פורסם 2020 באוגוסט 285 שנים שלום 1 בכל פעם שאני מפעיל את המחשב , המחשב סורק תמונה 2 עד עבדתי עם utorret ולא הייתי בעיה עכשיו כשאני מעלה את utoerrnt אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאה נתתי הרשות לכל המשתמשים אני משתמש יחיד עשיתי כל מה שמציעים ברשת אך לא עזר. תודה
פורסם 2020 באוגוסט 295 שנים ציטוט של jambo222 שלום 1 בכל פעם שאני מפעיל את המחשב , המחשב סורק תמונה 2 עד עבדתי עם utorret ולא הייתי בעיה עכשיו כשאני מעלה את utoerrnt אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאה נתתי הרשות לכל המשתמשים אני משתמש יחיד עשיתי כל מה שמציעים ברשת אך לא עזר. תודה
פורסם 2020 באוגוסט 295 שנים אהלן תקשיב לאמא שלי היתה אותה עם הטורנט וסידרתי לי על מנת לסדר את זה אתה צריך לתת לחיצה ימנית בשולחן העבודה על הסמל של הטורנט ואז מאפיינים ושם אתה צריך להיכנס לאבטחה או משהו כזה ויהיה לך חלון אפשר ו מנע אם הכל מסומן לך באפשר עליך לסמן v ב מנע כול הריבועים ואז החל ואישור ותגיד אם זה פתר לך את הבעייה
פורסם 2020 באוגוסט 295 שנים ציטוט של אלכס גרנשטיין אהלן תקשיב לאמא שלי היתה אותה עם הטורנט וסידרתי לי על מנת לסדר את זה אתה צריך לתת לחיצה ימנית בשולחן העבודה על הסמל של הטורנט ואז מאפיינים ושם אתה צריך להיכנס לאבטחה או משהו כזה ויהיה לך חלון אפשר ו מנע אם הכל מסומן לך באפשר עליך לסמן v ב מנע כול הריבועים ואז החל ואישור ותגיד אם זה פתר לך את הבעייה לפותח הדיון: 1. כנראה שיש סיבה לכך כמו בעיה שנתגלתה במערכת הקבצים. תן לchkdsk לסיים (אז גם ה-volme היה מסומנן כ-clean) ותראה אם הכל בסדר בסוף הבדיקה. אל תעצור את התהליך. 2. רשום לך שחור כל גבי אפור מה בדיוק הבעיה. תבדוק שהקובץ אכן נמצא בנתיב או לא. דרך אגב, תשתמש ב snipping tool כדי לעשות צילומי מסך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.