עבור לתוכן

מחשב לרינדור

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?

4500 (עדיף שזה יגמר ב4000 או כמה שפחות)

2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?

גרפיקה, מידול תלת מימדי בתוכנות סקצ'אפ עם מנוע רינדור V RAY , פוטושופ , אילוסטריטור, ואולי עוד תוכנות בעתיד כמו בלנדר או CINEMA. 

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?

לא.

4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)

יש לי כבר כונן SSD 512G M.2 (עדין אם אפשר אולי להוסיף כונן 2TB רגיל) ויש לי כרטיס 8GB 3000MHZ ראם וכרטיס מסך לא לכלול אני מתכון לקנות בנפרד את ה3080.(אלא אם כן מישו ישכנע אותי לא לעשות את זה)

5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?

לא משו...

6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?

לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

אין צורך (והרכבת מחשב בדרך כלל בחינם.)

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

אולי בפלונטר ? הם הכי זולים מהשואות שעשיתי.. אז אולי משם? מה שאתם אומרים🤗

9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מאוד לבקש מפרט במועד קצר מעת הקניה)?

בחודש הקרוב.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים (לדוג' USB Type-C או FireWire)?

לא

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב?

אולי של המעבד (לא קריטי). אשמח באמת אם מישו יודע  ויגיד לי מתי AMD מתכוונת להשיק את המעבדים הבאים שלה אולי זה ישנה תוכניות.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

נראה לי שאת הרוב כבר כתבתי. אני ניסיתי לבנות מפרט

https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=211992
לגבי המארז מאד אהבתי את המארז הזה של ANTEC, אבל לא הבנתי אם הוא כולל את המאוררים. (אז הוספתי🥺 ) ואני לא יודע גם אם הוא טוב.

ואשמח לדעת מה ההבדל תכלס בין B550 לX570 והאם יש לי צורך ב X570. 

עד כאן קשקשת🤭

תודה רבה רבה לעונים!!!

ליל''ט

פורסם
  • מחבר

מישו פלייייז😩

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים