פורסם 2020 באוגוסט 265 שנים שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייח I5 עם לפחות 8GB RAM וSSD מצאתי באזור ה600 שקל מחשבים מחודשים בלבד מחשבים חדשים עולים פי 2 ועכשיו לשאלה: האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? או שזה לא כזה ביג דיל וגם אשמח שמי שקנה פעם מחשב מחודש שיגיד לי איך המחשב תיפקד ומאיזה חנות הוא קנה תודה! נערך 2020 באוגוסט 265 שנים על-ידי gilad peles
פורסם 2020 באוגוסט 265 שנים ציטוט של gilad peles שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב I5 עם לפחות 8GB RAM וSSD מצאתי באזור ה600 שקל מחשבים מחודשים בלבד מחשבים חדשים עולים פי 2 ועכשיו לשאלה: האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? או שזה לא כזה ביג דיל וגם אשמח שמי שקנה פעם מחשב מחודש שיגיד לי איך המחשב תיפקד ומאיזה חנות הוא קנה תודה! היי זה כללי מידי, לומר i5. תלוי מאוד מאיזה דור המעבד, ותלוי בכלל באיזה נייד מדובר. כמו גם מה מתוכנן לעשות עם הנייד. אני לא ראיתי נייד יד שניה טוב / סביר בפחות מ - 1500 שקלים. לגבי הטיב של הנייד - יש כאלה עם פגמים אסטתיים, אבל הבעיה בכולם זו סוללה שמצריכה החלפה לאחר תקופה לא ארוכה. בשאר פרמטרים, הנייד מתפקד בהתאם למפרט שלו.
פורסם 2020 באוגוסט 265 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 היי זה כללי מידי, לומר i5. תלוי מאוד מאיזה דור המעבד, ותלוי בכלל באיזה נייד מדובר. כמו גם מה מתוכנן לעשות עם הנייד. אני לא ראיתי נייד יד שניה טוב / סביר בפחות מ - 1500 שקלים. לגבי הטיב של הנייד - יש כאלה עם פגמים אסטתיים, אבל הבעיה בכולם זו סוללה שמצריכה החלפה לאחר תקופה לא ארוכה. בשאר פרמטרים, הנייד מתפקד בהתאם למפרט שלו. סורי, התכוונתי נייח, ואם יש אחריות חצי שנה על הסוללה ושנתיים על המחשב?
פורסם 2020 באוגוסט 265 שנים ציטוט של gilad peles סורי, התכוונתי נייח, ואם יש אחריות חצי שנה על הסוללה ושנתיים על המחשב? אם התכוונת לנייח, מה קשור לסוללה ?
פורסם 2020 באוגוסט 265 שנים קשה מאד לענות לך אם אלו כל הפרטים שאתה יכול להציע. סביר להניח שהעסקה לא מי יודע מה משתלמת, אבל זה מאד תלוי במה בדיוק השימוש של המחשב יהיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.