פורסם 2004 ביוני 821 שנים יש לי לוח asus a7n8x deluxe לאחרונה הוא התחיל לגמגם, הUSB הפסיק לעבוד וכשבדקתי את הdevice manager ראיתי שיש סימן קריאה על PnP bios extension ניסיתי לעדכן את הציפסט (nForce 2) אך גם זה לא עזר. יתרה מכך, כשניסיתי להתקין מחדש את המודם/פקס שהיה מחובר ללוח המחשב קרס.לאחר שהסרתי את המודם המצב נשאר כפי שהיה.רעיונות?מפרט: כ.מסך רדאון 9100 זכרונות 2*256 HYUNDAY SAMSUNG מעבד AMD 1400 תודה
פורסם 2004 ביוני 821 שנים מחבר התקנתי את כל הציפסט מחדש.גם את זה של אסוס וגם מNVIDIA לא עזר.יכול להיות שיש קצר בלוח או שצריך לעשות פלאש לביוס?
פורסם 2004 ביוני 821 שנים נשמע כאילו משהו קצר את ה ps\2 או את ה usb תנתק הכל ואם אתה יכול תחליף עכבר ומקלדת ותנסה לרענן שוב את דרייברים. ותבדוק שהברקט שמכסה את הכניסות והיציאות לא נוגע בשומדבר שהוא לא אמור. במידה וכל זה לא עובד וניסית עידכון ביוס אני ממליץ לך לנצל את האחריות. ושוב תבדוק טוב טוב לפני שאין לך שבר או כל מפגע פיזי אחר כי אז האחריות בטלה וזה מקור הבעיות גם סביר להניח.
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מחבר אוקי, עדכנתי את הביוס ובאמת בדקתי לראות אם יש איזה נזק פיזי. על פניו הכל נראה תקין, אבל עדיין גם אחרי העדכון נשארה אותה בעיה.אגב, עשיתי עדכון דרך התוכנה האוטומטית של אסוס, זה שווה ערך לבלגן עם הדיסקטים?
פורסם 2004 ביוני 921 שנים תנסה לאפס תהגדרות של הביוס ואם זה לא יעזור אז תשקול לפרמט איזה וינדוס יש לך? אם יש XP אז אם אין לך SERVICE PACK 1 מותקן זה לא יזהה USB2
פורסם 2004 ביוני 921 שנים מחבר הביוס מאופס כבר, ויש לי SP2, אני לא צריך USB2 - הוא בכלל לא עובד. כמו שציינתי כבר, אני לא יודע אם זה קשור אבל נראה לי ככה, בDEVICE MANAGER יש סימן קריאה על PNP BIOS EXTENSION.אגב, תודה על העזרה. יש למשהו עוד רעיונות?עדכון:פשוט מחקתי את הUSB ROOT מה- DEVICE MANAGER ועדכנתי והווינדוס התקין אותו מחדש והכל עובד!אז שוב תודה על העזרה בכל מקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.