עבור לתוכן

אם רבע ממה שנוידיה אומרת בסטרים שלה נכון כל מי שחיכה לשדרג נראה שהגיע הזמן.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קצת ביצועי עולם אמיתי

• תגובות 30
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי שפספס את הסטרים:

פורסם

אין טעם לחכות אם אני רוצה לקנות כרטיס ב-1000₪ גג, נכון?

פורסם
ציטוט של shai82

לא. הכי זול יהיה ה3060 שעוד לא הוכרז בכלל אבל כנראה יעלה פה בארץ 2000+ ש"ח.

מאמין שבעתיד הם גם יעשו רענון של הסדרת 1650\1660 (2650?) אבל זה כנראה עוד רחוק.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של shai82

אם אתה פתוח לקניה ביד שניה אני בטוח שהמחיר של כרטיסים ביד שניה ישתפר שהכרטיסים האלו יגיעו, אבל זה בעיקר תלוי כמה דחוף לך. 

אני אישית לא הייתי קונה כרטיס לא מהסדרה החדשה אלא אם זה באמת מצב קריטי שהכרטיס מסך הנוכחי מת וחייבים מחשב פעיל.

בסופו של דבר כל הסגמנטים יקבלו משהו, אבל הסגמנטים העליונים ראשונים. 

פורסם

במהלך ההצגה אמרו משהו על זה שהזיכרון בכרטיסים החדשים אמור לעבוד בצורה שונה ויעילה יותר-לדבר ישר עם האחסון במקום לחכות שהמידע יעבור למעבד ולראם..

מישהו יודע להרחיב על זה?בגלל זה הכמות זכרון נמוכה ביחס לכרטיסי דגל בדור הקודם(10 ג'יגה לעומת 11)?

זה אמור לנצל את הזיכרון טוב יותר,בסגנון זמני טעינה מהירים כמו שמדברים בקונסולות?

פורסם

לא מבין את התמחור בארץ... אסוס אומרים שה3080 TUF יעלה 5500. איך זה מחיר הגיוני?

פורסם
  • מחבר

תמיד בשבועיים שלושה הראשונים היבואנים מנסים לעשות מכה על אלו שרוצים לשדרג ולא רוצים לחכות(הם אומרים שזה בגלל שהמשלוחים יקרים, אבל מההיכרות שלי עם משלוחים הם מנסים לעשות אמ אמא של מכה).
תמיד אפשר(ואף רצוי) להזמין מניואגג או אמזון ושהיבואנים ילמדו להיות פחות חזירים.

פורסם

חזירות זה 1000, 1500 שקל יותר. 3000 שח יותר זה כבר פשע.

פורסם
  • מחבר

הם מתמכרים את זה כמו ה2080TI כי יש אנשים שלא מבינים הרבה וראו 2080TI ב5500 והנה עכשיו יש משהו הרבה יותר טוב באותו מחיר.
זו חזירות לשמה ואין שום סיבה לתת להם להנות מזה, אז או לחכות או אמזון.

פורסם

מעניין בכמה ימכרו החנויות המורשות באתר,

את כל שלושת הדגמים ......

פורסם

השאלה לאילו מהיצרניות יש אחריות בינלאומית? אין לכם מושג איזה טרטור זה לשלוח לחו"ל, זמן כסף ופשוט מסוכן.

פורסם
  • מחבר

אם הכרטיס DOA אמזון מחליפים לך, אם קורה לו משהו אחריי שנה אני מוכן לשלם את התיקון מהכיס(בינתיים עוד לא קרה לי, לא עם מסכים מאמזון, כרטיסי מסך, לוחות אם, זכרונות או מחשבים ניידים).
כן, זה הימור שאתה צריך לחשוב אם משתלם לך, מהניסיון שלי זה משתלם.
היו דיבורים על זה שלEVGA יש אחריות בינלאומית, אבל מעולם לא התעניינתי בזה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של amit14

במהלך ההצגה אמרו משהו על זה שהזיכרון בכרטיסים החדשים אמור לעבוד בצורה שונה ויעילה יותר-לדבר ישר עם האחסון במקום לחכות שהמידע יעבור למעבד ולראם..

מישהו יודע להרחיב על זה?בגלל זה הכמות זכרון נמוכה ביחס לכרטיסי דגל בדור הקודם(10 ג'יגה לעומת 11)?

זה אמור לנצל את הזיכרון טוב יותר,בסגנון זמני טעינה מהירים כמו שמדברים בקונסולות?

יש פה שני דברים, שהזיכרון החדש מעביר שני ביטים במקום אחד(במקום מתח ל0 ומתח לאחד יש עוד דרגה של מתח וככה אתה מעביר שני ביטים במכה) ובעצם מכפיל את קצב העברת הנתונים.

ומצד שני יש פה טכנולוגיה חדשה שכנראה דומה למה שיהיה בקונסולות בה כרטיס המסך מתחבר ישירות לאחסון במקום לעבור קודם דרך המעבד והזיכרון הראשי של המערכת.
הדברים לא קשורים אחד לשני אבל שניהם מאד מעניינים.

1.png

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים