא מתכוון לעשות oc. בעיקר רינדורים.

ואם אכן B550 האם יש המלצה על חברה ודגם ספציפים שהוכח כטוב.

המליצו לי באתר אחר על b550 aorus elite בזמן שאני חשבתי על x570 ASRock steel legend או שאולי עדיף b550 AORUS pro? 

הזכרונות שאני מתכוון להשתמש ב 2*16 3600mhz.

וכרטיס מ. כנראה 3080.

תודה רבה לעונים.

בקצרה? לא חייבים X570 ל3900X.

B550 הוא אחלה של צ'יפסט.

-----------------------------------

אבל זה מאוד תלוי.

העניין הוא אם אתה חושב שתצטרך עוד LANES של PCIE מדור רביעי, כי ל-B550 (לצ'יפסט עצמו) יש יכולת קישור של דור שלישי (יהיה לך סלוט לכרטיס המסך ואיזה כונן NVMe שתוכל לחבר כ-PCIE 4 שקשורים למעבד, אבל כל השאר שקשורים לצ'יפסט יעבדו במהירות של דור שלישי).

לי נגיד יש מחשב שהוא mITX משמע שיש לי סלוט אחד לכרטיס מסך ו-2 סלוטים של NVMe, אז לא דחוף לי אם 2 הסלוטים של הזכרונות (SSD) יהיו עם קישור של דור רביעי או רק אחד מהם (זה שקשור למעבד), אני לא מפסיד פה יותר מדי.

זה תלוי בסופו של יום בשימושים שלך..

אם רינדורים = אתה מתכוון להוסיף עוד כרטיסי מסך שיעבדו במקביל או כרטיסי הרחבה כלשהם שיכולים להרוויח בעתיד מPCIE דור רביעי, (אחסון מהיר?) יש מצב שיהיה טוב להשקיע ב-X570.

תלוי בך ובשימושים שלך.

פורסם
  • מחבר

עריכה_בתגובה לmoon mage

לא ממש משנה לי איפה לקנות חשבתי על tms אב אני לא נעול על זה.

הייתי אומר שהתקציב הוא עד 1000 שח בתקווה ש 900 יספיק אבל אם 100 שח ישנה לי את איכות החיים ויעשה לי שקט. אז מי אני שאגיד לא?

המפרט שלבנתיים "בניתי" זה: כמו שכתוב למעלה ומה שכחתי לכתוב:

מארז אני לא סגור אבל atx )אם יש לך המלצה על משהו טוב אשמח לשמוע גם(

ספק כנראה gigabyte psu 700w pfc bronze 80+modular

תודה רבה 

פורסם

אני מאלו שחושב שמארז זו סתם קופסה ותמיד קונה את הזול ביותר, אבל אני מבין שיש אנשים שחשוב להם איך המחשב נראה אני פשוט לא אחד מהם אז קשה לי לתת המלצות.
אפשר כבר ב600-700 לקבל לוח מצוין, השאלה היא האם יש לך אילושהן דרישות ממנו? חשובה לך מהירות הethernet? כמה סלוטים של M.2 אתה צריך? צריך USBC?

פורסם

מודה שאני קצת פאנבוי של ASUS בכל מה שקשור בלוחות אם, המוצרים שלהם מעולם לא איכזבו אותי.

ב-TMS יש לך כמה דרגות של B550 בתקציב שלך, השאלה מה הדרישות שלך.. כי הקפיצות במחיר = תוספות של פיצ'רים.

בזה של ה900 אין WIFI, בזה של ה980 כן יש WIFI (WIFI 6 של אינטל) ובזה של ה-1100~ יש לך 2 סלוטים לכרטיסי מסך שהם דור רביעי (אם תרצה לעשות SLI או לחבר 2 כרטיסים ב-NVLINK בשביל לרנדר במקביל / לעשות VM או אלוהים יודע מה).

אני לא ממש טורח להסתכל על הסדרה של ה-TUF מכיוון שלא נראה לי הגיוני לשדך לוח מסדרה עממית למעבד שציינת בפוסט הראשון, זה לא מאוזן.

ספק 700W מניח שיעבוד לך סבבה, למרות ההמלצה של ה-750 ש-NVIDIA נתנה לסדרת ה-30, אבל הם תמיד מעגלים הרבה למעלה.

ומארז.. מארז מתחיל מכמה מאות שקלים ומגיע לאלפי שקלים, הכל תלוי במה צריך להיכנס לתוכו, כמה איוורור חשוב לך, כמה מראה חשוב לך ויאדה יאדה.

פורסם
  • מחבר

לא חשוב לי כמות הכניסות. אני צריך מקום רק לכ. מסך אחד. ומקום לsdd nvme m.2 וכנראה מקום ל2 כוננים רגילים. וויפי אני מחבר בחוטי. וזהו פחות או יותר. הכי חשוב שיעבוד חלק עד שימאס לי ממנו😇

תודה רבה.

פורסם

חשובה לך מהירות הethernet? אתה מתכנן להעביר כמויות מידע מאד גדולות בין מחשבים באותה רשת?(גם הכי זול מגיע עם 1gig ככה שהאינטרנט גם ככה יהיה איטי יותר בשנים הקרובות)
בכל מקרה גם עם רשת מהירה יותר תוכל להסתדר עם לוח ב700 שקל כמו הasus tuf gaming b550m-plus 

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכון להעביר קבצים גדולים. אולי אני משחק קצת בסופשים בbf5 mp אם זה יריץ את זה אז סבבה😁

בעיקר מעוניין שזה יפיק משאר חלקי המערכת את המירב

פורסם

אז אין לך באמת סיבה להשקיע בלוח 1000 שקל, 700 שקל זה מעל ומעבר לצרכים שלך ותתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים