פורסם 2020 ביולי 305 שנים היי רציתי ללמוד CCNA הלכתי לגון ברייס וITQ מישהו מכיר את ITQ?המלצות? איך בכללי מומלץ ללמוד CCNA תודה מראש
פורסם 2020 ביולי 305 שנים כל מקצועות המיחשוב למינהם , ההצלחה בהם , תלויה בלמידה העצמית , שהאדם לוקח את התחום הדינמי הזה ברצינות , ולומד ומתעדכן כל יום , כל חייו . צריך הרגל של למידה כל יום , גם איזה שעתיים שלוש כל יום בהתמדה יכל להיות טוב . ואחר כך רואים איך לשפר את קורות החיים והתארים וההסמכות .
פורסם 2020 ביולי 305 שנים מחבר ציטוט של Yehudaa כל מקצועות המיחשוב למינהם , ההצלחה בהם , תלויה בלמידה העצמית , שהאדם לוקח את התחום הדינמי הזה ברצינות , ולומד ומתעדכן כל יום , כל חייו . צריך הרגל של למידה כל יום , גם איזה שעתיים שלוש כל יום בהתמדה יכל להיות טוב . ואחר כך רואים איך לשפר את קורות החיים והתארים וההסמכות . היי כן מסכים איתך ומבין רוצה גם להבין אם יש מישהו שהיה / מכיר את המכללה ITQ בפתח תקווה
פורסם 2020 ביולי 305 שנים אם הם מכינים אותך להסמכה הבינלאומית בצורה טובה , ולבסוף אתה עובר אותה , זה לא הכי משנה דרך איזה מכללה זה היה .
פורסם 2020 ביולי 305 שנים מחבר ציטוט של Yehudaa אם הם מכינים אותך להסמכה הבינלאומית בצורה טובה , ולבסוף אתה עובר אותה , זה לא הכי משנה דרך איזה מכללה זה היה . נכון אבל שאני שם כסף אני רוצה לדעת שאני מקבל את המקסימום !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.