פורסם 2020 באוגוסט 135 שנים שלום, 1. האם, ברמת העיקרון, אפשר לקחת מטען קיר 45W/65W רגיל (עם כניסה/יציאה 1) בתוספת כבל 5V DC רלוונטי (אין לי מושג כמה mm צריך להיות החיבור ל-HP Pavilion 14), לחבר למחשב והטעינה תעבוד? 2. איזה מידות של כבל DC מתאימים ל-HP Pavilion 14 (לא מצאתי בשום מקום)? אני יודע ש- 5.5mm/2.1mm גדול מידי... תודה
פורסם 2020 באוגוסט 135 שנים היי אני מציע שתציין דגם מדויק של הנייד שלך. כדאי גם לנסח מחדש מה אתה רוצה, כי אני לא הבנתי ....
פורסם 2020 באוגוסט 135 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 היי אני מציע שתציין דגם מדויק של הנייד שלך. כדאי גם לנסח מחדש מה אתה רוצה, כי אני לא הבנתי ....
פורסם 2020 באוגוסט 135 שנים מחבר במידה והיה תומך בטעינת Type C ניתן היה לקחת מטען קיר עם port שמעביר 45W וכבל Type c ולחבר למחשב לשקע Type c. השאלה שלי אם ניתן לעשות אותו דבר עם אותו מטען קיר וכבל DC שמסתיים עם pin ולחברו לשקע טעינה במחשב הנ"ל. כמו הנ"ל למשל (רק שאין לי מושג מה המידות הנכונות של הpin..)
פורסם 2020 באוגוסט 135 שנים לא. העסק לא יעבוד. האם זה המטען שיש לך כרגע ( של הנייד ) ? - HP pa1450-32hj 45W 19.5V 2.31A העניין הוא שזה מגיע עם פין באמצע, ש"מדבר" עם הנייד, ובלעדיו, לא תתבצע טעינה בצורה תקינה.
פורסם 2020 באוגוסט 135 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 לא. העסק לא יעבוד. האם זה המטען שיש לך כרגע ( של הנייד ) ? - HP pa1450-32hj 45W 19.5V 2.31A העניין הוא שזה מגיע עם פין באמצע, ש"מדבר" עם הנייד, ובלעדיו, לא תתבצע טעינה בצורה תקינה. לדעתי הקוטר קונקטור הוא 4.5mm×3mm.
פורסם 2020 באוגוסט 145 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 מה כתוב על המטען שברשותך ? ותעלה צילום מאקרו של התקע שנכנס לנייד.
פורסם 2020 באוגוסט 145 שנים טוב, הצילומים קצת לא בפוקוס, אבל לא משנה. יש במחבר שנכנס ללפטופ פין אמצעי דקיק ?
פורסם 2020 באוגוסט 145 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 טוב, הצילומים קצת לא בפוקוס, אבל לא משנה. יש במחבר שנכנס ללפטופ פין אמצעי דקיק ? כן. אני מנסה למצוא את המידות של הקונקטור (הפין). לדעתי, אם אני מוצא את הכבל עם המידות הנכונות (כנראה Type c to DC), מחבר אליו כבל Type c to type c (אם מדובר במתאם)/בלעדיו למטען קיר תומך PD 45W ומעלה זה אולי יעבוד- השאלה היא הקוטר של הפין (שלא כתוב בשום מקום)... משהו בסגנון הזה: נערך 2020 באוגוסט 145 שנים על-ידי Seven013
פורסם 2020 באוגוסט 145 שנים נראה לי אנחנו מדברים על שני דברים שונים .... יש שני סוגי מטענים, הטיפשים וה"חכמים". בחכמים, יש פין אמצעי דק, ומטען כזה מזוהה ע"י הנייד ובהתאם לזה מתבצעת הטעינה וגם הביצועים של הנייד כשהמטען מחובר. תסתכל בתמונה למטה , מה שמסומן עם חץ אדום, זה מטען חכם. מטען כזה חייב להיות מקורי / זהה למקורי. אם החיבור אצלך לא כמו שלושת המסומנים, זה סיפור הרבה יותר פשוט.
פורסם 2020 באוגוסט 145 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 נראה לי אנחנו מדברים על שני דברים שונים .... יש שני סוגי מטענים, הטיפשים וה"חכמים". בחכמים, יש פין אמצעי דק, ומטען כזה מזוהה ע"י הנייד ובהתאם לזה מתבצעת הטעינה וגם הביצועים של הנייד כשהמטען מחובר. תסתכל בתמונה למטה , מה שמסומן עם חץ אדום, זה מטען חכם. מטען כזה חייב להיות מקורי / זהה למקורי. אם החיבור אצלך לא כמו שלושת המסומנים, זה סיפור הרבה יותר פשוט. נראה שיש פין אמצעי דק קטן בצבע זהב
פורסם 2020 באוגוסט 145 שנים מה זאת אומרת "נראה שיש" ? תוודא ! זכוכית מגדלת / סמארטפון ..... בכל מקרה, אם יש פין אמצעי במחבר של המטען, מציע לך לרדת מהעניין. הסברתי לעיל למה.
פורסם 2020 באוגוסט 145 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 מה זאת אומרת "נראה שיש" ? תוודא ! זכוכית מגדלת / סמארטפון ..... בכל מקרה, אם יש פין אמצעי במחבר של המטען, מציע לך לרדת מהעניין. הסברתי לעיל למה. נראה שיש=אני רואה שיש. הסיבה שאני שואל היא שאני שונא את זה שהמטען של HP מחולק לשתיים- מסורבל מאוד... חשבתי שאם אוכל לחבר כבל שבצד אחד TYPE C וצד שני DC או פין עם הקצה הרלוונטי למטען קיר זה יחסוך את זה. תודה בכל מקרה
פורסם 2020 באוגוסט 165 שנים מחבר בהמשך לסוג המחשב והמטען שהעליתי פה- מה יקרה אם אחבר את המטען שבקישור? https://www.aliexpress.com/item/4000631574726.html?spm=a2g0o.cart.0.0.49ac3c00yIZSr9&mp=1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.